Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 95

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 225.590 Cevap: 1.418
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ağustos 2008       Mesaj #941
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Nargile yapıyorum şuan... Birazdan hazır olur cekk dumanı içine ömründen ömür üfletsinMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
DERF_YORK - avatarı
DERF_YORK
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2008       Mesaj #942
DERF_YORK - avatarı
Kayıtlı Üye
Neden !! bizi kötü olup üzenlerin arasında, en çok saygı duyduğumuz, Sevdiğimiz, değer verdiklerimizde vardır Msn Sad Msn Sad Msn Sad

Sponsorlu Bağlantılar
Belki Günlük !bunu senin bilmen imkansız. Cevap vermende öyle:
Belkide hep hayatı kendimiz, sorgulama ihtiyacına engel olamayışımızdandır kim bilir.

Beni Ona sorsanız, 1 ölüyüm. Bana O'nu sorsanız tüm kalemlerim...
DERF_YORK - avatarı
DERF_YORK
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008       Mesaj #943
DERF_YORK - avatarı
Kayıtlı Üye
Ah be günlük Uçaklardan bir tanesine düşmanım biliyormusun Msn Sad
Çünki sevdiğimi, O uçaklardan bir tanesi götürdü Msn Sad

Gittiği gün Sevdiğime çok daha fazla sarılmak, öpüp koklamayı öylesine çok istemiştimki
ama dönmemek üzere gideceğini bilsem
Saçlarını okşar; Elini tutar; nolursun gitme derdim Msn Embarrassed
Bir daha gelmemek üzere gideceğini, nerden bilirdimki Msn Sad Msn Sad Msn Sad

Beni Ona sorsanız, 1 ölüyüm. Bana O'nu sorsanız tüm kalemlerim...
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
7 Ağustos 2008       Mesaj #944
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
off off...zaman geçmiyor ne olacak benim bu halim kaderim hayatımın yönü belli olacak belki.ama moralim çok bozuk ...
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
7 Ağustos 2008       Mesaj #945
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Bugün çok sinir ettim onu..Karşılıklı sinir olsak da sölüceklerimizi hiç çekinmeden yüzümüze vursak da herşey yavaş yavaş yoluna giriyor çok şükür..Kadir kıymet biliyoruz her ne olursa olsun..Yakın tarih için büyük planlarımız var..O gün için bekliyoruz=)Mutluyum günlük;İyi ki var,beni tamamlayan tek insan O'nu çok seviyorumIn Love
__M&M__
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ağustos 2008       Mesaj #946
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu gün bir karar aldım, tatile gidiyorum... Unutmak istediğim bir sürü olay var geldiğimde çoğunu hatırlamamış olacağım...Arkadaşlarımın neredeyse hepsini unutacam çünkü bir anlam ifade etmiyorlar...geçmişle yaşanmayacağını öğreneceğim geldiğimde yep yeni bir ben olacağım ...Sadece dostlarım kalsın yeter derken ayrılık vakti yaklaşıyor..Msn Confused
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
8 Ağustos 2008       Mesaj #947
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük,sabaha karşı kardeşlerimi yolcu ettik,birkaç saat önce vardılar...Bende öyle yaa uğraşıyorum,sağolsun yalnız bırakmıyorlar kuzen,teyzemler...
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
8 Ağustos 2008       Mesaj #948
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
günaydın günlük.kaç saattir yataktayım uykusuz bende kalkıp pc basına gectim sıkıntıdan.moralim çok bosuk Crying
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
8 Ağustos 2008       Mesaj #949
arwen - avatarı
Ziyaretçi
günlük ........gitsem gitsemmmm şöle uzaklaraa Msn Sad
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
8 Ağustos 2008       Mesaj #950
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili Günlük,bugün benim arkadaşımın doğum günü...Özel sebeplerden dolayı bugün bir arada olamadık ama en kısa zamanda doğum günü için görüşeceğiz inşallah...Evdeyim ve rahatsızım.Cereyanda kaldım ve grip oluyorum Msn ConfusedMsn Confused Ne zayıf bünyem var yaff...2 hafta değilse 3.hafta hastalanıyorumMsn ConfusedMsn Confused