Arama

Mimari Yapılar - Point Bornova

Güncelleme: 21 Mayıs 2014 Gösterim: 1.939 Cevap: 0
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014       Mesaj #1
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Point Bornova
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

point bornova projeler bornova 1050x620

Point Bornova İzmir’in en büyük karma projesi olarak hayata geçirildi. İnşaat çalışmaları son hız devam eden projenin zemin iyileştirme çalışmaları tamamlandı.

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirmenin rezidans ve alışveriş merkezi olarak tasarladığı ve hayata geçirdiği Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi ’nin inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor. Zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı Point Bornova tüm hızıyla yükselmeye devam ederken kapılarını 2015 yılının son çeyreğinde misafirlerine açacak.

Zera4 2108 19590

Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk; “Kavuklar olarak bizler her zaman projelerimizi müşterilerimizin beklentilerine göre geliştiriyor, elde ettiğimiz sonuçlarla bölgeye ve hayata değer katıyoruz. Point Bornova’ da rezidans, alışveriş ve eğlence merkezi konseptini bir araya getirerek, İzmirlilere daha önce yaşamadıkları bir deneyim sunuyoruz.

Ön lansmandan bugüne kadar satışlarımızın %60′ ını gerçekleştirdik. Yoğun talep gören rezidanslarımızla ilgili ev sahibi olmak isteyenlere, en iyi hizmeti sağlayarak müşteri memnuniyetimizi sürdürüyoruz. Türkiye’ nin ilk üstü açılıp-kapanan konsepte sahip 55.000 m2 kiralanabilir alanı ile İzmir’de moda, teknoloji, spor, eğlence, alışveriş ve rezidans konforunu ilk kez bir araya getiriyoruz. Deniz, doğa ve şehir temalarının ön plana çıkacağı Point Bornova, açık hava keyfini yaşatan uluslararası kafe ve restoranlar, modanın kalbi olmaya aday marka karması ve Ege Bölgesi’nin tek çocuk eğlence merkeziyle İzmirlilerin vazgeçemeyeceği bir yaşam merkezi olacak.” dedi

Zera4 2934 19590

Hayatınızı renk katacak, size özel keyifler sunacak olan Point Bornova günün her anında alışveriş merkezi ile iç içe yaşamanın verdiği kolaylık ve olanaklardan faydalanmak isteyen sahiplerini bekliyor.




Benzer Konular

6 Eylül 2010 / _Yağmur_ Eğitim Bilimleri
12 Eylül 2010 / Daisy-BT Mimarlık