Arama

Mimari Yapılar - DAP İstMarina

Güncelleme: 23 Mayıs 2014 Gösterim: 2.235 Cevap: 0
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014       Mesaj #1
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
İstmarina
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

YPBD26 592 19590

İstMarina Kartal sahilinde DAP Yapı'nın yeni projesi olarak lanse edildi. İstMarina karma konut projesi kapsamında Kartal bölgesine daha fazla prestij sağlayacak. DAP İstMarina KARTAL evleri satışa çıktı. İstMarina Kartal konut projesi! haberi, İstmarina Kartal karma projesi'nde metrekare satış fiyatları 260 bin liradan başlıyor! haberi, İçinden Hızlı Tren geçtiği için oldukça tİstMarina Kartal en pahalı Daire Fiyatı ise 5 milyon lira! haberi ayrıntılı deyalı bilgiler Emlak Pencerem farkıyla...

adayjpg288 3741 19590

DAP Yapı İstMarina Kartal sahil şeridi üzerinde Emlak Konut GYO ile ortaklaşa hayata geçiriyor, İstMarina Kartal DAP Yapı konut projesi fiyat listesi 260 Bin TL'den başlıyor.
DAP Kartal İstMarina satışa çıktı peki İstMarina konut projesinden ev satın alınır mı, Dap Yapı'dan ev satın alınır mı?
DAP Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ortaklığında İstanbul Kartal sahilinde hayata geçireceği yeni konut projesi İstanbul Marina daire satışları resmen başladı. İstanbul Marina projesi kapsamında toplamda 1.463 konut ve 258 adet ticari birimden oluşacak.
DAP Yapı patronu Ziya Yılmaz İstMarina Kartal karma konut projesi hakkında fiyatlarla alakalı olarak, Projedeki daire fiyatları 260 bin liradan başlayıp, 5 milyon liraya kadar çıkıyor. Fiyatları 25 bin kişiye sorarak belirledik. Satıştaki konutlar için yüzde 25 peşin alıyoruz, geri kalanını ise banka kredisine yönlendiriyoruz. 24 aya varan ödeme planı da yapıyoruz ifadelerini kullandı.

istanbulmarina 4784 19590

DAP İstanbul Marina projesi 5 bloğunda konut ve ofislerin yanı sıra deniz manzaralı alışveriş merkezi, otel, özel okul, özel hastane, restoranlar, park ve dini tesis alanları yer alıyor. Sahile 500 metre cephesi bulunan projeye, önündeki marina, içinden geçen hızlı tren istasyonu ve deniz uçağı sayesinde kara, hava ve deniz yoluyla ulaşım mümkün olacak.




Benzer Konular

27 Ağustos 2011 / AndThe_BlackSky Mimarlık