Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 79

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.770 Cevap: 1.418
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Mayıs 2008       Mesaj #781
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bugünde sınavlı bir gündü beden boştu bizde üstümüzü giymedik en sonunda dersler boş diye eve giderken müdür yardımcısı bizi gördü sınıfca konferans salonuna indrdi biz ne oldu acaba filan derken bir arkadaşımız resim yarışmasında dereceye girmiş meğer ödül verilecekmiş bunu izlemek için öğrenci topluyorlarmış BÜTÜn okul dağılmış bir okulda ik sınıf kaldı diğer sınıfta kardeşimin sınıfıydı Msn Grin izledik Bİtii eve geldik bende bittim he bu arada yarın sanattan sınavız şans dile bana=)
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Mayıs 2008       Mesaj #782
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Gün bitmek üzere ben çok yorgunum kırıklık var üzerimdeMsn Confused başım ağrıyor hafiften bugün kusuma da dedim gelcem diye ama hatlar yokmuş napıımMsn Confusedneyse günlük bıraksalar 1 ay uyurum bu yorgunluklaMsn Confused Yeni günden tek dileğim bizi hep mutlu kılması hep birlikte her şey gönlümüzce olsunn kusumm seni seviyoyum canım arkadaşımmShy 2 Tender
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mayıs 2008       Mesaj #783
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
evet ne çabuk geçiyyor günler daha dün bugün hakkında yorum yaparken şimdi başka bir güne geçiyoruz hayırlısıyla.....
bugün okulda sanat tarihi olduk inanın tarih dersinden daha zorladı zor kafama girdi ama mükemmel geçti bildiğim bir sorunun 2 maddesini yazmayı unuttumMsn Surprised olsun ilk yazılı 98 son yazılı 72 filan olsa 5 düşer Allahın izniyle veson iki saat boştu eve giderken yine bu müdür yardımcısı bizi yakaldı hayır gidemezssiniz sebep yok müdürden çok kendini büyük zannediyor deli oluyorum bu kadına yaMsn Mad eve geldim btermi özlemin çilesiMsn Grin iş yaptım evi torladım topladım heryeri sildim balkon camları vs vsMsn Happy olsun temizlik imandandır bir günüm böyle geçti yeter =)
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
31 Mayıs 2008       Mesaj #784
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
yok ne düşünmek istiyorum ne gülmek ne ağlamak böyle donmalı hayat daha çok hata yapmadan daha çok yıpranmadan böylece kalakalsın kimseyi görmek istemiyorum .sıkılıyorum .şu günler bir geçse hayatım yoluna girse yada yolundan çıkıverse ama ne olacak ise olsun ...
odrii - avatarı
odrii
Ziyaretçi
2 Haziran 2008       Mesaj #785
odrii - avatarı
Ziyaretçi
Gece biraz soğuktu ama diğer gecelere göre ise çok güzeldi. Bayılıyorum günrşin doğumunu ve batımını izlemeye. Hele gün batımları ayrı bir tat veriyor bana.Neyse günlük saat sabahın 4'ü çorbamıda içtim. uyku zamnı geldi herhjalde Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Haziran 2008       Mesaj #786
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Günlük bugün çok komiktiMsn GrinKankamla konuşmalarımız falanMsn GrinAlmanca sınavı olduk çok güzeldiMsn Grinyarın da inkılaptan sınav olcaz o da güzel geçecek.Bu arada hattım HOT WORKİNG de duyurulur Msn GrinRofl her şey gönlümüzce olsun Tender
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Haziran 2008       Mesaj #787
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu zaman her zamanki gibi komikti burhan hocam denizimn dönem ödevine 90 vermiş en yüksek not biz yinede karneye 5 düşürmeye çalışacağız öyle geçti gün sınavlar olduk son sınav sosyolojiden olmadık onu olacağız lens almaya karar verdim ayrıcaAllah nasip ederse=)
Queresma - avatarı
Queresma
Ziyaretçi
3 Haziran 2008       Mesaj #788
Queresma - avatarı
Ziyaretçi
her zaman ki gibi gırgır,neşe dolu bi gunduMsn Grin
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
3 Haziran 2008       Mesaj #789
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili Günlüğüm Benim,
Bugün de Anlatılmaz Yaşanır Bir Günüm Geçti..Her Zamanki Şeyler Vardı işteMsn Tongue Ama Vazgeçilmezim Biricigim de vardı tabiIn LoveOkuldan geldim ki süprizlerle karsılandım flashlar filan her zamanki gibiNaughty..Ay günlük cok güldük bugün askımla cok eglendik canım annem Noranynn da vardıUfEn kötü günümüz böyle olsun insallah..Tender
MelancholiscH - avatarı
MelancholiscH
Ziyaretçi
3 Haziran 2008       Mesaj #790
MelancholiscH - avatarı
Ziyaretçi
slm gunluk bugun yıne her zamankı gıbı sacma sapan gectı bakalım yarın nasıl gececek Msn Dunno

78581021bq9