Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 97

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.304 Cevap: 1.418
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
12 Ağustos 2008       Mesaj #961
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük sanırım en sık yazanlardan biri benim...Aslında yorgunum,ama tv de "Cesur Yürek" filmi yayınlanıyor,onu izliyorum.Eğer yazdıklarıma birilerinin gözü çarpacak olursa;

Sponsorlu Bağlantılar
"Süper bir film,kesinlikle izlemeniz lazım" diyorum...

Şimdilik Hoşçakal günlük.
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
12 Ağustos 2008       Mesaj #962
arwen - avatarı
Ziyaretçi
benim gözüm çarptı mell bayaa bi izledim ve ilk sinemada izlemiştim ağladım birde süper bir film gerçektende.

Sponsorlu Bağlantılar
günlük valla uzaklara gitmek istiyorummmmmmmm

MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
12 Ağustos 2008       Mesaj #963
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Yasemin sorma,bende öyle!Kaç saattir temizlikle uğraşıyorum.Öldüm,öldüm...

Sevgili günlük senden önce Yasemin'le konuştumMsn Happy Bugün gerçekten çok yoruldum,Temizlik bayağı bir zamanımı aldı,yarın kısmet olursa annemler geliyor Rize'den...

Şuan yorgunluk çayı içiyorum.

Tekrar görüşmek üzere...
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008       Mesaj #964
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
MeLL sorma bende bugün temislik yaptım Shy arabamın tavanını sildim Faint ama güzel 1 gündü sağlıklıyım,mutluyum Allah 'ıma şükür Msn Happy)
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
13 Ağustos 2008       Mesaj #965
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Shy 2bugün yine çok geç kalktım ve tüm gün yatıp yuvarlandımUfbaşım ağrıyor şimdideMuzkendime gelmem lazım ....
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
14 Ağustos 2008       Mesaj #966
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Msxte en son ihmal edecegim şey sensin günlüküm:kiss2:..Vakit buldukça bakıyorum artık sana da..Ders çalısıyorum günlük,kendime inanamıyorum sayısal çalısıyorum dil yetmezmiş gibi..Şimdi burda sitem etmicem sana,mecbur yapıcam kabullendim yaniMsn WinkEylül ayı geldikten sonra beni buralarda hiç göremezsen şaşırma sakın.İnşallah bi sene sonra hayatımı garantiye alınca(öss-yds'yi atlatınca) daha sık görüşürüz..
Ve...
O'nu çok sevdiğimi bi kez daha söylemek istiyorum günlükTender
MIn LoveM
....
Bi dahaki görüşmemize kadar HOŞÇAKALWave
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
14 Ağustos 2008       Mesaj #967
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
bugün erken kalktım ve başım berbat ağrıyorMsn Confused sabahtan beri sıkıntıdan patladım.ve yarın tercihler açıklanıyorShy 2
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
16 Ağustos 2008       Mesaj #968
arwen - avatarı
Ziyaretçi
yine ben özledinmi beni bilmiyorum ama ben gene yalnızım bu gece de ve gene hüzünlü

Her acıda derinden sızlar yüreğim, Kor ateşlerde yanıp kül olurcasına Külleri dağlara savururcasına titrer ellerim. Gözlerimden iki damla yaş aksa da o anda acılarımı azdırır her damlada. Yıldızlara denktir benim detlerim, Sevdama gölge düşürür doğan güneş ve semada ışıl ışıl duran güzelim ay ..Gözyaşlarımda kaybolan gözlerini anımsatır gökyüzünde. Yalnızlığının tenhasına bırakıp gitmeyi marifet mi sanıyorsun, Beni gözyaşlarına boğmayı Ölümü bana ödül etmeyi ..Aslında marifet sandım her aşkta yenilmeyi, Hhr sevda da kavgayı, her kavgada ölmeyi. Marifet bilmedim, kendime yakıştıramadım gülmeyi, yaş olup gözlerinde duruldum, söz olup dudaklarında savruldum, kar olup avuçlarında eridim, senin için ölüp ölüp dirildim. Mutlu etmek istersen beni sevdiğim..Daya silahı şakağıma titrersem namerdim...

MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
16 Ağustos 2008       Mesaj #969
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük,bugün arkadaşıma gittim.Onun işleri vardı yardım ettim.Kardeşim hastalandı,doktora götürdük,iğne verdiMsn SadMsn Sad Çok sık hastalanıyor bu çocuk yaff!!Allah şifa versin.Çok yorgunum birazdan uyuyacağım.Görüşmek üzere...
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
17 Ağustos 2008       Mesaj #970
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Çok bunaldım artık günlük,üstüme üstüme geliyor herşey...Sabretmem gerek biliyorum ama...Offff ne desem...,en iyisi boşwer!!!!!!!Msn MadMsn Mad