Ziyaretçi
Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 53
ama artık cidden herseyden cok sıkıldım.beni en cok üzen ve yıpratan sey ise unutulmak yada sevilmemek degil kesinlikle...beni üzen sey birilerine yok yere vicdan azabı cektiriomus gibi olmam günlük ben bunları hic haketmedim
4 gün aradan sonra yine burdayım.e simdi sorucaksın niye 4 gündür yoktun diye.günlük cok komik gelebilir sana ama iddiaya girdim bi hafta msxe girmicem diye.ama 4.gün pes ettim valla dayanamadım
yeni bi yıla daha girdik umarım gecmişteki hatalarımı tekrarlamadıgım güsel ve basarı dolu bir yıl olur
günlük bu yıl icin degişik olan bişi daha var bende.aslında yazı yazmayı cok severim böyle kagıda icimi dökmeyi.ama bi kac aydır hic bişey yazamıyordum
fakat son 2 gündür ask üzerine 2 yazı yazdım icimdeki herseyi tüm cıplaklıgıyla kustum diyebilirim ve okulda okudum bunu.hocamız da epey begendi
kagıdımı her okuyan hoca sen ne yasamısın böle ya diye hayret ettiler.belki yasım kücük ama yasadıklarım epey bi büyüttü beni
tabi bunu kagıda dökebilmek de önemli.ben de bunu hakkıyla yaptıgıma inanıyorum..neyse galiba cok övdüm kendimi
.ya günlük bu arada dün gece hic uyuyamadım bi yandan basım bi yandan bogazım agrıdı durdu.sonra birden bire burnum kanamaya basladı sebepsiz yere.basım döndü cok felaket ya
sonra beni bi aglama tuttu resmen hıckırıklara boguldum.tabi bunun sebebi hasta olmam degildi.ögleden sonra msx gecmişine şöyle bi bakmıstım cok dokundu tabi bana
ondan sonra karakızım msj attı bana bi hususta saka yapmıs.onu da kaldıramadım bi de ona agladım.sonra epey bi dertlestik gece 12yi gecmişti saat.ben bi yandan yatakta yatıorum bi yandan gözümden yaslar iniyo.en sonunda yoruldum galiba aglamaktan bi baktım uyumusum
basımı bi kaldırdım saat 5:30.kalktım aynaya bi baktım hic tadım yok
gittim 3tane agrı kesici ictim ancak biras iyi olabildim.sonradan annem kızdı o kadar hap icilir mi canına kastın mı var diye.benim cevabım ise şuydu..ne olucakki annem en fazla ölürüm
yarın okulda sınav varmıs günlük türkiye geneli diyolar.biras gec gidicez okula oley oleyyy
bakalım sınav sonucumuz nasıl olucak
umarım iyi olucak
bugün yeniden aşk konulu bir yazı yazdım ama bu hikaye türünde biras.ayrıldıgı sevgilisinin dogum gününü kutlayan bi genc kızın hikayesi..tabi acıklı son oluyo ve kız ölüyo sonunda.ama ici rahat bi şekilde gidio cünkü genc adamın kızı sevdigini biliyo
bu aralar yazarlıgım üstümde.ilham geldikce yazmaya calısıorum.bugün düsündüm de günlük ben msxin müptelası olmusum ya.tabi bunun belirli sebepleri de var yani
seneye öss ile yds ye giricem ya o zamanı düsünüorum galiba işte o zaman gercekten ölücem
hem sanal alem icin hem ders calısmak adına geceli gündüzlü..hemde düsündüm de galiba seneye ayrılıgımızın üstünden epey bi vakit gecmiş olucak.kısacası unutulmus olucam..neyse allah yazmışsa bozmak olmaz..kader diyecez..allah herseyin hayırlısını versin günlük...
| 15 Eylül 2017 / recepkaymak Cevaplanmış |
| Kapat Saat: 12:03 Hoş Geldiniz Ziyaretçi