Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 64

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.931 Cevap: 1.418
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
22 Şubat 2008       Mesaj #631
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
nünüümü bizzat kutlayacağım onun evleniyor olması bana biraz garip geliyor ama alışacağım sanırım

Sponsorlu Bağlantılar
bundan sonra akşamları sitede olacağım bugün eve internerim bağlanıyor yaşasın falan
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
24 Şubat 2008       Mesaj #632
nünü - avatarı
Ziyaretçi
ayy gebericem yorgunluktan, uyuyamıyorum da..
bir sürü de iş var yarın..Faint
Sponsorlu Bağlantılar
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
27 Şubat 2008       Mesaj #633
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
ne kadar sıkıcı bir gün i,şe geç kaldım şirkette yalnızım sıkılıyorum .
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
27 Şubat 2008       Mesaj #634
arwen - avatarı
Ziyaretçi
günlük...kaybetmek nedir bilirmisin??..

ben babamın ölümünden sonra 2.kez yaşıyorumm babamı kaybettim anılar sevgiler birer birer gitti.. içimde ..ama öldü dedim bir daha onu asla göremiceğimi biliyordum sesini duyamıcağımı öpemiceğimi ....ama ayrılık ölümden betermiş bunu gördümm ve gerçekten acı öle bir boşluk ki.. ayrılık ölümden acıymış ..

ama yaptıklarımdan pişmanım ..ne kadar gitmek istesem gidemiyorum yapamıyorum uzaklaşamıyorum çakılı kaldım napıcağımı bilmiyorum bu acıya kalbim nasıl dayanıyor bilmiyorum ...inandıramıyorumm...başaramıyorum bir türlü

acı başka hiçbişey yok

kaybettim
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
28 Şubat 2008       Mesaj #635
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
başım ağrıyo bu aralar işler yoğun bazen yetişemediğimi anlıyorum .eskiden dahada yoğun günlerim olurdu tekstilde iş değiştirdim unuttum çalışmayı resmen .rahat geliyordu boş boş oturmak ..

işimi seviyorum bu yoğunluğa yeniden alışsam iyi olacak .....
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
28 Şubat 2008       Mesaj #636
nünü - avatarı
Ziyaretçi
nişan tarihimiz belli oldu günlük..
21/04/2008 Cumartesi..

Cici
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
28 Şubat 2008       Mesaj #637
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
günlük acilen kıyafet falan almam lazım bu arada nünü hanım teşekkürler yane sen anlarsın niye olduğunu..

yağmur yağdığı için tüm planlarım altüst oldu yarın yine erken kalkıcam ve ne giycem bilmiyorum .işte çok ay sonu malum faturaları yarın halletmem gerek üffffffffff....
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2008       Mesaj #638
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
günlük bugün şubat ayı da bitiyor.. zaman çabuk geçiyor. durdurun dünyayı inecek varrrrrrrr...
A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
2 Mart 2008       Mesaj #639
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
Yorgunluktan gebermek üzereyim desem abartmış olmam heralde günlükcüm..Msn Grin
3 gündür İzmir'deydim ve 3 gündür yaklaşık sadece 6-7 saat uyku uyudum diyebilirim ve tüm bunlar yetmezmiş İzmir-İst yolu boyunca sadece uyumayı hayal ederek eve gelmeme rağmen gene pc başında çöküp kaldım..
Ve ne acıdır ki Pazartesi günü de bu kez Bolu'ya gidiyorum..
Bu arada okuldan hiç bahsetmiyorum ama zaten onu ne sen sor ne de ben söyliyim..Msn Grin
Fakat şu da bir gerçek ki okul hayatımda da herşey planladığım gibi gidiyo diyebilirim..
Planın ne dersen eğer... Planım yani ajansımla benim ortaklaşa aldığımız karar okulu 3-4 yıl kadar geç bitirmem..Msn Grin
Yoksa bilirsin okulu hayatta asmam ben..Msn TongueMsn Grin
Şaka bir yana artık cidden sıkılmaya başladım diyebilirim..
Bazen şunu da demiyo değilim.. "Keşke bu kadar yakışıklı olmasaydım da şu işi yapmasaydım"..Msn TongueMsn Grin
Bu işin şakası tabiiki ama gerçekten de bazen neden bu işi yapıyorum diye kendime sormadan da edemiyorum..
Bunu başkalarına söyleyince de bu işi yaptığım için ne kadar şanslı olduğumu anlatıp duruyolar..
Cidden söyledikleri kadar şanslımıyım ya da bunca zamandır boşuna emek verip boşuna mı çaba sarfediyorum bunu zaman göstercek ama umarım dedikleri kadar şanslıyımdır..
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
2 Mart 2008       Mesaj #640
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
nünü adlı kullanıcıdan alıntı

nişan tarihimiz belli oldu günlük..
21/04/2008 Cumartesi..

Cici

kamber siz düğün olmaz Msn GrinMsn GrinMsn Grin