Arama

Archangel / Warren Kenneth Worthington III

Güncelleme: 24 Ekim 2012 Gösterim: 8.800 Cevap: 5
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Archangel / Warren Kenneth Worthington III

Sponsorlu Bağlantılar
archangelxx9

Güçleri: Warren'ın tüm anatomisi uçmak için yaratılmıştır. Uçmasını sağlayan doğal kanatları vardır. Kemikleri kuş kemikleri gibi hafiftir, vücudu şişmanlamasını kendiliğinden engeller, normal bir insandan daha fazla kas kuvveti vardır, gözleri yüksek hızlarda oluşan rüzgar akımına dayanabilir, vücudu havada ani basınç değişikliklerine dayanabilir ve çok yükseklerde bile nefes alabilir.

Biyografi: Warren yatılı bir okulda okumaktayken sırtından kanatlar çıkmaya başladı. Birkaç ay sonra kanatlar tam boyutlarına ulaştılar. Warren bu kanatları sıkıca bağlayıp kıyafetlerinin altında gizliyordu. Fakat sonraları uçmanın verdiği özgürlük duygusunun tadını çıkarmaya başladı. Günün birinde okul yatakhanesinde çıkan yangında sarı bir peruk ve uzun bir gecelikle kimliğini gizlemeye çalışan Warren içeride sıkışan öğrencileri dışarı taşıyarak ölümden kurtardı.
Görgü tanıklarına aynı bir melek gibi görünmüştü. Okulda daha fazla kalamayacağını anlayan Warren, New York'a gitti. Burada suça karşı savaşan biri oldu. Bir süre sonra kendisine Avenging Angel adını veren Warren, Prof. Xavier'ın ilgisini çekmişti. Xavier onu okuluna aldı ve böylece Warren, X-Men'lere katıldı.

Warren sonraki yıllarda X-Men'den ayrılarak önce Champions of Los Angeles adlı gruba katıldı ama sonra tekrar X-Men'e geri döndü. Kısa süre sonra tekrar ayrılarak Defenders'a katıldı ama sonunda gene eski ekibine geri döndü. Bu olaylardan sonraki çarpışmalardan birinde Harpoon adlı biri tarafından kanatlarından yaralandı. Avengers'ın bir üyesi olan Thor tarafından kurtarıldı, fakat kanatları ciddi olarak zarar görmüştü. Doktorlar yaranın daha da yayılmaması için kanatları almak zorunda kaldılar. Kanatlarını kaybettikten sonra depresyona giren Warren intahara kalkıştı. Arkadaşları onun öldüğünü sanmışlardı, fakat aslında X-Men'in en büyük düşmanlarından biri olan Apocalypse tarafından kurtarılmıştı. Mutant savaş lordu, Warren'a mekanik kanatlar takarak ona uçma yeteneğini yeniden vermeyi teklif etti. Warren bunu kabul etti, fakat bedeli çok yüksek oldu. Apocalypse'in emrindeki Mahşerin Dört Atlısı adı altındaki bir grubun Death adlı üyesi oldu. Ona takılan jilet keskinliğindeki çelik kanatlarla birlikte deri rengi de maviye dönüşmüş ve bir nevi 'düşmüş bir melek' görünümüne bürünmüştü. Fakat Apolcalypse'in yokettiği sanılan eski duygularına tekrar kavuşan Warren tekrar X-Men'e katıldı. Mekanik kanatları yüzünden bu kez Archangel adını aldı. X-Men'e katılmasının ardından bir kere daha dönüşüm geçirerek mekanik kanatlarından kurtuldu ve eski doğal kanatlarına geri kavuşarak tekrar Angel oldu, fakat deri rengi mavi kaldı.


EXCAL011
Kaynak: Archangel

Son düzenleyen Blue Blood; 29 Mart 2007 21:37
Biyografi Konusu: Archangel / Warren Kenneth Worthington III nereli hayatı kimdir.
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
11 Mayıs 2007       Mesaj #2
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Archangel

ultimate040fq5

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen KisukE UraharA; 19 Şubat 2008 20:06
Gerçekçi ol imkansızı iste...
dextra - avatarı
dextra
Ziyaretçi
16 Temmuz 2010       Mesaj #3
dextra - avatarı
Ziyaretçi
angel warren worthington x3
Sasuke Uchiha - avatarı
Sasuke Uchiha
Ziyaretçi
10 Aralık 2011       Mesaj #4
Sasuke Uchiha - avatarı
Ziyaretçi
archangel
Archangel
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
ArCHanqeL - avatarı
ArCHanqeL
Ziyaretçi
19 Eylül 2012       Mesaj #5
ArCHanqeL - avatarı
Ziyaretçi
archangel
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
24 Ekim 2012       Mesaj #6
iceslush - avatarı
VIP ETC
aaaarchangeel1
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif

Benzer Konular

12 Eylül 2008 / fadedliver Astroloji/Fallar
9 Şubat 2016 / The Unique Siyaset ww
12 Ağustos 2010 / KisukE UraharA Sinema ww
29 Haziran 2012 / KisukE UraharA Siyaset ww
12 Şubat 2016 / _Yağmur_ Siyaset ww