Ziyaretçi
her yönden cok soguk bi gündü.ben hastalıkla cebellesirken cevremdeki insanların soguk tavırları ve düsünceleriyle yüzlestim bir yandan.bugün edebiyat sınavı vardı.cok kötü gecmedi digerleri gibi ama ben bitkin ve halsiz bi şekilde soruları nasıl okudugu hatırlamıorum.bi yandan öksürüyorum bi yandan üsüyorum cok garip günler geciriyorum ya uf atlatamadım su hastalıgı.bazen ders esnasında basımı kaldırıyorum hava ve diorumki allahım ruhumu teslim edicem insallah yakında falan yapıorum bizim kızlar da basladı yine deli diolar
bugün biras da farklıydı sınıfta bi kac gündür montumla oturuyorum bugün ingilizce dersinde de gectim köseye.kantinden aldıgım sıcak salebimi ictim hoca hic görmedi bile.sesim de epey kısıldı günlük yarın ingilizceden yine deneme var.artık yavas yavas alısıyoruz su sınavlara ya insallah hayatta tek istedigim sey oldu bu ama benim bu üniversiteye kesin gitmem lazım.sırf bunun icin yasıorum valla..herseyden cok istiyorum bunu.umarım seneye kazandıgım üniversitenin adını sana da acıklarım
bazen de isyan edesim gelio herseye fakat sükretmeyi sabretmeyi ögrendim artık.allah herseyin iyisini bilir
bugün cok kalamıcam buralarda.kendimi msxden yavas yavas sogutma tekniklerinie gidiorum hem abim de evde,günlük sunu farkettim artık evdeki insanlarla diyalog kurmayı unutmusum,konustugum iki cümleden biri de kavga icerikli olmus.biras gercek hayata dönme arası vermek istiyorum zaten seneye de cok cok az buralarda olurum diye düsünüyorum.umarım ne olursa bizim icin iyi olur..allah herseyin iyi olanını versin.iyi diilse zaten hic vermesin
bugün biras da farklıydı sınıfta bi kac gündür montumla oturuyorum bugün ingilizce dersinde de gectim köseye.kantinden aldıgım sıcak salebimi ictim hoca hic görmedi bile.sesim de epey kısıldı günlük yarın ingilizceden yine deneme var.artık yavas yavas alısıyoruz su sınavlara ya insallah hayatta tek istedigim sey oldu bu ama benim bu üniversiteye kesin gitmem lazım.sırf bunun icin yasıorum valla..herseyden cok istiyorum bunu.umarım seneye kazandıgım üniversitenin adını sana da acıklarım
bazen de isyan edesim gelio herseye fakat sükretmeyi sabretmeyi ögrendim artık.allah herseyin iyisini bilir
bugün cok kalamıcam buralarda.kendimi msxden yavas yavas sogutma tekniklerinie gidiorum hem abim de evde,günlük sunu farkettim artık evdeki insanlarla diyalog kurmayı unutmusum,konustugum iki cümleden biri de kavga icerikli olmus.biras gercek hayata dönme arası vermek istiyorum zaten seneye de cok cok az buralarda olurum diye düsünüyorum.umarım ne olursa bizim icin iyi olur..allah herseyin iyi olanını versin.iyi diilse zaten hic vermesin
Sponsorlu Bağlantılar

Biz Bize / Sanal Günlük
Hastayımmm 
bugün okul pek bi hareketliydi günlük.birden sınıfın kapısı acıldı ve en az 6-7 hoca sınıfa daldılar ve arama yaptılar(bizim sınıfa özelmiş.pek rahat durmuomuşuz da
) epey sey cıktı sınıftan.telefonları falan aldılar.sonra verdiler tabi
dün biras rezil oldum nöbetci ögrenciye.onu her gördügümüzde karakızımla ona ay pis cirkin sey suna bak hem cirkin hem kar topu oynuyo(alakasız olarak
) deriz saka mahiyetinde ve güleriz de
yarın yine cografya sınavı var.şu okullar bi tatil olsaydı