Ziyaretçi
mrb günlügüm benim.nedendir bilmiorum bugün pek iyi hissetmiorum
hertarafım agrıyo valla.aksilik yarına büyük sınav ingilizce var.üstelik vicdan azabı da cekiorum diyebiliriz.sebebi de su:bugün yarın olacak sınav sorularını gördüm ve haliyle tüm sınıf aldı
tabi hepsini degil canım.okadar da sey degiliz herhalde.napalım yani hocamız cok gaddar
neyse bunu gecelim
bugün ögle arasında bizim cocuklar futbol oynamaya cıkmıslar.esranın uyuz oldugu cocuk da vardı.cocuk elleri cebinde futbol oynamaya calısıo
biras izledim onu okulun peneceresinden tabi ben üst kattayım
biras sonra sıkıldı basketbol oynamaya basladı.ama basketbolda daha iyi dogrusunu sölemek gerekirse.kankilerle oturduk onun elestirisini yapıoruz.bunla kalsa iyi kantinde falan da cok cıkıo karsıma ya
yani insanlar cift yaratılmıs derlerdi de vallahi inanmazdım.simdi inanıorum bi insan ona okadar mı benzer.yanyana koy hangisi gercegi die öle sasırır kalırsın.bi de dioki beni unut.tamam kardesim unutuyumda kadere bak ya.adamın kopyası hergün gözümün önünden gelip gecio.sıkıysa sen unut bakalım
bugünkü derslere gelince amann bosver günlük aynı tas aynı hamam işte
hertarafım agrıyo valla.aksilik yarına büyük sınav ingilizce var.üstelik vicdan azabı da cekiorum diyebiliriz.sebebi de su:bugün yarın olacak sınav sorularını gördüm ve haliyle tüm sınıf aldı
tabi hepsini degil canım.okadar da sey degiliz herhalde.napalım yani hocamız cok gaddar
neyse bunu gecelim
bugün ögle arasında bizim cocuklar futbol oynamaya cıkmıslar.esranın uyuz oldugu cocuk da vardı.cocuk elleri cebinde futbol oynamaya calısıo
biras izledim onu okulun peneceresinden tabi ben üst kattayım
biras sonra sıkıldı basketbol oynamaya basladı.ama basketbolda daha iyi dogrusunu sölemek gerekirse.kankilerle oturduk onun elestirisini yapıoruz.bunla kalsa iyi kantinde falan da cok cıkıo karsıma ya
yani insanlar cift yaratılmıs derlerdi de vallahi inanmazdım.simdi inanıorum bi insan ona okadar mı benzer.yanyana koy hangisi gercegi die öle sasırır kalırsın.bi de dioki beni unut.tamam kardesim unutuyumda kadere bak ya.adamın kopyası hergün gözümün önünden gelip gecio.sıkıysa sen unut bakalım
bugünkü derslere gelince amann bosver günlük aynı tas aynı hamam işte
Sponsorlu Bağlantılar

Biz Bize / Sanal Günlük
gün gectikce daha da cok cıkılmaz bir kuyuya iniorum sanki.bir tarafta merviden var görüyorum ama her ne zaman mervidenden yukarı cıkmak icin bi adım atsam iki adım geriye gidiorum sanki.ne kadar onu unutucam diye üstelesemde o aklıma daha da cok giriyo.ama haksızlık bu ya.bilmiorumki acaba hangi sevgilimin ahını aldımda simdi ben düsülmeyecek durumlara düstüm böyle.ama sunu ögrendimki eden buluyormus
bugün hasarlı olarak eve geldim...neyse ben onları çok seviyorum..iyi ki varlar..özellikle kankim