Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 78

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.622 Cevap: 1.418
MMDMR - avatarı
MMDMR
Ziyaretçi
25 Mayıs 2008       Mesaj #771
MMDMR - avatarı
Ziyaretçi
ASLINDA GÜN GÜZEL BAŞLAMIŞTI 12 DE KALKTIM (GECE PS2 Yİ SAAT 3 DE BIRAKINCA). KAHVALTIDA ABİMDE VARDI. TAM KAHVALTI YAPIYORDUK Bİ GÜRÜLTÜ ADAMIN BİRİ KOMŞUNUN PARK HALİNDEKİ KAMYONA ÇARPMIŞ. grin SONRA HER HAFTA OLDUĞU GİBİ PAZARA GİTTİK MAAİLE (GİTMEZ OLAYDIM) O NE KALABALIK.....
EVE GELDİK TAM PS2 DE KARDEŞİMLE PES2008 E BAŞLADIK Kİ BABAM İÇERİYE BİR GİRDİAYNI HIZLA BİZ DIŞARI...
Sponsorlu Bağlantılar
BU GÜN DE BÖLE GEÇTİ BE GÜNLÜKÜM
HADİ SANA İYİ GECELER....

MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
25 Mayıs 2008       Mesaj #772
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Günlükcüm malumun bugün pazardı..msxlabs cok dolu diildi forumlara taklıdım biras,sonra canım sıkıldı ne yaptıgımı hatırlamıorum..Aksama dogru babam geldi köyden,cenazeyi kaldırmıslar..Ama eve gelen babam bize daha cok baglanmıstı,özlemiş yaTender..sonra askım geldi kankamla beraber konusuyoruz..ikisinide cok seviorum ya ama aynı sekilde diilNaughtycanlarım benimCici
Sponsorlu Bağlantılar
Gabriella - avatarı
Gabriella
Ziyaretçi
26 Mayıs 2008       Mesaj #773
Gabriella - avatarı
Ziyaretçi
Düğümü çözmek isterken bende dolanıyorum sanki içine günlük..?
Ya da öyle hissediyorum..
Karmakarışık olmak neden bu kadar zor?
Belki çözülür diye umut ediyorum..Belki..
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
27 Mayıs 2008       Mesaj #774
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Bugün duygu seli yasadık,özellikle geceye dogru günlük..Çok önemli bir gündü..Söz verdikTenderHerseye herkese rest cektik..Çünkü o mutluluk bizim hakkımız biz birbirimiz icin varızIn Loveiyi geceler daha ders calısacagımNaughty
MMDMR - avatarı
MMDMR
Ziyaretçi
27 Mayıs 2008       Mesaj #775
MMDMR - avatarı
Ziyaretçi
Bugün duygu seli yasadık,özellikle geceye dogru günlük..Çok önemli bir gündü..Söz verdikTenderHerseye herkese rest cektik..Çünkü o mutluluk bizim hakkımız biz birbirimiz icin varızIn Love
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Mayıs 2008       Mesaj #776
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kusum yok ortalarda Msn Confused sınavımın biri iyi biri kötü geçtiMsn Grin gülsem mi ağlasam mı tabiki güleceğimMsn Grinsoruları görmen lazımdı süsleme sanatını sormuş hoca bizde mimar olacağız yaMsn TongueAma özetle gün güzel bitecek gibi kusum da gelirse değmeyin keyfime Tender Kiss
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Mayıs 2008       Mesaj #777
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bugün çok komik geçti alp hocamız telefonnlara poz vermekle uğraştı teknolojik aletleri görünce dayanamaz kontrole başlar abdulkadir hocadan sanat tarihi sorularını azaltmasını istedik olmadı olsun çalışırız felsefeden sınav olduk arkadaşım deniz cumali hocaya çok dargın ve bu yüzden selamda vermiyor ben denizi kandırmaya çalışıyorum böyle yapma bak not zamanı diye ama anlamıyor olsun yinede çok güzel geçti bugün=)
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008       Mesaj #778
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
bugün nasıl geçti anlamadım msx e pek giremedim ee yaz geldi Msn Tongue neyse günlük yarın görüşürüz inşallah In Love
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
odrii - avatarı
odrii
Ziyaretçi
29 Mayıs 2008       Mesaj #779
odrii - avatarı
Ziyaretçi
sanal günlük nasılsın canım Msn Grin
neyse ben bingöl merkezdeyim pc yi çökerttim driverlarını indirmekle uğraşıyorum Msn Happy
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
29 Mayıs 2008       Mesaj #780
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
avuçlarımın arasından su gibi sızan hayatımı izliyorum hiç içinde değilmişim gibi 1 saat sonramı düşünemiyorum ve düşünmekte istemiyorum .ne hissettiğimi bilmiyorum .sadece sesler var kulağımda kaç kişi kim ne konuşuyor bilmiyorum ama susturamıyorum .su bitecek onlarda susacak . yorgunum