sabah uyandıgımda koskoca sehir bembeyaz karlara bürünmüştü.okul servisi epey bi gec kaldı ama nedense eskisi gibi meraklanmadım öyle amann nasılsa gideriz okula bişi olmaz diye.oysaki servise her binen ögrenci ya ufff yarım saattir bekliorum dondum serkan abi nerdesin

seklinde serzenişte bulundular.tabi serkan abimde biliosunuz kar kıs o yüzden gec kaldık dedi durdu her binene.bizim muhit dagın eteklerinde oldugu icin yukarı cıkmak epey bi zor oldu.sabahın 7 sinde normalde pek bi canlanma olmazken bi sürü insan yollara düşmüş tabi arabalar da

trafik kilitlenmişti.arabalar kızak gibi kaydı durdu,tabi biz de..serviste yanımda oturan arkadasım okula geldigimizde kendini dısarı zor attı cünkü kızı epey bi korkuttum yok araba kaydı yok bak su köprünün su kısmı acık kalmıs düşsek ne güsel olurdu falan diye

günlük dürüst olmak gerekirse millet allahım sag selamet okula gitseydik diye dua ederken ben insallah kaza yaparız ya da arabanın biri gelir de carpaz bize sürükleniriz de ölürüm diye dua ediorum.ben sonradan epey bi piskopatlastım galiba yaws

neyse günlük malesef bişi olmadan okula ulastık.pek kimse yoktu herkes takılmıs trafikte.sonra ingilizce yazılısı olduk 78 aldım cok yüksek diil ama sınıfa göre 2.yim

bugün ögle arasında da karakızımla cocuklar gibi eglendik karların icinde cok güsel bi gündü.ayrıca öteki arkadas seymanın düşüp de resil olmasını (hemde arkadası salih önünde olmus

) herhalde aksama kadar 30 baskı dinledik

bu sevgili konularından epey sıkıldım günlük.kendimi ne kadar geri cekmeye calıssamda bi yerlerden gelip yine mesgul edio beni edecegi kadar.sonra yok ask acısı cekme yok o kadar üzülme yok takma.olur tamam böle uzaklasmadıgım sürece hic olmucak.insan bişeylerden ne zaman sıyrılır sence günlük..aklına getirmedigi ve tekrar etmedigi sürece...işte ben de yavas yavas alısıorum sonunda buna umarım hersey cok güsel olucak..gecmiş gecmişte kalmıstır...önemli olan gecmişin cok fazla uzayıp gelecegi mahvetmemesi