Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 136

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 225.468 Cevap: 1.418
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Nisan 2009       Mesaj #1351
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba günlüğümKiss Yine ben geldimSmiley9 Çok kalmıcam ama Mooooh

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün geometri sınavı olduk Mooooh 80 alsam kurtarıyordumMsn Grin 90 aldımNo Angel Gün genel anlamda güzeldi.Ufak tefek bir kaç pürüz dışında..

Bugün şunu fark ettim günlüğümPoke Yaşadığı şeyler insanı çok etkiliyormuşUf Çok eksildiğimi anladım..Çok hırpalandığımıMsn Confused Kim bilir belki de...

Her neyseMooooh Ben iyiyim yinede.. Her türlü kötülüğe inatNaughty))

Pes etmek yok Hıh 2

No Angel

Görüşürüz günlüğümmm:kiss2:

Wave

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
18 Nisan 2009       Mesaj #1352
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
KanalD de Beyaz Show da güzel türküler var Günlük..Beni nerelere mi götürdü, hiç bir yere, buradayım ben.

Sponsorlu Bağlantılar
Herkes duyabilir artık sakıncası yok..!!
Beni sevmeyeni, bana ihanet edeni, beni üzeni, beni istiyor görünüp istemeyeni ben de bitirdim..

En azından bunu söyleyebiliyorum Günlük..

Gene çikolata getireceğim sana, gene sevda türküleri söyleyeceğim sana, ama umut dolu olacağım artık...

Ağlamıyorum, iyi bak, gözlük tak yanlış görüyorsan..

MesirKentli - avatarı
MesirKentli
Ziyaretçi
18 Nisan 2009       Mesaj #1353
MesirKentli - avatarı
Ziyaretçi
Uykusuz gecelerin sebebini biliyorum ama çarem yok Msn Sad Zamanla geçer dendi geçmedi Günlük... Geçer mi bilmem!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Nisan 2009       Mesaj #1354
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba günlüğümKiss Özledim ki seni (: Bugün dolu dolu geçti benim için.Yapmam gereken her şeyi yaptım hemde fazlasıylaCheerleader Eğlendim ders çalıştımMooooh Sinirlendim vs vsMsn Tongue Ama gün genel anlamıyla güzeldi.Eee öğrenciyim en nihayetinde daha farklı ne olabilir kiHıh! Mutluyum çok şükür.. Saçma sapan bi kaç şey yaşasam da ara sıra yine de çok mutluyumMooooh Umarım en kötü günüm böyle olur(Bundan azcık daha iyi olsa da fark etmez haniNaughty )

Neyse görüşürüz günlüğüm yemek vaktiiMoooohMooooh

Wave

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Nisan 2009       Mesaj #1355
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben geldim GünlüğümPoke

GünlüğümUf Günüm güzel başlamıştı bi kaza geçirene kadar.Kardeşimin yaptığı şaka az kalsın ölümüme neden oluyorduMsn Confused Elimde bıçakla mutfağa giderken bıçağı fark etmemiş çelme attı.Bıçak sol kolumu yaraladı.Üstüne düşünce tabiMoooohSabahın o vaktinde daha uykum açılmamışken acillere düştük. UfHallettilerUf Ağrıyo ama ben umursamıyorum..Zaten moralimde bozuk gibi...

Her neyse

Dinlenmeliyim aslına bakarsan pek iyi hissetmiyorum.

Görüşürüz Günlüğüm.

Wave
BiRuMuT - avatarı
BiRuMuT
Ziyaretçi
27 Nisan 2009       Mesaj #1356
BiRuMuT - avatarı
Ziyaretçi
merhaba günlük Msn Coolyazmayalı uzun zaman oldu sitemini duydum geldim Smiley9aslında çok yorgunum halim yok gün beni çok yorduFaintkendime bi kahve yaptım Msn CoffeeMsn Angel hem yorgunluk atıyorum hem forumu geziyorum hemde sevdiğim insanlarla sohbet ediyorum TenderAllah'ım bütün güzel insanları bu güzel sitedemi topladın Shy 2Msn Cooleh hadi bakalım müsadenle ben gideyim artık Wigglegörüşmek üzere günlük Kiss
MesirKentli - avatarı
MesirKentli
Ziyaretçi
28 Nisan 2009       Mesaj #1357
MesirKentli - avatarı
Ziyaretçi
Çok sevdiğim birini tek bir kelimeyle çok üzdüm oysa ki benim için neler neler düşünmüşken acaba beni affeder mi? Günlük? Baby
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mayıs 2009       Mesaj #1358
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Günaydın günlüğümmTender Güne güzel başladım.Umarım aynı güzellikte devam eder..Birazdan yola düşücem.Dersane var malumunuzHıh 2 Neyse gitmeliyim daha hazırlancam kahvaltı yapcamMooooh Görüşürüz Günlüğüm:kiss2:

Wave

sel - avatarı
sel
Ziyaretçi
3 Mayıs 2009       Mesaj #1359
sel - avatarı
Ziyaretçi
günaydın günlüğüm bu gün burda ilk günüm daha dün akşam üye oldum Tender
bi göz atmak istedim.
sanırım çok uğricam sana.
şimdiden arkadaşlara merhaba Smiley9
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mayıs 2009       Mesaj #1360
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba günlük..

Heyecanlı bi gün.Mooooh Son bi kaç gündür acaip yoğunum her yönden.Dinlenmeye ihtiyacım var artıkUf

İşte öyle günlüğüm..

Gider ben sonra yine gelirimWave