Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 53

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.276 Cevap: 1.418
MelancholiscH - avatarı
MelancholiscH
Ziyaretçi
20 Aralık 2007       Mesaj #521
MelancholiscH - avatarı
Ziyaretçi
Gunluk bır bayram bı kadar mı sıkıcı gecer yaff sabahtan berı pc basındayım hıc bı aksıyon yok ayrıcada açım : ((
Sponsorlu Bağlantılar
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
22 Aralık 2007       Mesaj #522
nünü - avatarı
Ziyaretçi
ne zaman biticek bu bayram gezmeleriiMooooh
Sponsorlu Bağlantılar
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
22 Aralık 2007       Mesaj #523
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
günlük sözde cok eglenceli bi bayramdı bi sürü kazalar atlattım ama ölemedim ya en cok ona yanıorum.ne bilim artık tat alamıorum.ot gibi gelip gidiyorum galiba.yasamıma bi ceki düzen vermem lazım seklinde binlerce kez karar aldım ama hicbirini uygulamaya koyamadım.galiba depresyondayımMsn Confusedama artık cidden herseyden cok sıkıldım.beni en cok üzen ve yıpratan sey ise unutulmak yada sevilmemek degil kesinlikle...beni üzen sey birilerine yok yere vicdan azabı cektiriomus gibi olmam günlük ben bunları hic haketmedimMsn Sad
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
27 Aralık 2007       Mesaj #524
nünü - avatarı
Ziyaretçi
çok canım sıkılıyor. tarifi yok yani..
anlamıyo zaten, anlamıcak da hiçbi zaman..
Broken
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
27 Aralık 2007       Mesaj #525
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
burdan gitmem şar oldu artık daralıyorum ömrümden yiyorum ama kendim ettim kendim buluyorum 3 kuruşluk insanlara prim vermekten başka birşey değil bu İnşallah Kurtulurum zindanımdan hayırlısıyla...
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
31 Aralık 2007       Mesaj #526
nünü - avatarı
Ziyaretçi
yine gitmeler mevsimi... yine acı..
am bu sefer çok başka..
sonunda büyük mutluluklar var..
çok büyük..
Cinnamon - avatarı
Cinnamon
Ziyaretçi
31 Aralık 2007       Mesaj #527
Cinnamon - avatarı
Ziyaretçi
bir yıl daha bitiyor acısıyla tatlısıyla

yeyni yıla merhabaMsn Party
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
2 Ocak 2008       Mesaj #528
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
mrb günlügüm benimTender 4 gün aradan sonra yine burdayım.e simdi sorucaksın niye 4 gündür yoktun diye.günlük cok komik gelebilir sana ama iddiaya girdim bi hafta msxe girmicem diye.ama 4.gün pes ettim valla dayanamadımMuzyeni bi yıla daha girdik umarım gecmişteki hatalarımı tekrarlamadıgım güsel ve basarı dolu bir yıl olurTendergünlük bu yıl icin degişik olan bişi daha var bende.aslında yazı yazmayı cok severim böyle kagıda icimi dökmeyi.ama bi kac aydır hic bişey yazamıyordumCryingfakat son 2 gündür ask üzerine 2 yazı yazdım icimdeki herseyi tüm cıplaklıgıyla kustum diyebilirim ve okulda okudum bunu.hocamız da epey begendiMuzkagıdımı her okuyan hoca sen ne yasamısın böle ya diye hayret ettiler.belki yasım kücük ama yasadıklarım epey bi büyüttü beniMsn Winktabi bunu kagıda dökebilmek de önemli.ben de bunu hakkıyla yaptıgıma inanıyorum..neyse galiba cok övdüm kendimiMsn Tongue.ya günlük bu arada dün gece hic uyuyamadım bi yandan basım bi yandan bogazım agrıdı durdu.sonra birden bire burnum kanamaya basladı sebepsiz yere.basım döndü cok felaket yaMsn Confused sonra beni bi aglama tuttu resmen hıckırıklara boguldum.tabi bunun sebebi hasta olmam degildi.ögleden sonra msx gecmişine şöyle bi bakmıstım cok dokundu tabi banaMsn Confusedondan sonra karakızım msj attı bana bi hususta saka yapmıs.onu da kaldıramadım bi de ona agladım.sonra epey bi dertlestik gece 12yi gecmişti saat.ben bi yandan yatakta yatıorum bi yandan gözümden yaslar iniyo.en sonunda yoruldum galiba aglamaktan bi baktım uyumusumMsn Grinbasımı bi kaldırdım saat 5:30.kalktım aynaya bi baktım hic tadım yokMsn Confusedgittim 3tane agrı kesici ictim ancak biras iyi olabildim.sonradan annem kızdı o kadar hap icilir mi canına kastın mı var diye.benim cevabım ise şuydu..ne olucakki annem en fazla ölürümMuzyarın okulda sınav varmıs günlük türkiye geneli diyolar.biras gec gidicez okula oley oleyyyMuzbakalım sınav sonucumuz nasıl olucak
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
2 Ocak 2008       Mesaj #529
nünü - avatarı
Ziyaretçi
çok kötü günler geçiyorum.. mutluymuş gibi görünmek daha çok canımı acıtıyor..
dayanamıyorum..
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
3 Ocak 2008       Mesaj #530
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
bugün türkiye geneli sınav vardı.genellikle bilgiye dayalı sorulardı günlük.yarın da ingilizceden deneme var bakalım ne yapıcazMsn Confusedumarım iyi olucakMsn Wink bugün yeniden aşk konulu bir yazı yazdım ama bu hikaye türünde biras.ayrıldıgı sevgilisinin dogum gününü kutlayan bi genc kızın hikayesi..tabi acıklı son oluyo ve kız ölüyo sonunda.ama ici rahat bi şekilde gidio cünkü genc adamın kızı sevdigini biliyoTenderbu aralar yazarlıgım üstümde.ilham geldikce yazmaya calısıorum.bugün düsündüm de günlük ben msxin müptelası olmusum ya.tabi bunun belirli sebepleri de var yani Naughty seneye öss ile yds ye giricem ya o zamanı düsünüorum galiba işte o zaman gercekten ölücemCryinghem sanal alem icin hem ders calısmak adına geceli gündüzlü..hemde düsündüm de galiba seneye ayrılıgımızın üstünden epey bi vakit gecmiş olucak.kısacası unutulmus olucam..neyse allah yazmışsa bozmak olmaz..kader diyecez..allah herseyin hayırlısını versin günlük...Wave