Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 75

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.622 Cevap: 1.418
odrii - avatarı
odrii
Ziyaretçi
15 Mayıs 2008       Mesaj #741
odrii - avatarı
Ziyaretçi
yahooyes2dance saat sabah 07.26 eve geldim kahvaltımı yaptım Msn Happy Evim evim güzel evim.
Sponsorlu Bağlantılar
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
15 Mayıs 2008       Mesaj #742
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
hep bulutlar vardı hayatımı gölgeleyen hayat hiç güzel olmadı .ışığımı aldılar hep.ay vardı sadece ışık bir tek dostum.
kimse için iyilik yapmaya değmez sırların sana kalsın dertlerinle kendin boğuş koz verme kimseye.
Sponsorlu Bağlantılar

Allah daima bir çıkış yolu göstercektir. "O" hiç bir kulunu çaresiz bırakmaz.insanları unutup onunla başbaşa kalmak en iyisi ve doğrusu insanlar kendi kirlendikten sonra başkalarınıda kirletiyor..

bir tek dostum var hayatımda hiç gitmeyen hiç üzmeyen kırmayan başka kimsem yokki....

Dostlar ırmak gibidir.Kiminin suyu az kiminin çok.Kiminde ellerin ıslanır sadece,kiminde ruhun yıkanır boydan boya...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mayıs 2008       Mesaj #743
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
işte sıkıcı bir gün daha kusum yok yine mutsuzum Crying
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
15 Mayıs 2008       Mesaj #744
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
yeni uyandım Msn Happy hava cok güzel bu gün ama gezmek için arkadaş yok günlükcüm Msn Sad
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
15 Mayıs 2008       Mesaj #745
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Bugün okul sıkıcı baslamıstı(cünkü süpersin yoktu..)derken harika sonlandı.tüm sınıf bizim koodirin canısı yani müstakbel gelinimizle ilgilendiMsn TongueMsn HappyAma o cok mutluydu en önemlisi..Bense günlük ben zaten hepsinden de mutluyum,cünkü onu gercekten seviyorum...Ve O hep benimle Tender
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
16 Mayıs 2008       Mesaj #746
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
evet bugünde ilde santranç turnuvasında 1. oldum oleyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
17 Mayıs 2008       Mesaj #747
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
erken başladım bugün güne umarım dünden iyi olur.Başım biraz ağrısada iş yerime girince herşeyi unutuyorum .Ben burayı çokkk seviyorum .
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
17 Mayıs 2008       Mesaj #748
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Bugün dersane vardı günlük,program degişmiş olsa da harikaydıCicien güzeli de cıkısta askımla konusucak olmamdı.yani yine benim mekana ugradımMsn TongueMsn Grinkısacası mutluyum günlük,dahası yokMsn HappyTender
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
17 Mayıs 2008       Mesaj #749
arwen - avatarı
Ziyaretçi
birazdan çıkıyorum dönermiyim bilmiyorum

günlük...bitti
volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
17 Mayıs 2008       Mesaj #750
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"
Msn Grin bugün yine maç vardı. biz "yine" yenilmedik! bilemiorum bu kaçıncı maç ama takımımız hiç maç kaybetmediMsn Grin keşke 1.sınıfta kurmuş olsaydık bu takımı... 1 ay sora okul biticek... kim bilir bir daha nerde karşılaşırım arkadaşlarımla... belki bir kaçıyla görüşebilirim yine ama,hepsiyle imkansız! Msn Happy