Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 94

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.182 Cevap: 1.418
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
1 Ağustos 2008       Mesaj #931
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba günlük 1-2 gündür yazamadım yoğunum bugünlerde,annem yok evin neredeyse tüm sorumluluğu bana kaldı.Siteyede pek takılamadım.Sıradan bir gündü ama aklımı bişeylere vermeye çalışıyorum,canımı sıkanları düşünmemek için...
Sponsorlu Bağlantılar
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
1 Ağustos 2008       Mesaj #932
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
tam 11 gün kaldı.gidiyorum inşallah buralardan hayatım değişecek tamamen.çok dua ediyorum....
Sponsorlu Bağlantılar
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
2 Ağustos 2008       Mesaj #933
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Gündüz yaşadıklarım gece rüyalarıma giriyor günlükMooooh..Ufak tefek sorunlarımız var ama biz yine de en güzel şekilde devam ediyoruzIn Love..Ders çalışmaya başladım bu aradaNaughty..Aile kalabalıklaştı ve dolayısıyla nete de vakit ayıramıyorumFaint..Herşey olacağına varır,HayırlısıMsn Happy)))
MMDMR - avatarı
MMDMR
Ziyaretçi
2 Ağustos 2008       Mesaj #934
MMDMR - avatarı
Ziyaretçi
Uzun zamandır dertler hep üst üste geliyor.Msn Sad Koskoca izmirde bi tek bana ev yok.Msn Sad
Moralman çökmüş durumdayım. Bayadır yapmadığım birşeyi bugün yaptım. Çıplak motora bindim.Shy 2 Sinir stres attım.Hıh! Şimdide Manisa ya gidicem. Haayatın bu kadar zor olduğunu bilmezdim.
Tek Olmak Çok ZOR
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
2 Ağustos 2008       Mesaj #935
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük bugün yine rutin bir gündü ama şuan sevdiğim bir diziyi izliyorum,izlemeyenlere tavsiye ederim.Atv'de "Servet Avcısı"...Msn Grin
SeRCaX.TR - avatarı
SeRCaX.TR
Ziyaretçi
2 Ağustos 2008       Mesaj #936
SeRCaX.TR - avatarı
Ziyaretçi
İyi geceler günlük ;

Bugün hiç beklenmedik birşekilde maaş aldım. Ayın 1 ' inde bekliyorum fakat bahşişle yetineceğimi öğrenmiştim Msn Confused Şimdi ise tam 400 ytl maaş aldım.. Msn Happy Tolga gelip beni işten aldı.. 2 kişi 1 bisiklet 5 km gittik . Msn Grin Çok eğlenceli bir gündü.. Yarın izinliyim ve tam gün MsX ' te olacağım..
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
2 Ağustos 2008       Mesaj #937
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
saçımı kestirdim azcık.pek alışamadım ama olsun inş çabuk uzar...uykum geldi
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
3 Ağustos 2008       Mesaj #938
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Sıcaklar çok bunalttı günlük.Ders çalışmama engel oluyor..Evden de sıkıldım,okullar açılsaydıUf
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
4 Ağustos 2008       Mesaj #939
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük,annem Rizeye gitti,o yüzden evin sorumluluğu tamamiyle bana kaldı,kahvaltı hazırladım,Kardeşlerimle birlikte kahvaltı edeceğiz.Aslında diğer üç kardeşimi de özledim.Onlar Rize'de geziyor şimdi,gezsinler bakalımMsn SadMsn Tongue
körkuyu - avatarı
körkuyu
Ziyaretçi
5 Ağustos 2008       Mesaj #940
körkuyu - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük...nasılsın bakim görüşmeyeli...smile..ben çook iyiyim...happy0064..tatile gidiyorum çünki...girldance...oley oley...yahoo...artık dönünce görüşürüz senle....hug..kendine ii bak emi...girlsigh