Arama

Mary Jane Watson-Parker

Güncelleme: 24 Ekim 2012 Gösterim: 17.508 Cevap: 2
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Mary Jane Watson-Parker

Sponsorlu Bağlantılar
maryjanenewsd4

"Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır." derler. Mary Jane için bu söz kesinlikle doğrudur. Yıllar boyunca Peter'ın en büyük destekçisi olmuştur. MJ sadece çok güzel değil, aynı zamanda akıllı, cesur ve fazlasıyla eğlenceli kişiliği olan bir genç kadındır.

Aslında Peter önceleri MJ ile tanışmamak için uzun süre kaçtı. O zamanlar lise öğrencisi olan Peter May yengesinin komşusu Anna'nın yeğeni olan bu kız ile tanışmak istemiyordu. Yengesinin beğendiği ve tanıştırmak için can attığı bir kızdan hiç hoşlanmayacağını düşünüyordu. Sonunda bu kaçınılmaz olayı daha fazla erteleyemedi. Fakat Peter MJ'i görünce şok olmuştu çünkü karşısında tahmin ettiği gibi hanım hanımcık bir ev kızı değil, tam bir kızıl saçlı afet vardı. MJ'in Peter ile ilk karşılaşmalarındaki "Kabul et, kaplan. Büyük ikramiye sana çıktı." lafı Örümcek'in çizgi roman tarihçesindeki en popüler sözlerden biri oldu. Peter MJ ile çıkmaya başladı. Fakat MJ anne babasının yanında oldukça sorunlu bir çocukluk geçirmişti ve bu yüzden insanlara mesafeli davranıyordu. Daha sonraları bir süre Peter Gwen Stacy ile MJ'de Harry Osborn ile çıkmaya başladılar fakat bu mutlu tablo Gwen'in Harry'nin babası Norman Osborn/Yeşil Cin tarafından öldürülmesi ile paramparça oldu. Peter Gwen'i kaybetmenin acısını yaşarken Harry ise Örümcek Adam ile savaşırken babasının gözlerinin önünde ölmesinin şokunu yaşamıştı.

Mary Jane modellik yaparak bu alanda kendine oldukça başarılı bir kariyer edindi. Bazı dizi ve filmlerde roller aldı. Peter'ın Örümcek Adam olduğunu anlayınca ondan uzak durmaya çalıştı. Bunun sebebi onun Örümcek kişiliğinden korkması değil, sevdiği birinin sürekli tehlikede olmasının onda yarattığı endişeydi. MJ ailesinin evine dönünce geçmişte yaşadığı ailevi sorunlarla yüzleşmesi ve bu olaylar sırasında Peter'ın ona desteği ikisinin de birbirlerine ihtiyaçları olduğunu gösterdi. Sonunda aşkları üstün geldi ve evlendiler.

maryjanemakinoutwithspilg0

MJ evlenirken kostümünü her giydiğinde hayatı tehlikede olacak bir adamla birlikte olacağının farkındaydı. Çoğu gece pencerenin önünde Peter'ın sağ salim eve dönmesini bekledi. Zaman zaman Peter'ın kostümlü kişiliği peşlerine takılan süper güçlü kötüler yüzünden evliliklerinde sorunlara neden oldu. MJ Peter'ın hayatının gizli kişiliği yüzünden sürekli tehlikede olacağını bilmesine rağmen onunla evlenerek onu ne kadar çok sevdiğini gösterdi. Peter MJ'in ne büyük bir özveride bulunduğunun her zaman farkında oldu ve evlilikleri boyunca karısının gönlünü her zaman hoş tutmaya çalıştı. Genç çiftin birbirlerine karşı olan sevgileri hiçbir zaman azalmadı.

Kaynak: MaryJanespidey6

Son düzenleyen Blue Blood; 30 Mart 2007 20:44
Biyografi Konusu: Mary Jane Watson-Parker nereli hayatı kimdir.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012       Mesaj #2
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Mary Jane Watson-Parker

Sponsorlu Bağlantılar
amazingspidermanvol1601


iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
24 Ekim 2012       Mesaj #3
iceslush - avatarı
VIP ETC
aa121234maryjanewatsone
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif

Benzer Konular

29 Ekim 2015 / KisukE UraharA Sinema ww
30 Aralık 2015 / CrasHofCinneT Siyaset ww
30 Aralık 2015 / CrasHofCinneT Siyaset ww
30 Temmuz 2013 / Jumong Sinema ww