Arama

Iron Man / Anthony Stark

Güncelleme: 30 Mayıs 2014 Gösterim: 72.869 Cevap: 2
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Iron Man / Anthony Stark

Sponsorlu Bağlantılar
ironmanheadip6

Güçleri: Iron Man'in zırhı standart koşullarda onun 70 ton ağırlığı kaldırabilmesini sağlar. Giyen kişiye yüksek derecede dayanıklılık veren zırhta silah sistemleri ve uçabilme yeteneği sağlayan ufak ayak jetleri vardır.

Biyografi: Tony Stark çok başarılı bir sanayiciydi. Silah ve yüksek teknolojik aletler geliştiren Stark Industries adlı şirketin kurucusu ve başkanıydı. Fakat iş ilişkilerini geliştirme arzusu göğsüne bir şarapnel parçasının saplanması ile son buldu. Yaralıyken Asyalı bir savaş lordu olan Wong Chu tarafından esir alındı. Chu onun için çok güçlü bir silah tasarımı yaparsa Tony'e hayatını kurtaracak ameliyatı gerçekleştireceğini söyledi. Küçük bir laboratuarda çalışan Stark kendisi gibi bir esir olan Ho Yinsen'in yardımı ile elektrik gücü ile çalışan, silah sistemleri barındıran demir bir zırh yaptı.

ironman2ta3

Iron Man'e dönüşen Stark onu hapsedenleri yendi. Özgürlüğünü kazanınca Iron Man olarak casusları ortaya çıkarmak, suçluları adalete teslim etmek, ulusal güvenliğe zarar veren kişileri yakalamak gibi görevlere başladı. Avengers'ın kurucu üyelerinden biri oldu. Tüm bu süre boyunca Stark her zaman göğüs zırhını giymek zorundaydı, çünkü bu zırh göğsündeki şarapnelin kalbini durdurmasını engelliyordu.

Iron Man olduğunun bilinmesini istemeyen Stark medyaya Iron Man'in koruması olduğunu açıklayarak şüpheli bakışlardan kurtuldu. Iron Man olarak Stark Industries'i tehdit eden suçlulara karşı savaştı. Iron Man olarak kendi çıkarlarından daha iyi amaçlar için de mücadele edebileceğinin farkına varan
Stark bencil yaklaşımından kurtulup bir kahramana dönüştü. Mandarin, Iron Monger ve Whiplash gibi kötülere karşı mücadele etti. Fakat Stark'ın en büyük düşmanı alkoldü. Stark Industries'i kaybetme tehlikesi yaşayan ve kişisel problemleri ile mücadele eden Stark huzuru alkolde aramaya başladı. Alkolik olma tehlikesinden kurtulmayı başarsa da içki onun için en büyük tehlike olarak kalmaya devam etti.

ironmanhj0

Stark'ın zırhı yıllar boyunca pek çok değişimden geçti. Zırh ilk başlardaki kaba, hantal görünümünden daha hafif, daha teknik detaylı bir hale geldi. Zırha pek çok yeni sistem eklendi. Hatta Stark bir süre Iron Man'i bir robot olarak kullandı. Fakat bu robot ile savaşmak zorunda kaldı ve bu savaş yeni mekanik bir kalp kazandırdı.




Kaynak: IronMan

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen ahmetseydi; 30 Mayıs 2014 12:49 Sebep: Kırık Link Kaldırıldı.
Biyografi Konusu: Iron Man / Anthony Stark nereli hayatı kimdir.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012       Mesaj #2
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Iron Man / Anthony Stark

Sponsorlu Bağlantılar
ironmanannual21


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014       Mesaj #3
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Tony Stark
MsXLabs.org & Vikipedi, özgür ansiklopedi

0212 tonystark 400x280 718 19590

Tony Stark
Marvel şirketinin yarattığı karakterlerden biridir. Stark'ı diğer süper kahramanlardan ayıran kimliğini açıklamasıdır. Tony Stark Iron Man adındaki robot/insan karakterin insan yanıdır. Stark, Iron Man kıyafetini(ya da zırhını) giyerek teknolojik temelli süper güçlere sahip olur. Bu yönden Batman karakterine benzemektedir. Tony Stark rolünü Robert Downey Jr. oynamaktadır.

Filmler

  • Iron Man (film)
  • Iron Man 2
  • Iron Man 3
  • Yenilmezler (film, 2012)

Benzer Konular

2 Haziran 2016 / ThinkerBeLL Sinema-TV
10 Haziran 2010 / Misafir Oyunlar
7 Mayıs 2013 / Misafir Soru-Cevap