Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 81

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.869 Cevap: 1.418
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #801
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bekledim gelirsin diye gelmedinMsn Confused yatıyorum ben de çok yorgunum çok fena uykum varMsn Confused yatıyorum iyi geceler günlük...

Sponsorlu Bağlantılar
....mÜhÜrLü KaDeRiM...
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008       Mesaj #802
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
dün netim kopuktu ondan önceki günde öyleydi bugün sanırım normale girdi umarım kopmaz sinirlerim bozuluyo Msn Confused

Sponsorlu Bağlantılar
Arkadaşlarımı, kusumu ve aşkımı özledim Msn Confused neyse umarım yine kopmaz Mooooh

MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #803
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Günlükümm Benim,Cici
Bugünlerde okulun hiç tadı yok ders filan olmayınca okulun yarısı kaçıyor yarısı öle boş boş oturuyor..Kaçmak da sıktı iyice..Yani okuldayım hep,arada bi test cözüyorum cogunlukla müzik dinliyoruz falan..Nete de çok ugradıgımı söyleyemem..
Günlüküm hiç çaktırmıyorum ama ben bebişimi cok özlemişim yaIn LoveŞükretmek gerektigini konusuyoruz cogunlukla ama gercekten aşkın hakkını vermek gerek umarım cok yakında beraberizUf..Allah sevenleri hiç ayırmasın insallahTender
MMsn HeartM
MMDMR - avatarı
MMDMR
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #804
MMDMR - avatarı
Ziyaretçi
İzmire Gitme Günü Yaklaştı...(ay sonunda izmirdeyim)
Askımı hergün daha çok özlüyorum.Ama ASKIMLA sürekli mesajlaşıyoruz. Operatörümüz sağolsun. Onu Çok Seviyorum. Herşey Onunla Güzel.Tek Korktuğum Askımıza Nazar Değmesi. Herkes bize imreniyor da. Shy 2
Neyse Günlük İnsan Ne Kadar Zor Günler Geçirse de Yanında Sevdiği Olduğu Sürece Hiçbişey Sorun Değil...MELEĞİMIn Love
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #805
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba günlük bugün çok mutluyum kusumun neti düzelmiş galibaMsn Confused inşallah düzelmiştir onu çooooookk özledimTenderBu gün kiss.me ile takıldık okul çıkışıMsn Grin 18 gün devamsızlığım var okuldan da kaçamıyorumMsn Grinmahsur kaldım okuldaMoooohbu arada operatörlük çok güzel bir meslekNaughtysevenlerin daima mutlu olması dileğiyleTenderben de aşkımı özledim Tender bu gece görüşcezTenderonu çok seviyorumUf Msn HeartMsn Heart
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
7 Haziran 2008       Mesaj #806
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
GünlükümmCici
Bugün hafta sonu oldugu icin dersaneye gitmem lazımdı ama nasip işte 3 haftadır olmuyor bu olay No Angelyazılı falan derken bugün de sabahtan aksama kadar pc deydim.bilgisayarımda kayıtlı dosyalardan ödev calısmak lazımdı ama ben yine pek bakamadım yaHystericYarın da aksama kadar burdayımUfŞansa bak aşkım da yok ortalarda..Özlem diyorduk dimi ..Evet yavaş yavaş yakıp kavurmaya başladı bileMsn Cigarette..Kısacası bi yıl sonra izmirdeyim insallahCiciÇevremizde de aleyhimize bircok olay olup bitse de hiç takmıyorum günlük,O'ndan başkası yalan..Msn Wink...TEKTANEMIn Love
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Haziran 2008       Mesaj #807
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Gün bitiyor artık ben hala lak lak Msn GrinMsn Grin kankamla konuşunca zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.Acayip iyi anlaşıyoruz nazar değmesin Tender günümü bozmak isteyen herkese rağmen çok güzeldi her şey.Çok mutluyum huzurluyum.İyi geceler günlükk.Wave
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2008       Mesaj #808
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
bugün netim kendine gelebildi sonunda kankamı çok öslemişim Msn Happy sanırım Türk telekoma ettiğim dualar yerini buldu... Msn Happy
benim için çok farklı bi gün deildi ama yinede güseldi Msn Happy farklı olmamasının nedeni sanırım hergünümün güsel olması ne mutlu ki Tender
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2008       Mesaj #809
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Sanal Günlük ben aslında adı sanal la anılan hiçbişeye güvenmem Sopa ama arada MsXLabS 'ın hatrı var yoksa çok kafam bozuldu bu işe nerde bu şişe neyse geç oldu yarın g.antep'e gideceğim yolda uyursam üzülürüm ölürüm Msn Grin sonra hayata küserim No Angel msx te bugün pek takılamadım ama ben msx &msx bensiz olmaz tabi aksini düşünenlerde vardır Msn Happy ama nedense günlük benim iyi niyetimi insanlar hep suistimal etmekle meşgul neden acaba neyse uyumam lazım pilim yok ki şarj edeyim Msn Tongue kendine iyi bak msxlabs Wave hepinizi seviyorum beni sevmeyenleride In Love The Unique Gittii ....
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
odrii - avatarı
odrii
Ziyaretçi
8 Haziran 2008       Mesaj #810
odrii - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük dün sabah Erzurum a geldim. İzmire geçecektim fakat uçak olmadığı için bugüne kaldım.Şuan kaldığım odada bi oda arkadaşım var adam sanırım40 yaşında falan ama tam bi sopalık. Sinirlerimi tavan yaptırdı. Allahın dedim sen bana bir iki saat daha dayanmam için sabır ver.Neyse saat 9.00 olmak üzere kalklıp hazırlanayım. Bi kahvaltı sonra izmir.Msn Happy