Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 104

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.170 Cevap: 1.418
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
20 Eylül 2008       Mesaj #1031
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
slm günlük yine ben biras daha dert yanmaya geldim.çok az zamanım kaldı ama kafamda çok karışık.Ufelimden geleni yapmaya çalışıyorum ama işimiz Allah'a kaldı.hakkımda ne hayırlıysa o olsunMsn Rolleyes
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Eylül 2008       Mesaj #1032
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
salı günü benim için çok önemli Msn Sad inşallah istediğim olur ve rahata kavuşurum Msn Confused
Sponsorlu Bağlantılar
SiyahLALE - avatarı
SiyahLALE
Ziyaretçi
23 Eylül 2008       Mesaj #1033
SiyahLALE - avatarı
Ziyaretçi
Selam günlük nabersin Msn Happy sonunda bitti işte... Kuyu işi tamam. Herşey hazır. Stresli ve yorucu 4 gün sonunda bunu da hallettim şükür. Yorgunluğuma da değdi hani...Msn Happy
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Nisyan-ı Bâtın
Ziyaretçi
23 Eylül 2008       Mesaj #1034
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Ziyaretçi
günlük geçmiş sayfalarına bir baktım ilk okul zamanımdan beri yazmışım hiç de ayrılmadık en iyi ikinci dostummuşsun anlaşılan dilin yüreğin yok ama tertemiz sayfalarında çok şey paylaşmışız ancak artık kalem değil de klavyeden yazdığıma kızmıyorsundur umarım
Eylül 2008
SeRCaX.TR - avatarı
SeRCaX.TR
Ziyaretçi
24 Eylül 2008       Mesaj #1035
SeRCaX.TR - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük sonunda derslere de başladık şu lisede ama ders programı ve sınıf öğretmenleri bir kez daha değişecekmiş.. Serviste sabahları arka 4 lüyü 5 lemek yerine Orkun akşamları da ben tabureye oturuyorum..Fakat öğle tatili 1 saat ve TicareT Merkezi ' nde yemek yeme şansımız var.. Sınıf arkadaşlarımdan şimdiye kadar memnunum bayram tatili de yaklaşıyor.. Neyse şimdilik bu kadar yeter unutmassam akşama görüşürüz..HoşçakaL
Gabriella - avatarı
Gabriella
Ziyaretçi
24 Eylül 2008       Mesaj #1036
Gabriella - avatarı
Ziyaretçi
Yarın ya ağlayacağım ya da güleceğim.Umarımm herşey herkesin dilediği gibi olur.Bana şans dile günlük..Msn Sad
SiyahLALE - avatarı
SiyahLALE
Ziyaretçi
25 Eylül 2008       Mesaj #1037
SiyahLALE - avatarı
Ziyaretçi
Onca öfke ve kırgınlıklarıma rağmen onu yok sayamıyorum. Dilerim her daim mutlu olur. Bana yaptığı haksızlığında en kısa zamanda farkına varmasını isterim. Belki o zaman kendini affettirebilir ve canım böyle yanmaz....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Eylül 2008       Mesaj #1038
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sanırım ben çok çabuk affediyorum eski dostumdu en zor günümde aradı ben çağırmadım mutlaka gelicem dedii ama gelmedi yinede sağolsun araması bile yettii...!
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
25 Eylül 2008       Mesaj #1039
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük havalar çok soğudu yaff hastalık yakamı bırakmıyor.Gerçi daha iyiyim şimdi.Aslında anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki,ama hiç bir faydası olmayacak günlük.En iyisi hiç başlamayayım benMsn ConfusedMsn Sad
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
30 Eylül 2008       Mesaj #1040
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük tekrardan merhabalar.Bugün arefe günü!Eskiden bayramlarda,bayram arefelerinde yanımda olan çok değerli bir arkadaşım vardı...Bu onsuz gireceğim ikinci bayramMsn SadMsn SadMsn Sad Canım yanıyor yaff bildiğin gibi değil.Kaybettim onu!Sözleri-Kişiliği nasıl netse,gidişi de net oldu dönmemek üzere!

Ne diyeyim nasıl anlatayım.Kabullenmeyi deniyorum ama bir yerlerden çıkıp geliyor,anımsatıyor,buluyor beni bu üzüntü...NE kadar konuşsamda anlatamıyorumMsn ConfusedMsn Sad

Bayramın mübarek olsun canım arkadaşım B******

Gidiyorum şimdi günlük.