Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 74

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.749 Cevap: 1.418
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
13 Mayıs 2008       Mesaj #731
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Bugün yine okul cok yogundu günlükcüm..Son ders top oynayamadık,E haliyle arkadas kıramadı yine elimiNaughtyİnsan kederliyken çok edebiyat parcalıo ama cok mutluyum fazla uzatmıcam tadını cıkarıcazMsn WinkBugünü hiç unutma günlük..13.05.08 MMsn HeartM..

Sponsorlu Bağlantılar
MMDMR - avatarı
MMDMR
Ziyaretçi
13 Mayıs 2008       Mesaj #732
MMDMR - avatarı
Ziyaretçi
Bugün yine iş cok yogundu günlükcüm.Bugünü unutma günlük..13.05.08 MMsn HeartM..
Sponsorlu Bağlantılar
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
13 Mayıs 2008       Mesaj #733
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
bu gün güzel bi gün günlük Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mayıs 2008       Mesaj #734
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Günlük sıradan bir gün daha işte ne olabilir ki?Bugün okulda hot un gaflarıyla çok güldükMsn GrinAma şu anda moralim bozuk bişeyler eksik bişeyler kötü gidiyo ama ne zaman biter tam olarak orasını bilemem kusum da yok hayat kavurucu bir çöl güneşi inşallah her şey düzelir bu arada 13.05.08 hiç unutmayacağımMsn TongueRoflmutluluklarKiss
odrii - avatarı
odrii
Ziyaretçi
13 Mayıs 2008       Mesaj #735
odrii - avatarı
Ziyaretçi
İzmir izmir güzel izmir.Taşı toprağı(kızları) güzel izmir Msn Grin Bu gece izmirde son gecem, yarın akşama kadarda izmiri gezdikten sonra gece yola çıkıp ıspartaya kendi memleketime geçeceğim. Bir sürede orada kaldıktan sonra tekrardan Bingöl yolculuğu başlayacak.Msn Happy Allahtan Hayırlısı. oooooo(burdada flood yapıyorsun demesin kimse) saat 23.15 olmuş sabah kalması var daha hadi iyi geceler sanal günlük daha deftere yazacaklarım vvar.
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
14 Mayıs 2008       Mesaj #736
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
çalışmak zor değilmiş kendimişini yapmak çok daha zormuş bunu öğrendim.çabalıyoruz hayat bize ne getirir bilemem .

bu arada 13.05.2008 bendemi unutmasan Msn Grin
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
14 Mayıs 2008       Mesaj #737
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Bugün yine okul aynı otluguyla gecti gitti günlük..Çıkışta bi dersanenin sınavına girdik bizim genclerle..İcimde kalmadı orda da kopya cektimNaughtyprotesto ettim aslındaMsn Happygünlük canım sıkılmıstı ya cözesim gelmedi valla,cıkısta bitanemi görcegim icin yapmadım(bahane bolMsn Tongue)neyse önemli diil zaten ben kendi dersanemde mutluyum ya neydi orası öleMsn Confused
Bu arada 13.05.08 MMsn HeartM isteyen herkes unutmasınCici
xIIIxLincolnxIIIx - avatarı
xIIIxLincolnxIIIx
Ziyaretçi
14 Mayıs 2008       Mesaj #738
xIIIxLincolnxIIIx - avatarı
Ziyaretçi
bu gün çok mutluyum arkadaşımın doğum gününe katıldım eğlendik kısaca mutluyumMsn Happy
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
14 Mayıs 2008       Mesaj #739
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
Dershane sınavında 4 üncü oldum günlük çok kötüyüm :'(
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mayıs 2008       Mesaj #740
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kime göre aşk? Msn Grin ya günlük iyice umudumu kaybediorumMsn Confusednese her şey olacağına varırmış kusum yok mutsuzum CryingCryingonu çook özledimMsn Confused gelsin artık Msn Confused:Crying