Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 32

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 218.972 Cevap: 1.418
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
29 Mart 2007       Mesaj #311
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük,

Sponsorlu Bağlantılar
ben erkekleri anlamıyorum.insanı bunaltıyolar.çok garipler.ama bunlar okadarda önemli deil.ben derslerime çalışmalıyım ve HAYATIN TADINI ÇIKARMALIYIM.abncak böyle mutlu olurum.ağlayarak ve üzülerek değil!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Mart 2007       Mesaj #312
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük,
bugün hiç üzmek istemeyeceğim birini üzdüm. çok üzgünüm bundan dolayı. inşallah affeder beni... onun haricinde boş geçen bir gün şuan için... Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
abichan90 - avatarı
abichan90
Ziyaretçi
9 Nisan 2007       Mesaj #313
abichan90 - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük,
bu gün annemler ingiltere'ye döndü ve beni naoko ve ailesinin gözetimine biraktilar. bundan sonra naoko ile okula gidip naoko ile ayni ewde yaşicam.bundan dolayi chok mutluyum chünkü naoko benim dünyadaki en iyi arkadaşim.annemleri özlemicem çünkü her yaz buraya gelicekler.eminim chok güzel olucak.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Nisan 2007       Mesaj #314
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Her ne kadar kara kaplıda olsa günlüklerim sen karanlıktaki mavidede güzelsin günlüğüm...

Ayrılık yaklaştıkça zamanın hızlı ilerlediğinin farkına varıyorum... 36 sayıyorum son 4 buçuk saattir...

Senden kopacağıma karanlıktaki mavime veda nasıl veda edeceğimi daha bi düşünür oluyorum...

Neyse günlük daha 36 gün var... Koskoca 36 tane gün... Gitmeden son bi kez karalayacağım seni...

İyi bak kendine karanlıktaki mavi kaplı günlüğüm...
m3tino - avatarı
m3tino
Ziyaretçi
15 Nisan 2007       Mesaj #315
m3tino - avatarı
Ziyaretçi
gunum herzamankı gıbı aynı sıkıcı aynı seyler yapmakta sıkıldım hangı gunlugumu anlatayım yada tek bır gunlugumumu
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Nisan 2007       Mesaj #316
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
36'dan düştük 1 daha geriye kaldı 35... 24 saatin 18 i saten msx de geçti...güzel bi gece idi eğlendik yine... Hadi günlük 35 i de gördük burada... 34' e az kaldı... Ayrılık vakti yaklaştı...İyi bak kendine...
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
17 Nisan 2007       Mesaj #317
arwen - avatarı
Ziyaretçi
yine geldim bennn..günlüğüm

bu zaman zarfı içinde yine ayrılık girdi aramıza bitti..Msn Sad gerçi alıştım terkedilişlere ama insan sevdiğini kaybedince çok acı oluyor ..napalım kendimi zamana bıraktım artık yaşayıp neler gelicek neler göreceğim ..

bir yandan annemin rahatsızlığı beni çok üzüyor umarım iyi olur duam zaten annemin iyi olması ..allahım ne olur iyi olsun ne olur yaa

görüşmek üzere günlük ...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Nisan 2007       Mesaj #318
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu gün sabah iyi başladı ama kapanışı sırtımdan vurdu... Keyfimi kaçırdı bide 34 e düştü gün sayısı onun derdi var şimdi... Yarın yorucu geçecek biraz... Bakalım hayırlısı artık...
İyi bak kendine günlük...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Nisan 2007       Mesaj #319
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük,
Gene derslerden bitap düşmüş bir halde geçti günüm ama beni üzmüyor ve yormuyor artık bu alıştım bu yoğun tempoya. Fakat birşey varki üzüldüğüm çok canımı acıtıyor bu. Terkedilmek ya da o sınırda olmak insanı üzüyormuş farketmemişim. Ama bu terkediliş ya firara gebe ya da bir daha hiç bu ülkeye dönmemeye...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Nisan 2007       Mesaj #320
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yolculuğa 33 gün kaldı artık... Canım sıkkın bi sevdiğim kişi yine lüzumsus birisi çıktı...
Artık sevmeyeceğim demiyorum yinede... Bundada bi hayır vardır elbet be günlük... Elbet bir gün değer bilen birisi çıkar...İyi bak kendine karanlıktaki mavi kaplı günlük...