Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 89

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.816 Cevap: 1.418
volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
19 Temmuz 2008       Mesaj #881
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"
uzun bi aradan sonra yeniden yazıyorum sana günlük...
son zamanlarda çok karışık günler geçiriyorum... açık açık yazmayacağım ama, gerçekten çok karışık günler! bakalım bu akşam ne olacak_?
Sponsorlu Bağlantılar

(bu arada söylemeden de geçmeyeceğim... bu tatilimin son günü... pazar günü izmir e uçuyorumMsn Sad tatil bitti ; okul beni bekler Msn Wink)

volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
20 Temmuz 2008       Mesaj #882
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"
evet günlük ve sevgili msx ... bu sana son mesajım , inş 40 günlük bir aradan sonra yeniden buraya bişiler karalarım...
(herkes kendine iyi baksın Msn Wink)

Sponsorlu Bağlantılar

MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
20 Temmuz 2008       Mesaj #883
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük güne başlarkene sana yazıyorumMsn Grin Ama başlıyor sayılmam uyumaya gidiyorum.
Sitede de benden başka kimse yok gibi bişey.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Temmuz 2008       Mesaj #884
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
GünlüğümTenderSon bir kaç gündür evimiz çok kalabalık teyzemler geldi istanbuldanTenderBi özlemişim ki hepsini gece saatlerce konuştukUfHasret giderdik.Onlarla hasret giderirken bir yandan da kusumu çok ösledimMsn SadBana msj atmış sabah okudum ne kadar mutlu oldumTenderGüne onun mesajıyla başlamak enerjimi arttırdıHugÇok mutluyum her şey olması gerektiği gibi Allahıma binlerce kez şükürler olsun sevdiklerim yanımda olmasa da sağlıklı ve mutlu bunu bilmek yetiyor bana içimi rahatlatmaya..
Bide yeğenim var emirhanTenderMaaşallah bir bebek o kadar mı tatlı olurTenderBütün gün kucağımdan düşmüyorTenderMis kokulu yeğenim canım benim..

RuffRyders [kusum birtanem çok ösledi kusun seniTender]
(Seni Çok Sevio kusunTender)
Hoşçakal günlüğüm

Wave
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
20 Temmuz 2008       Mesaj #885
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Bu hafta sonunda bitanemle görüştüm tüm günü harcadık diyebilirim..Ya geri kalan günler..Bilmem
Zaten biraz kırgın ayrıldık bugünHysteric(kankalarını kıskandım daMsn Tongue)..Ne yapayım ben böleyim,gel gitli bi insanım..Hıh 2Ben varken başkasıyla ilgilenmesi sinir bozucu oluyor..Bırak başkasını üyenin birisine yaptıgı flashı bile kıskanır oldum onla daha çok ilgileniyor diyeHıh!
Bugün süpersinle de konustum dertlerini anlattı bebiim benim biricik kankamKiss..
Günlük ben bebeğime dayanamıyorum ya Msn DunnoAçıkçası bissürü sorumluluk aldık şimdiden..Ve inşallah tüm bu yükü kaldıracağız,ele güne karşı hep dimdik duracağızMsn Up..Ben onu çok seviyorumIn Love Tepemizde de bir negatif enerjidir dolaşıyor inşallah bugünler geçecek..Everything will be fineMsn Wink
SeRCaX.TR - avatarı
SeRCaX.TR
Ziyaretçi
20 Temmuz 2008       Mesaj #886
SeRCaX.TR - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlükk...

Bu sana ilk yazışım.Tanışalım benim adım sercan soyadım tuncel.Oks den 390 aldım günlük tercihleri bile yaptım.Lisede yeni aşklar yeni sınıf ve malesef yeni ÖĞRETMENLER beni bekliyor.Şimdilik aklıma bişi gelmiyor gece yatarken yazarım sana o daha mantılkı olur günlük.Sonra sana daha cok sey anlatırım.

20-07-2008 19:02
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
21 Temmuz 2008       Mesaj #887
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Msn Confused çok yoruldum ama çok ta mutlu oldum Tenderinş bu durum hep olurMsn Happy
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
21 Temmuz 2008       Mesaj #888
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Bugün daha az karışık bir günUf..Ben yine de mutluyumIn Love..
M&M
SeRCaX.TR - avatarı
SeRCaX.TR
Ziyaretçi
21 Temmuz 2008       Mesaj #889
SeRCaX.TR - avatarı
Ziyaretçi
yarın işe gideceğim ve uykusuzum.bütün gün araba yıkıyor,satış yapıyorum.Shell benzin istasyonu Silviri /İST
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
22 Temmuz 2008       Mesaj #890
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
hastayız yine özelliklede virtue alışamadık biz yeni evimize sanırım .....