Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 71

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.861 Cevap: 1.418
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
5 Mayıs 2008       Mesaj #701
nünü - avatarı
Ziyaretçi
öyle karanlık ki günlerim...
öyle karanlık ki kalbim...
Sponsorlu Bağlantılar
bi sürü soru işareti dolu beynim.. çözemiyorum..

çözüm bende değil biliyorum..
yok ki..
yok..

MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
5 Mayıs 2008       Mesaj #702
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Her şey güsel derken yine bozuolar moralimi..Nerede hata yapıyorum acaba günlük..Belki de varsayımlar üzerine kuruntudan ibarettir düşündüklerim..Galiba oturup adamakıllı kafa yormanın zamanı geldi yine..MoooohGerçi istedigim kadar düşüneyim her sey yine başa dönüyor.aynı çizgi üzerinde gittt gelll...Faintbelki de bu düsünceler benim en büyük yanılgımShy(ve tüm bunların sadece böyle bir yanılgıdan ibaret olmasını her seyden cok isterdim)Tender
Sponsorlu Bağlantılar
odrii - avatarı
odrii
Ziyaretçi
5 Mayıs 2008       Mesaj #703
odrii - avatarı
Ziyaretçi
Sırdaşım günlük..
Bugünde sanal bi ortamda yazıyorum sana. Dünün yorgunluğunu üzerine bugünün güzelliği beni kendime getirdi. Her geçen gün beni hayata dahada bağlıyor. Bugün yine msx teydim chat2 vazgeçilmezim olmuş Msn Happy Kimileri sanaldan gerçek dostluk bulunmaz diyor ama ben burda sevgiye ve saygıya değer insanlar buldum. yarın görüşmek dileği ile.hoşçakalbye
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
6 Mayıs 2008       Mesaj #704
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Yoğun bir gündü..yds deneme olduk ardından da trafik sınavı..aslında pek bi sorun yaratmadı ikisi de..Sebebini bilmedigim bi kırgınlık var üzerimde..kötü hissediyorum kendimi sadece..beni ne kadar ilgilendirir hic bilmiyorum ama okuldaki o olay üzerine o tip insanlara karsı bakıs acım degişti..onu gercekten iyi bir kız zannederdim ama o hiç öyle degilmiş...oysaki bugün okuldaki son günlerinden biriydi..Neden hiç ummadıgın insanlar seni hayal kırıklıgına ugratırlar günlükMooooh
Ben okulun müdürü olucaktım ki görücektin nasıl mesafe konur kız-erkek ilişkilerineHıh!herseyin belli bi yeri zamanı var canımm Hystericterbiyesizlik diorum baska bişi demiorumSmiley35protesto ediorumMsn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mayıs 2008       Mesaj #705
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İşte sıradan bir gün daha kankimle birlikteydim çok da eğlendik onu çok seviorum onları çokk seviyorum şu anda birlikte cafedeyiz Msn Grin umarım bütün günlerimiz böyle olur aminn Msn Grin
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
8 Mayıs 2008       Mesaj #706
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
evet kankim dogru sölüyor ama tüm günler kafede olmayalım ya eve gideriz az daMsn Grin bugün edebiyat sınavı vardı günlük.epey zordu.dincinin dersinde yapınca sınavı kopya cekme ihtimali sıfır oldu.carpılmayalım allah etmeyeNo Angel
Elnath - avatarı
Elnath
Ziyaretçi
8 Mayıs 2008       Mesaj #707
Elnath - avatarı
Ziyaretçi
Defol git artık yüreğimden Msn Sad
Defalarca denedim olmuyor unutamıyorum zaman ilerlemiyor artık biliyor musun
Sanki dondurdular beni bir yerlerde öylece bekliyorum
Bekliyorum mu onuda bilmiyorum inan gelsen sarılsan gülen gözlerinle bir şeyler
Söylesen ben eski ben olur muyum hiç ama hiç bilemiyorum bir şeyler bitti bende
Evet bitiyorum galiba sen çoğalıyorsun oysa
Çölde kum taneleri gibi savruluyorum sen okyanuslara karıştıkça gecenin bir vaktinde düşünmesen diyorum delice hissettirmesen artık yüreğini yüreğimde
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
8 Mayıs 2008       Mesaj #708
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Sonunda eve ulastık.gün bitmedigine göre bidaha yazabilirim diye düsündüm (bahane cookNo Angel)bugünün gafını sölemeden gecemicem günlük:
süpersin:ayyy bakar mısın mrym ne kadar güsel cicekler,sevgilimin bana almasını isterdimTender
hot working:amannn sen de haa hepsi de bildigin otNo Angel işteRofl
süpersin:aman allahım romantizme bakMoooohFaint
hot working:Naughty
Bi gaf daha var ama onu sansürlücem o biras abartılı..
süpersin:............
hot:hayır ya biz evlenmedikHysteric
süpersin:gafa bak alemsin sende haa,bu yasta evlenseydinizz Msn TongueMsn Grin
hot: Shy
görüsürüz yine günlükWave
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mayıs 2008       Mesaj #709
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Vee gün bitmeden yine ben Msn GrinMsn Grin Süper bir gündü ve her şey çok harikaydı en çok da hot working in gaflarıMsn GrinMsn Grin Ölecektim gülmekten Bide ufak bir itiraf ben ona aşık oluyorum galibaaUfAllahım her şey çok güzel olur inşallah Msn HappyMsn Happy
odrii - avatarı
odrii
Ziyaretçi
8 Mayıs 2008       Mesaj #710
odrii - avatarı
Ziyaretçi
Bir günüm daha koşuşturmalarla geçti. Ama bugün benim için güzel bir gün, yarın İzine gideceğim. Aylardır süren yorucu görevlerden sonra, uzun zamandır görmediğim sevdiklerimi görmeye gideceğim. Bir hafta bile olsa memleketimin havasını solumak, ailemin ve yarimin yanında olmak beni kendime getirecektir. Neyse günlük bugünde başını ağrıttım Msn Happy Daha gidip çanta hazırlayacağım hoşçakal....