Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 72

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.907 Cevap: 1.418
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mayıs 2008       Mesaj #711
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Vee güzel başlayan güzel devam eden bir gün kötü bitmek üzereMsn ConfusedOf Allahım ya neden böyle oluyor Msn ConfusedAma artık paydos bundan sonra asla taviz vermem kendimden gelen gelir hoş da gelir ama gideni de tutamam Herkes dilediğini yapabilir.Özgürlük var ne de olsa dimi Msn GrinMsn Tongue

Sponsorlu Bağlantılar
HeliX - avatarı
HeliX
Ziyaretçi
9 Mayıs 2008       Mesaj #712
HeliX - avatarı
Ziyaretçi
bugün bir miskinlik bir uyuşukluk vaar üzerimde günlük Msn Sleepy ders de bugün erken bitti..dersten geldiğimden beri uyumaktaym ve sanırım yine uyuyacağım ve sanırım hep uyuyacağım
Sponsorlu Bağlantılar
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
9 Mayıs 2008       Mesaj #713
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
günlük herseferinde olduğu gibi yine sinirli bi günümdeyim
bakalım nezamn sana sevinçli bi günümde gelecem günlük
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mayıs 2008       Mesaj #714
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Selam günlük yine ben bi uğrıım ne var ne yok dedimNo AngelBugün okul tam bir harikaydı.Kutsalın yaptığı tüm baskılara rağmen kopya çektik quizdeMsn GrinBiliorum kötü bişey ama ne yapalım sistem bunu gerektiriyorsa öğrenci de yaparMsn GrinBen bitanemi çok özledim yaUfYine çok yedi uykusu gelydiMsn ConfusedA canım o benim iyi ki var çok seviyorum onuMsn HeartMsn Heart Her şey çok güzel olur inşallahMsn HappyMsn Happygörüşürüz günlükMooooh
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
9 Mayıs 2008       Mesaj #715
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Aptal gibi hissediyorum günlük,tüm mesele bu..bana ne oluyosa hemMooooh
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mayıs 2008       Mesaj #716
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Günlüğüm yine ben söz bugünlük bu son Msn GrinMsn GrinYa uykucum geldi de çok yoğundu bugün hiç konuşamadık şimdi de hayvan barınaklarından köpek seçiyorlar iyi kalpli yardımsever canım arkadaşım benim seni çok seviyorum In LoveKissShy 2ii geceler günlük Msn Grin
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
10 Mayıs 2008       Mesaj #717
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Yogun bir gündü.Dersane aslında eskisi kadar sıkmıyor,ortam güselCiciama dersler agır işteNaughtybugün cok kalmadım aslında dersin yarısında calan bir telefonla kendimi annemle babamın yanında alısverişte buldumMsn Happyaslında o da güsel diildi.bikac gündür bişiler oldu canım arkadasıma ve dolayısıyla banaHysteric,kötüyüm işteMooooh
odrii - avatarı
odrii
Ziyaretçi
10 Mayıs 2008       Mesaj #718
odrii - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlüğüm bugün süperimdanceDün erzurumdan izmire geldim, uzun zamandır bu kadar kendimi rahat hissetmemiştim. Bugün sabahtan akşama kadar gezdim Msn Grin Bir süredir kalabalıktan ve medeniyetten uzak yaşadığım için kalabalığa girince sudan çıkmış balığa döndüm Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mayıs 2008       Mesaj #719
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Süper bir gün burada havai fişekler atılıyorMuzŞampiyon GalatasarayCheerleaderBu arada sabahtan beri onu bekliyordum msn e baktım sürekli gelmedi biraz önce geldi. Nerelerdeydin dedim sağda soldaymışMsn GrinMsn GrinO da çok mutlu canım arkadaşım benim o mutlu olunca benim mutluluğum ikiye katlanıyorTenderHer şey çok güzel işte günlük kıskananlar çatlasınMsn Tongue Msn GrinMsn HeartMsn Heart
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2008       Mesaj #720
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Galatasarayım şampiyon... Kuzucum mutlu... Hiçbir terslik yok...
eee günüm nasıl geçmiş olabilir ki tabiki süper...
sabaha kadar uyumak yok artık bugece TEBRİKLER GALATASARAY.
..
Msn Happy