eweett önce çok ağladım.. şimdi keyfim yerinde.. herşeyin bi cevabı var be günlük.. cevapları bulmak bazen çok zorluo ama bulunca da çektiğin herşeyi unutuyosun... heryanın mutluluk oluo...
: )) ağlamadan .. gülmenin de yok bi değiri günlükcük.. bak nünücük de biliyor..
iyi gibiyim.. aslında tam olarak da bilmiyorum.. torbamda renkli renkli boncuklarım da var, simsiyah pis taşlarım da... vakit çalışma vaktidir nünücük.. ayır şimdi o boncukların içinden siyah taşları..
hadi canım kolay gelsin sana.. leyla.. oturduğun kabahat..
eet.nünü yü tebrik ediorus. kendini bisse çok güsel anlattı.
eet bu paylaşımdan sora da güsel bi parça arası vericez!
parçadan sora da başka bir değerli üyemis bisslerle birlikte olucak!
ama tabi kie önce...
parça gelior!!!!
eet bu parça tüm kalbi kırıklara gelsin;
SİGNAF---->>>kırılmış gül yaprakları.
Ahh günlük ah kızların bu Sevgililer Günü takıntılarını anlamak gerçekten de mümkün değil dimi..
Benim aşkom da böyle maalesef..
Aslına bakarsan bu sevgililer günü muhabbeti son 1 haftadır iyiden iyiye baymıştı beni..
Özellikle aşkomun Sevgililer gününde nereye gidelim? Sana ne alsam acaba? ya da Aşkım bana ne alcaksın? tarzı sözleri acaip gıcık etmişti beni..
Hayır zaten her allahın günü beraberiz ve çoğu zamanda gerek ben ona gerekse o bana pek çok şey alıyoz zaten.. O halde bu saçma günü bu kadar çok abartmanın manası ne ki..
Neyse bugüne gelirsek; bugün doğal olarak tüm gün aşkom la beraberdik..
Gene çoğu zaman gittiğimiz mekanlara gittik, çoğu zaman yaptığımız şeyleri yaptık ama bugünün adı Sevgililer Günü olunca yaptıklarımız rutin şeylerde olsa kızların heycanı çok ama çok başka oluyo..
Onun bugüne verdiği önemi(daha doğrusu bana verdiği değeri), bugün yaşadığı heyecanı görünce hoşumada gitmiyo değil ama dediğim gibi Sevgililer Günü bana genede saçma geliyo..
Nerde kalmıştık.. Bugün bütün gün beraberdik gezdik tozduk birbirimize hediyelerimizi verdik akşam 11 gibi de evdeydim..
Eve gelincede sanki bütün gün beraber olan biz değilmişiz gibi tam 1 saat'de telefonda konuştuk..
Ne diyim ki aşk böyle bişey oluyo heralde dimi günlük..
ahhhh günlük ahhhh!!!
yhau biladerim koca tatili tükettim bitti!
bahk 4 saat sora evden çıkıcam
sora 4 aylık bi serüven beklio beni!
4 ayın sonunda mesleğimi elime almış bi şekilde mezun olcam okuldan!
4 ay boyunca hiç tatil yok ama! resmi bayramları saymıoruz tabe!
onlar bnm mesleğimin bi parçası saten
nese çok meşgul etmiiim seni.sırada bekleyenler vardır.
msx ailesinden 4 ay uzağım!beni unutmayınlar arkadaşlar, OLUR MU_?_?