Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 80

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.693 Cevap: 1.418
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008       Mesaj #791
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
Ah günlükTender
bir kaç gündür çok yoğun koşuşturma halindeydim. Çok yoruldum. Tatil hazırlığı içindeydim. alacak ne çok şey varmış yine al al bitmiyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Oğlum
la beraber nihayet yazlığa gidiyorum. Tabi babamız daha sonra gelecek, sonunda biletleri de aldım çarşamba akşamı (bu akşam) yola çıkıyorum, uzun süre istanbul'da olamayacağımdan sitedeki herkesi çok özleyeceğim. Msx de acayip bağımlılık yapıyor ama ne yapalım artık okullar açılana kadar görüşemeyeceğiz.

Sizleri özleyeceğim............
Crying
odrii - avatarı
odrii
Ziyaretçi
4 Haziran 2008       Mesaj #792
odrii - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük;
GÜnlerim çok güzel geçiyor, tek sorunu gurbet. Gurbet denilen şeyin neden filimlere, türkülere konu olduğunu şimdi anladım. Yakında bende oturup türkü söylemeye başlaım herhalde Msn Happy Neyse günlük sabah sabah benim msx te olduğumu görenler baş sallamaya başladı. İş güç zaman bulamıyorum zaten. Şimdilşik hoşça kal.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Haziran 2008       Mesaj #793
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bugün hiç olmadığım kadar mutsuzum ve yorgun şunu anladım ki insanlara hakettiklerinden fazla değer vermeyeceksin çünkü o değerin altına inmek için ellerinden geleni yapıyorlar.Neyse artık tek bir yorum yok tek bir soru ne de cevap.Herkes seçimini yapar ve bu doğrultuda yaşantısını sürdürür.Seçim de yapıldığına göre herkes kendi yoluna...
rocker96 - avatarı
rocker96
Ziyaretçi
4 Haziran 2008       Mesaj #794
rocker96 - avatarı
Ziyaretçi
Uğraşacak bir şey bulamayınca kitap yazmaya karar verdim her gün olduğu gibi internete giriyorum monotonlu günler geçiriyoruz işte
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Haziran 2008       Mesaj #795
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YA Bugün sınav olacak diye gittik alp hoca herkes okulda olsun sınav olacak dedi okula gittik yarına erteledi Msn Confused yani sinirliyim bugün dokunmayın biraz bana Msn MadMsn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Haziran 2008       Mesaj #796
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ve gün bitiyor..Ben hala karışığım ama biraz daha iyiyim onun dostluğundan ve sevgisinin gerçekliğinden en ufak bir şüphem yok beni herkesten daha çok anlıyor onun üzülmesini istemediğimi de biliyor.Ama biraz zaman lazım bana da ona da günlüğüm 2 gün yokum msxte yoğun ilgiden sıkılan arkadaşlar biraz özlesinler beniMsn Confused Msn HappyMsn Happy
xIIIxLincolnxIIIx - avatarı
xIIIxLincolnxIIIx
Ziyaretçi
5 Haziran 2008       Mesaj #797
xIIIxLincolnxIIIx - avatarı
Ziyaretçi
kafam çok karışık bir türlü karar vermeyorum zaten kuzende istanbula gitmeyi düşünüyo günlük ona canım sıkılıyo ne yapacağımı bilemiyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Haziran 2008       Mesaj #798
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sıradan bir gün daha işte bugün çok yorgundum 2 haftanın yorgunluğu derslerin yoğunluğu derken çok halsiz düşmüşüm.Soyutladım kendimi çevremdeki her şey ve herkesten inziva dönemim geldi anlıcan biraz kafamı toparlayıp döncem yine Kusum Msn Confused Kiss Tender
Hep mutlu kal....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Haziran 2008       Mesaj #799
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bir gün daha geçti hayırlısıyla....bugün sosyolojiden sınav olduk hiç çalışmadan 72 aldım demekki çalışşsam 100 alırdımMsn TongueMsn Grin olsun okulu karıncalı sinekler basmış bedensi yoklama alırken dışarda sıra yaptı heryerimiz karıncalı sinek girdi bende çok kötü huyladığımdan eve geldiğimde hemen banyoya girdim=)Msn Grin
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #800
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
canım yanıyorMsn Confusedilk kes bugün anladım bendeki seni...ama işte canımı yakan kocaman bir ama var hayatımızda...zaman sinsice geçerken sen ne yaptın?