Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 54

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 225.843 Cevap: 1.418
karakiz_38 - avatarı
karakiz_38
Ziyaretçi
3 Ocak 2008       Mesaj #531
karakiz_38 - avatarı
Ziyaretçi
günlük yha sana yazmayalı epey oldu...bugün hiç mutlu değildim sadece çevremdekilere sahte bir gülümsemeyle neşeli görünebildim galiba depresyondayım ve bunu atlatmam biraz zor gibi görünüyor...sanki her şey üstüme geliyor sıkıldım bıktım artık hayattan beni bu hale getirenler utansın bea günlükMsn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
3 Ocak 2008       Mesaj #532
nünü - avatarı
Ziyaretçi
aklımı yitirmemek için savaşıyorum resmen.
bitsin diyorum bitmiyo. bişeyler biterken başka şeyler başlıyo..
Sponsorlu Bağlantılar
bi insanın yüzü hiç mi gülmez..
gülmüo işte.. zorlamaya gerek yok..
olmayınca olmuo..
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
4 Ocak 2008       Mesaj #533
arwen - avatarı
Ziyaretçi
sabahın 4'ü ve ben hala buradayım gazos içiyorum Msn Happy bir yandan da kenan doğuluyu dinliyorum kurşun adres sormaz ki bayaa eski bir şarkı ve bir o kadar da hoş..

içim kırılmalarla devam ediyor ne zaman biter bunu bilemiyorum o kadar çok istiyorum ki bitmesini artık dayanacak gücüm kalmadı ..ama şunu bir kez daha anladım ki sabırlıyım baya benim yerimde başkası olsa bu kadar dayanamazdı..
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
4 Ocak 2008       Mesaj #534
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
sabah uyandıgımda koskoca sehir bembeyaz karlara bürünmüştü.okul servisi epey bi gec kaldı ama nedense eskisi gibi meraklanmadım öyle amann nasılsa gideriz okula bişi olmaz diye.oysaki servise her binen ögrenci ya ufff yarım saattir bekliorum dondum serkan abi nerdesinMsn Sad seklinde serzenişte bulundular.tabi serkan abimde biliosunuz kar kıs o yüzden gec kaldık dedi durdu her binene.bizim muhit dagın eteklerinde oldugu icin yukarı cıkmak epey bi zor oldu.sabahın 7 sinde normalde pek bi canlanma olmazken bi sürü insan yollara düşmüş tabi arabalar daMsn Grin trafik kilitlenmişti.arabalar kızak gibi kaydı durdu,tabi biz de..serviste yanımda oturan arkadasım okula geldigimizde kendini dısarı zor attı cünkü kızı epey bi korkuttum yok araba kaydı yok bak su köprünün su kısmı acık kalmıs düşsek ne güsel olurdu falan diyeRoflgünlük dürüst olmak gerekirse millet allahım sag selamet okula gitseydik diye dua ederken ben insallah kaza yaparız ya da arabanın biri gelir de carpaz bize sürükleniriz de ölürüm diye dua ediorum.ben sonradan epey bi piskopatlastım galiba yawsMsn Grin neyse günlük malesef bişi olmadan okula ulastık.pek kimse yoktu herkes takılmıs trafikte.sonra ingilizce yazılısı olduk 78 aldım cok yüksek diil ama sınıfa göre 2.yimMsn Grinbugün ögle arasında da karakızımla cocuklar gibi eglendik karların icinde cok güsel bi gündü.ayrıca öteki arkadas seymanın düşüp de resil olmasını (hemde arkadası salih önünde olmusRofl) herhalde aksama kadar 30 baskı dinledikMsn Grin bu sevgili konularından epey sıkıldım günlük.kendimi ne kadar geri cekmeye calıssamda bi yerlerden gelip yine mesgul edio beni edecegi kadar.sonra yok ask acısı cekme yok o kadar üzülme yok takma.olur tamam böle uzaklasmadıgım sürece hic olmucak.insan bişeylerden ne zaman sıyrılır sence günlük..aklına getirmedigi ve tekrar etmedigi sürece...işte ben de yavas yavas alısıorum sonunda buna umarım hersey cok güsel olucak..gecmiş gecmişte kalmıstır...önemli olan gecmişin cok fazla uzayıp gelecegi mahvetmemesiMsn WinkWave
karakiz_38 - avatarı
karakiz_38
Ziyaretçi
4 Ocak 2008       Mesaj #535
karakiz_38 - avatarı
Ziyaretçi
slm günlük sabah kalkıp camdan dışarı baktığımda ağzım açık kaldı bir kar yağmış maşallah yaneMsn Happytam camı açtım servis geldi mi diye servis kapıda belirdi tabe gökmen abi tam cama bakarken benim yarım metre açık olan ağzımı gördü sırıttıNo Angelneyse sağ salim okula geldikMsn Happyilk ders ing. yasılısı olduk 70 aldım ama olsun bakalım napalımMsn Happysonra şeymanın düşme hikayesini dinledik 7 saat boyuncaRoflgüsel bir gündü amaMsn Happyöğle arasında bebişimle karlar üzerinde ayak değmedik yer bırakmadık çok zevkliydi bu günlük bu kadarWave
A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
5 Ocak 2008       Mesaj #536
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
Slm günlük..
Bu gece sana "hayatımın en özel ve en güzel yanı"nı anlatıcamMsn Happy
Aslına bakarsan oldukça renkli ve birazda "manyakça" bir yaşantım var diyebilirim..Msn Grin
Ve tüm bunların sonucu olarak, tüm gün boyunca yaşadığım bütün enteresan olayları anlatırdım ama inan hani demiştim ya
hayatımın en özel ve en güzel yanı” diye işte bu gece sadece onu anlatmak geliyor içimdenMsn Happy
Evet günlük bugün akşamdan beri "hayatımın en özel ve en güzel yanı" ile beraberdim ve halende beraberimMsn Happy
Şimdi diyeceksin ki hayatının en özel ve en güzel yanı ne diye..Msn Grin
Hemen söyliyim günlük..
Hayatımın en özel ve en güzel yanı diye sabahtan beri anlata anlata bitiremediğim şey benim dünya güzelim, bebeğim, bir tanem biricik aşkım
ÖzgemMsn Happy
Bu gece demin bahsettiğim o oldukça renkli ve birazda "manyakça" olan yaşantımı tamamen dondurdum ve aslına bakarsan gerçektende daha sıkıcı olan şeyleri yaptığımı söyleyebilirim..
Film izlemek, kola içmek ve cips yemek gibi aslında hiç de sevmediğim şeyleri..
Ama inanırmısın günlük bunlar bile bana o kadar güzel geliyo ki bunun da sebebi tüm bunları yaparken yanımda “
hayatımın en özel ve en güzel yanı”nın da yani Özgem’inde bulunması olsa gerekMsn Happy
Ne diyim aşk böyle bir şey herhalde günlük..Msn Heart
Neyse günlük bu gece bana cep telefonu dahil herşey yasakMsn Happy
Tabiki aşkımada yasakMsn Grin
Eee haliyle net falanda yok..
Çıksam iyi olucak yaniMsn Grin

Şimdi sana derdim; aşkıma “onu ne kadar çok sevdiğimi söyle” diye ama zaten ben tüm bunları yazarken o da yanımda oturuyor gerek yok yani günlük..
Sen ona sadece aşkına güvenmesini ve gereksiz kıskançlıklar yapmamasını söyle tamam mı?Msn Tongue
Ve demin onu ne kadar çok sevdiğimi söylemene gerek yok demiştim ya hani günlük, sen genede beni dinleme ve aşkıma de ki;

Aşkın Seni Çok Seviyor..

Msn HeartA&ÖMsn Heart
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
5 Ocak 2008       Mesaj #537
nünü - avatarı
Ziyaretçi
çok acaip şeyler yaşyorum. o kadar şaşkınım ki aslında..
aaa nedir bunlar böyle..
hala koruyorum kendimi.. dışardan, içerden, herşeyden, hekesden..
umarım ben kazanırım..
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
5 Ocak 2008       Mesaj #538
arwen - avatarı
Ziyaretçi
gözlerim bir o kadar şiş halde yazıyorum meğer ne kadar yalanmışım değersimişim herşey bomboşmuş o kadar yaşanan şeylere rağmen değer gerçekten yokmuş ..en kötü gecelerimden birini yaşıyorum kaybetmenin acısıyla dolu yüreğim .sevince kaybetmek ne kötü Allah kimseyi ayırmasından sevdiğinden ben ayrıyım ama umarım bu yazımı okuyanlar ve sevdikleri varsa hiç ayrılmaz mutlu olurlar ..sevgiden önce saygı ve hoşgörü en önemlisi bu .Bunları yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum ne kötü yaa valla herşey ne kötü

Mutluluk bana gerçekten uzak bunu anlıyorum ve anladım artık

yaşam onunla güzeldi ama şimdi yaşam tükendi son nefesini veriyor

ölüm zehirini akıtıp geliyor yaşamıma .
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
5 Ocak 2008       Mesaj #539
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
bugün üst üste iki deneme sınavına girdik günlük hem öss hem yds denginde.anlayacagın benim kafa 1500 oldu.sabah dısarıya baktıgımda karların beyazları gökyüzüne yansıyordu.kafamı bi kaldırdım baktım ki buralarda coktan aksam olmus bile.ne zaman ara vermişim ne zaman yemek yemişim hic hatırlamıyorum.sadece eve gitmek icin otobüs duragına yaklastıgımda cevremdeki insanların konusmaları,karların üstünde gezen ayak sesleri,biz öss mahkumları ögrenciler,başı boş köpekler ve dayanılmaz soguga ragmen sevgileri hic bitmek tükenmek bilmeyen sevgililer vardı sadece yollarda..cok da kimse yoktu hani.bilmiorum kafam nerdeydi ama suan bile epey sarsıntılı bi beynim var.bi yandan da ingilizce denemesindeki 40.sorunun nasıl yanlıs oldugunu düsünüp üzülüorum yaMsn Sadyarın gitmicez dersaneye.sınavlar falan epey bi kenara sıkıstırdı bizi.bu zamanlar bilirsin günlük hep böle gecer ama benim bu zamandan sonrası da böle gececek eminim paso dersle ilgilenicez baska bişi ile hic ugrasmak istemiorum cok fena dilim yandı diyebilirim.Msn Sadama iyi oldu akıllandım daMsn Wink
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
7 Ocak 2008       Mesaj #540
nünü - avatarı
Ziyaretçi
bitmio. kabus gibi. uzadıkça uzuo. gece gibi..
aydınlık yok sanki artık. heryer kapkaranlık..
boşmuş bütün herşey, yalanmış. ben görmemişim.
en sevdiğim bile benimle değilmiş.
hayat bana hep oyunlar oynamış.
ben zavallı..