Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 50

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.432 Cevap: 1.418
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
29 Kasım 2007       Mesaj #491
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
mrb günlügüm benim.nedendir bilmiorum bugün pek iyi hissetmiorumMsn Sadhertarafım agrıyo valla.aksilik yarına büyük sınav ingilizce var.üstelik vicdan azabı da cekiorum diyebiliriz.sebebi de su:bugün yarın olacak sınav sorularını gördüm ve haliyle tüm sınıf aldıRofltabi hepsini degil canım.okadar da sey degiliz herhalde.napalım yani hocamız cok gaddarMsn Grin neyse bunu gecelimMsn Grin bugün ögle arasında bizim cocuklar futbol oynamaya cıkmıslar.esranın uyuz oldugu cocuk da vardı.cocuk elleri cebinde futbol oynamaya calısıoRoflbiras izledim onu okulun peneceresinden tabi ben üst kattayımMsn Grinbiras sonra sıkıldı basketbol oynamaya basladı.ama basketbolda daha iyi dogrusunu sölemek gerekirse.kankilerle oturduk onun elestirisini yapıoruz.bunla kalsa iyi kantinde falan da cok cıkıo karsıma yaMsn Sadyani insanlar cift yaratılmıs derlerdi de vallahi inanmazdım.simdi inanıorum bi insan ona okadar mı benzer.yanyana koy hangisi gercegi die öle sasırır kalırsın.bi de dioki beni unut.tamam kardesim unutuyumda kadere bak ya.adamın kopyası hergün gözümün önünden gelip gecio.sıkıysa sen unut bakalımMsn Sad bugünkü derslere gelince amann bosver günlük aynı tas aynı hamam işteRofl
Sponsorlu Bağlantılar
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
30 Kasım 2007       Mesaj #492
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
keyfim felaket yerinde bugün akşama kadar mutlaka bozulur deneyimlerime dayanaraktan söylüyorum ... neyse bozulan keyfimi akşam nargile içerken düzeltirim ...hava soğuk ben yine grip olmaya hazırlanıyorum ama buda keyfimi kaçırmıyor. nette çok fazla zaman harcadığım için hatta zamanımın çoğunu burda geçirdiğim için birikmiş dünya kadar işim var ben bugünde yapmayı düşünmüyorum yarında yarım gün önümüzdeki aylarda tabi kovulmazsam yaparım

Sponsorlu Bağlantılar
SeLiSh...
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
30 Kasım 2007       Mesaj #493
nünü - avatarı
Ziyaretçi
bugün evde grip olmanın verdiği çöküntüyle tvdeki abuk kadın programlarını seyrediyorum.
allahımm.. neden hep ben grip oluyoruumm..
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
1 Aralık 2007       Mesaj #494
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
mrb günlük.bugün dersanem vardı ama gitmedim ya canım hic istemedi.acaip bunaldım ders calısmaktan.kafamda bin türlü sey dolanıyo.belkide bosu bosuna beni mesgul eden hususlar bunlarMsn Confusedgün gectikce daha da cok cıkılmaz bir kuyuya iniorum sanki.bir tarafta merviden var görüyorum ama her ne zaman mervidenden yukarı cıkmak icin bi adım atsam iki adım geriye gidiorum sanki.ne kadar onu unutucam diye üstelesemde o aklıma daha da cok giriyo.ama haksızlık bu ya.bilmiorumki acaba hangi sevgilimin ahını aldımda simdi ben düsülmeyecek durumlara düstüm böyle.ama sunu ögrendimki eden buluyormusMsn Sadbu arada ingilizce sınavım vardıya günlükcüm.cok iyiydi ya 94 aldım sınıftaki en yüksek notMsn Grinyalnız bu notu almamım soruların bazılarını görmüs olmamla alakası yok vallaRoflcünkü arka tarafı hic görmemişizki acaip zordu ama sonucta ben okul birincisi olmus bi insanım olsun okadarda canımMsn Grinneyse günlügüm beni hic sıkılmadan dinledigin icin saolMsn Wink
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
4 Aralık 2007       Mesaj #495
nünü - avatarı
Ziyaretçi
1 hafta oldu nerdeyse ben hala iyileşicem.. nerde.. grip bana demir attı bu seneMsn Sad
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
4 Aralık 2007       Mesaj #496
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
işlerimi yapmam gerek artık ay bitti faturalar var ama benim yapasım yok canım hiç bişey yapmak istemiyoki
bluefairy - avatarı
bluefairy
Ziyaretçi
9 Aralık 2007       Mesaj #497
bluefairy - avatarı
Ziyaretçi
    1. ne sıkıcı bir pazar hopörlörlerim bozuldu, müzik dinlemek için cebimi kullanıyorum. yüksek sadakat ne diyor: Haydi kalk gidelim bu şehirden Gün doğarken yada güneş batarken..............................................
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
10 Aralık 2007       Mesaj #498
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
yorucu bi gündü ama en kötüsünden bile zevk almaya calısıoruz.dersler yogundu yine hocalar ayrı bi alem..biz ayrı bi alem.bu sefer gercekten herseyden fazlasıyla cok sıkıldımMsn Confusedarada bir geliyorlar bana işte bööle günlügüm...
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
12 Aralık 2007       Mesaj #499
nünü - avatarı
Ziyaretçi
üşüyorum.. ama havadan dolayı değil..
anlıyor musun günlük..

çok üşüyorum..
karakiz_38 - avatarı
karakiz_38
Ziyaretçi
12 Aralık 2007       Mesaj #500
karakiz_38 - avatarı
Ziyaretçi
slm...günlük bugün çok güzeldi..ilk saat yasılı olduk coğrafyadan harika geçti galiba 92 gelecek ilk yasılı biras kötüydü düseltecem inş. onu...yaa bugün sınıf arkadaşım yunus çenesiyle kafamı kırdı..adam da ne çene varmış yhaa şişti kafam valla..kankim hemen olaya el attı epey kısdı yunusa...sonra üstüne üstük dirseğiyle dişimi kanattı yunus beyMsn Happybugün hasarlı olarak eve geldim...neyse ben onları çok seviyorum..iyi ki varlar..özellikle kankimKissRose