Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 39

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.104 Cevap: 1.418
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
3 Ağustos 2007       Mesaj #381
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
mrb günlükcüm yine yazıyorum ama icimdeki seyi susturamıyorum bi türlü.o yangın sönmüo.artık tamamen kabullendim galiba onsuzluga.keske hic böle olmasaydı.belki yargısız infaz yapıorum.onu hic dinlemedim ama bi insanın istenmedigini farketmesi cok da zor olmasa gerek.hersey corba gibi oldu.bi taraftan kankimin cenazesinin olması bi taraftan bizim askımızın cenazesi herseyi yerle bir etti.hayatımda hic bu kadar karmasa icinde kalmamıstım.beklemek denen sey artık icimi acıtıyor.sabır desen hic kalmadı....kronik bir hasta oldum yaniMsn ConfusedMsn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
GuZeL_BiR_NiCk - avatarı
GuZeL_BiR_NiCk
Ziyaretçi
6 Ağustos 2007       Mesaj #382
GuZeL_BiR_NiCk - avatarı
Ziyaretçi
SLM SEVGİLİ GÜNLÜK SANA İLK DEFA YAZIYORUM

Sponsorlu Bağlantılar
acılır elerim beni düşün dügün an dokunur gözlerin bana agladıgın an ateşlere düşer bedenim aştır aglatan aglatıpta ayıran gökten yere vurduran bırak acıları icime alayım saclarınla okşa ruhuna dolayım acıları bırak sevdana alayım ölümüne okşa ciceklerde kanayım geceler bekler beni unuttugun an göc eder sarkılar bana güldügün an hüzünler verir tenimde aşktır aglatan yeter li bugün lük
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
6 Ağustos 2007       Mesaj #383
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
slm günlük..
herseyin bi yanlıs anlasılma oldugunu farketmem cok uzun sürmedi.ama bu zaman icinde en fazla kendime zararım dokundu.hayatımdaki en güsel seyi kaybettimCryingama ben onu seviorum hemde coookk.ya geri kazanıcam ya da kazanıcam.baska yolu yok.ben ondan baskasıyla yapamam.askta gurur olmaz derler ya işte artık bende onu kullanıyorum.elime gecen her fırsatta ona yalvarıyorum.bakalım ne zaman insafa gelicek kalpsiz sevgiliCrying
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
9 Ağustos 2007       Mesaj #384
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
mrb günlükcüm.artık pes ettim..nesem de yerine geldi.cok mutluyum da...ohhh ne güsel.rahatladım vallahii.beni sevmeyeni ben hic sevmem..sonunda tövbe de ettirdiler.artık askın a sını bile duymak istemiyorum...Msn GrinMsn Grin
NAIAS - avatarı
NAIAS
Ziyaretçi
13 Ağustos 2007       Mesaj #385
NAIAS - avatarı
Ziyaretçi
BU GÜN İZNE ÇIktım AMA YANLIZIM HERKEZ ÇALIŞIYOR NAPCAM YA ewdeyim net te tatil geçmez bitmeden bi şeyler bulsam umarım yaparım ewden giderim tek olmuyomuş ya yeni farkettim Msn Happy
BsM - avatarı
BsM
Ziyaretçi
15 Ağustos 2007       Mesaj #386
BsM - avatarı
Ziyaretçi
bugn ilk defa mutluyum herşeyden önmlisi iyi kötü ayrımı yaptım doğru yanlş bliyorum kimsenin kaprisini çekmiyorum snırım böyle olmak laızmmış hayatta üzmessen üzülürmşsün..
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
17 Ağustos 2007       Mesaj #387
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
slm günlükcüm.bilirsin işte dersane pc arasında yol alıyoruz.bugün cok güseldi valla.karakızımla epey gezdik.tabi onu cok özlemiştim.4 saatlik dersin sadece birine girdikMsn Grin
iki kız yanyana gelince tabi muhabbet hic bitmedi.birilerinin(In Love) epey kulaklarını cınlattıkMsn Happy
konusmalarımızdan su anlasılıoki her ikimizde hic bi zaman bitirememişiz ilişkilerimiziMsn Grin olsun ya uzagız ama biz böle de mutluyuz..sevdikten sonra...
az kalsın unutuyordum yaaa..Msn Sad bugün yüksel hocamızı gördükMsn Grin tabi konustuk falan ama karakızı hocanın yanındayken görmen lazım yha..onun yanında eli ayagına dolasıo.biz hocamızı cok sevioruzMsn Grin
MaLiNBeR - avatarı
MaLiNBeR
Ziyaretçi
17 Ağustos 2007       Mesaj #388
MaLiNBeR - avatarı
Ziyaretçi
bu gün çok yorucu bir gin oldu ama iyi ldu sabah kötüydüm galiba istemeden de olsa kalp kırdım ama şimdi tamirini yaptım ve çok mutluyum...BananaBananaBananaBanana
NAIAS - avatarı
NAIAS
Ziyaretçi
19 Ağustos 2007       Mesaj #389
NAIAS - avatarı
Ziyaretçi
mrb günlük ben sıkılıyorum ya ewde durmaktan arada geziyorum ama durgunluk bana göre değil

sabah 6 da yat gündüz 4 de kalk sıkıldım

zaten tekrar başladık ona da sıkılıyorum ilk ten iydi ama şimdi sıkıyo beni sorumluyum biriyle olduğum için

MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
20 Ağustos 2007       Mesaj #390
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
mrb günlük..
dün aksamki olaylar karakızımla benim gözümü iyice actı valla.artık hersey daha iyi anlasılıyor.yarın da dersanemiz var.gine gezicez büyük ihtimalMsn Grin ama yarın fevzinin(fizikci+cok yakısıklıNaughty) dersine kesin giricezMsn Grinyarın kankime abimin askerlik fotolarını da göstericem yha.gerci abimden cok umutla ergeni gösteririm galibaNaughtyneyse günlükcüm bu günlük yeterli bence.kendine iyi davran.benim gibi melankolik olma.ok?hadi by byKiss