Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 87

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 226.340 Cevap: 1.418
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Temmuz 2008       Mesaj #861
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kısa ve öz yazıcam güzel bir gündü yine her şey aynıydı ama sıkıcı değildi.Hayatı çok seviyorum..En kötü günüm böyle olur inş..Tender

Sponsorlu Bağlantılar
Wave

MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
7 Temmuz 2008       Mesaj #862
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba günlük...
Bir gün olsun mutlu bir olayı anlatmak için gelmedim kusura bakma.
Sponsorlu Bağlantılar
Ayağımdaki baş parmağımı incittim çok ağrıyor yaffMsn ConfusedTest çözüyordum,ara verdim,beni bekliyor testler.Ama ben Msx'teyim canımda sıkkın.Neyse bu akşam yazasım bile yok.Şimdilik bye
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
13 Temmuz 2008       Mesaj #863
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba günlük,Bugün dikeygeçiş sınavım vardı aslında sayısalda bilgi açısından değil ama soruların oyalayıcı olması açısından zor bir sınavdı.Sadece sayısal yapabildim.Bu puanla da(ki tahmin ettiğim gibi olursa) ancak Isparta da Fizik tutarMsn ConfusedMsn Confused Hayırlısı artıkMsn ConfusedMsn SadMsn SadMsn Sad Off yaaa bu senede bir yer tutturamazsam annemle napıcam benMsn ConfusedMsn ConfusedMsn Confused
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Temmuz 2008       Mesaj #864
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Mutluyum gibi her şey aynı değişen birkaç şey dışında...
....
Goodbye my lover
Goodbye my friend

You have been the one
You have been the one for me
I can't live without you
...
I'm So Hollow Baby I'm So Hollow...
BlueNighT
Yasaklı
13 Temmuz 2008       Mesaj #865
Yasaklı
Bugun gunlerden pazar...

MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
13 Temmuz 2008       Mesaj #866
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Bu hafta öyle hastayım yaMoooohÖlmekten değil de tektanem yalnız kalıcak diye korkuyorumMsn SadAma güçlüyüm beni hiç bi hastalık yenemez,Dönüşüm süper olucakMsn Wink
Ayrıca süpersinden o haberleri bi ara alıcamNaughty
volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
14 Temmuz 2008       Mesaj #867
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"
bugün tatilimin en güzel günlerinden biriydi... bi arkadaşımla tarihi bi tur yaptıkMsn Happy
eminönünü gezdik gezdik gezdik...Msn Happy yorulduk ama gerçekten değdi...

msx le yeni birgüne elveda!
Bia - avatarı
Bia
Ziyaretçi
14 Temmuz 2008       Mesaj #868
Bia - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili gunluk ,
Hos kendi gunlugume yazdim detaylica ama ozetle buraya yazayim =]
Guzel gunler geciriyorum ve devam etmesini yurekten diliyorum hangi yazim kotu gecti ki diye soruyorum bunu yazinca kendime =] ( genel olarak hic biri ) dimts dimts..

Misafirlerim var , zaman buldukca ve nefes aldikca nette zaman gecirmeye calisiyorum =]
Aslinda nette gecirdigim zaman benim icin ev keyfi ki buna ihtiyacim oluyor =] Almanyadan misafirlerim var , bodrumdan arkaslarim var ( elin bodrumlusu neden adaya geldi dersek cevabi basit elin adalisi bodruma gidicekte ondan ) ..

Hergun kuru fasulye pilav ikilisi sofralarda bas gostermiycegi gibi , hergun deniz bar ikilisi mumkun degil .. iste mumkun olmayan gunlerden biri (bugun) yorgunum ayaklarim sis, basim agriyor ama egleniyorum =] Cunku netteyim hiiiiiiiiiii uyku duzeni yaz moduna gecti , evde oldugum saatlerde bu duzeni bozmamak namina netteyim =]

Ne uzun yazdim degil mi =] uzun ve deliksiz bir uykunun ardindan devam ..
Ölmessek q:
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
14 Temmuz 2008       Mesaj #869
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük bugün hiç keyfim yok yafff dünkü sınavın cevapları açıklanmış,baktım durum beklediğimden vahim.Bu sefer bişey tutturamazsam ne yapacağımı bilmiyorum.Başım ağrıyor şuan.Evde büyük temizliğe başlamamız lazım ama benim hiç halim yok yaff kendimi kötü ve yorgun hissediyorum...Ben yine uğrarım kankaaaMsn GrinMsn Wink
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
14 Temmuz 2008       Mesaj #870
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Ve..
TenderBen,yine muhteşem bi dönüş yaptımUf.BananaBomba gibiyim günlükümmMuz.Hayatta pürüz çokMsn Cigaretteama mutlu olmaya çalışıyoruz işteBilmemMsn Happy)))