Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 55

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.261 Cevap: 1.418
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
7 Ocak 2008       Mesaj #541
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
her yönden cok soguk bi gündü.ben hastalıkla cebellesirken cevremdeki insanların soguk tavırları ve düsünceleriyle yüzlestim bir yandan.bugün edebiyat sınavı vardı.cok kötü gecmedi digerleri gibi ama ben bitkin ve halsiz bi şekilde soruları nasıl okudugu hatırlamıorum.bi yandan öksürüyorum bi yandan üsüyorum cok garip günler geciriyorum ya uf atlatamadım su hastalıgı.bazen ders esnasında basımı kaldırıyorum hava ve diorumki allahım ruhumu teslim edicem insallah yakında falan yapıorum bizim kızlar da basladı yine deli diolarMsn Confusedbugün biras da farklıydı sınıfta bi kac gündür montumla oturuyorum bugün ingilizce dersinde de gectim köseye.kantinden aldıgım sıcak salebimi ictim hoca hic görmedi bile.sesim de epey kısıldı günlük yarın ingilizceden yine deneme var.artık yavas yavas alısıyoruz su sınavlara ya insallah hayatta tek istedigim sey oldu bu ama benim bu üniversiteye kesin gitmem lazım.sırf bunun icin yasıorum valla..herseyden cok istiyorum bunu.umarım seneye kazandıgım üniversitenin adını sana da acıklarım Tenderbazen de isyan edesim gelio herseye fakat sükretmeyi sabretmeyi ögrendim artık.allah herseyin iyisini bilirMsn Wink bugün cok kalamıcam buralarda.kendimi msxden yavas yavas sogutma tekniklerinie gidiorum hem abim de evde,günlük sunu farkettim artık evdeki insanlarla diyalog kurmayı unutmusum,konustugum iki cümleden biri de kavga icerikli olmus.biras gercek hayata dönme arası vermek istiyorum zaten seneye de cok cok az buralarda olurum diye düsünüyorum.umarım ne olursa bizim icin iyi olur..allah herseyin iyi olanını versin.iyi diilse zaten hic vermesinWave
Sponsorlu Bağlantılar
MelancholiscH - avatarı
MelancholiscH
Ziyaretçi
10 Ocak 2008       Mesaj #542
MelancholiscH - avatarı
Ziyaretçi
Nedır benım bu soguklardan cektıgımFaint Hastayımmm Mooooh
Sponsorlu Bağlantılar
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
15 Ocak 2008       Mesaj #543
nünü - avatarı
Ziyaretçi
karanlığın en ucundaki aydınlık bir görünüyo bir kayboluo..
görüyorum, tamam yaklaştım artık kurtuluyorum diyorum..
ama hemen kayboluyo. sonra uzun süre görünmüyor..

ben onu görebilmek için feda ediyorum kendimi..
parlıyo parıl parıl.. gözlerim kamaşıyo..

sonrası kopkoyu karanlık..
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
15 Ocak 2008       Mesaj #544
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
çok şükür ki hastalıgımı biras atlattımMsn Happybugün okul pek bi hareketliydi günlük.birden sınıfın kapısı acıldı ve en az 6-7 hoca sınıfa daldılar ve arama yaptılar(bizim sınıfa özelmiş.pek rahat durmuomuşuz daMsn Tongue) epey sey cıktı sınıftan.telefonları falan aldılar.sonra verdiler tabiMsn Happygerci vermeseler de olurdu sahsen dogru düzgün telefonumun yüzüne bakmıorumNo Angeldün biras rezil oldum nöbetci ögrenciye.onu her gördügümüzde karakızımla ona ay pis cirkin sey suna bak hem cirkin hem kar topu oynuyo(alakasız olarakMsn Grin) deriz saka mahiyetinde ve güleriz deMsn Grinama bu sefer duyduMsn Confusedagzımdan kactı birden tabi cocuk utandı gitti gerci unutmustur o şimdiye bişi olmazMuzyarın yine cografya sınavı var.şu okullar bi tatil olsaydıTender
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
19 Ocak 2008       Mesaj #545
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
herşey eskisinden daha iyi umarım artık kötü günler yaşamam umarım bu güzellik bozulmaz Allah (c.c) herşeyin hayırlısını versin........
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
19 Ocak 2008       Mesaj #546
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
bende çok kötü günler yaşadım ama ihşalllah geçirmem

bu aralar baya ödev var ama yaşıyoruz ayla
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
19 Ocak 2008       Mesaj #547
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
bugün güsel bi gündü günlük.ben karakızım ve tatlı belamızla dersaneye ugradık.tabi sınav öncesinde ve sonrasında tüm alısveriş dükkanları elimizden gecti.yok su parlatıcı güselmiş yok su ojeye bak gibi kız kısmını ilgilendiren hersey vardı dedikodu da dahil.kimlerden konusmadık kiNo Angelama kötü konusmadık valla günlük.bol bol güldük.hava acaip soguktu ama bizi hic bişi durduramadı herzamanki gibiMuzyazılılar da bitti cok mutluyum zaten.takdir alıcam insallah.gerci ayıptır hava atması alıstım ya konu üzerinde pek durmasam da olurMsn Tongue
bu arada herkes kötü günlerden bahsetmişken ben de deginmeden gecmek istemedim.bir bakıma kötü günler beni büyüttü,olgunlastırdı diyebilirim.ara ara kötü gün de gerek insana haline sükretmesi icinMsn WinkWave
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
19 Ocak 2008       Mesaj #548
nünü - avatarı
Ziyaretçi
nato kafa nato mermer..
bu adam beni hiç anlamıyo günlük..
MelancholiscH - avatarı
MelancholiscH
Ziyaretçi
22 Ocak 2008       Mesaj #549