Arama

Her Gün Ettiğiniz Bir Dua - Sayfa 44

Güncelleme: 19 Eylül 2014 Gösterim: 271.371 Cevap: 826
Rios - avatarı
Rios
Ziyaretçi
20 Kasım 2009       Mesaj #431
Rios - avatarı
Ziyaretçi
6545x1280x1024xk7

Sponsorlu Bağlantılar
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
26 Kasım 2009       Mesaj #432
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yarabbi bu mübarek günde zülüm altında işkence altındaki tüm mümin kardeşlerimze rahmet et bizi islamdan uzaklatıracak herşeyden uzak tut

Sponsorlu Bağlantılar
amin
Rios - avatarı
Rios
Ziyaretçi
26 Kasım 2009       Mesaj #433
Rios - avatarı
Ziyaretçi
1218816945dua19tmff1iu0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Aralık 2009       Mesaj #434
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Allah’ım yaratılışımı güzel taktir ettiğin gibi, ahlakımı da güzel eyle. Kulağımdan ve gözümden beni ölünceye kadar faydalandır. Dinimde ve bedenimde bana sağlık ve güvenlik ver. Hakkımı alıncaya kadar zulmedene karşı bana yardım et. Hiçbir düşman ve hasetçiyi bana güldürme. Hazineleri Senin elinde bulunan her türlü şerden Sana sığınıyorum.
Amin
Rios - avatarı
Rios
Ziyaretçi
3 Aralık 2009       Mesaj #435
Rios - avatarı
Ziyaretçi
dua1up3
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Aralık 2009       Mesaj #436
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BİSMİHİ TEALA

ALLAH'ım!
Bana dilimle değil halimle vazetmeyi nasip eyle

ALLAH'ım!
Bana bir insanın elinden tutmadan önce kalbinden tutmanın sırlarını öğret

ALLAH'ım!
Okuma öğrenme öğrendiklerimizi uygulama aşkımızı salgın ve saygın bir hastalığa dönüştür

ALLAH'ım!
Dinimizi dünyanın mehri yapmaktan acıkınca da inançlarımızı yemekten cümlemizi muhafaza eyle

ALLAH'ım!
Beni beni benim önüme engel olmaktan
Beni benim hayatımın kemirgeni olmaktan
Beni bana yalan söylemekten muhafaza eyle

ALLAH'ım!
Bakışımızı ibret
Sukutumuzu hikmet
Konuşmamızı sanat ve marifete dönüştür

ALLAH'ım!
Boşa bakanlardan
Boşa susanlardan
Boşa konuşanlardan eyleme

ALLAH'ım!
Zenginlerimizi hamiyetsiz
Fakirlerimizi gayretsiz
Alimlerimizi amelsiz
İdarecilerimizi adaletsiz bırakma

ALLAH'ım!
İdarecilerimizin feraset merhamet ve basiretini
Halkımızın da hürmet hizmet ve hamiyetini artır

ALLAH'ım!
Semalarımızı tevhidi bayraksız bizleri hürriyetsiz camilerimizi cemaatsız cemaatimizi de ilim ve hikmetsiz bırakma

ALLAH'ım!
Dahili ve harici düşmanlardan sana sığındığımız gibi; cehaletintembelliğinzaman israfının şerrinden de sana sığınıyoruz bizleri muhafaza eyle

ALLAH'ım!
önce Hak'tan sonra haksızlıktan korkmayı nasip eyle

ALLAH'ım!
Yetenek israfından
Kapasite israfından
Zaman israfından ve israfın her türlüsünden muhafaza eyle

ALLAH'ım!
Ertelemekten üşenmekten yılmaktan vazgeçmekten yarına bırakmaktan ve buna benzer hastalıkların şerrinden muhafaza eyle.
Bu hastalıklara karşı Alim Hakim ve şafi isimlerinden acilen şifalar ihsan eyle

ALLAH'ım!
Beynimizi malumat ishali olmaktan
Aklımızı öfkenin esiri olmaktan
Bedenimizi şehvetin kölesi olmaktan
Midemizi depo haline gelmekten muhafaza eyle

Amin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Aralık 2009       Mesaj #437
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Allah'ım!

Bizi Kendine kul kabul eyle! Bizi emanetine sadık eyle! Bizi emanetinde emin kıl!

Ulûhiyetine lâyık kulluk yapamadığımızı itiraf ediyoruz; Sen bizi bağışla! Hatalarımızı affet! Kusurlarımızı ört! Günahlarımıza mağfiret buyur! Bizi, Ulûhiyetine lâyık kullukla değil; kulluğumuza lâyık eksiklerimizle kabul buyur!

Bizi öyle bağışla ki, mahşerde hesap soracağın hiçbir günahımız kalmasın! Bizi öyle kulluğuna al ki, mahşerde elimiz boş olsa bile, bizi arşının gölgesinden uzak eyleme!

Bizi Resûlüne (asm) öyle ümmet yap ki, günahlarımızın utancını Resûlünün şefaati ile gider! Sen Allah’sın Sen’den başka ilah yoktur

Âmîn

Rios - avatarı
Rios
Ziyaretçi
11 Aralık 2009       Mesaj #438
Rios - avatarı
Ziyaretçi
Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan Allah’a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup O’na sığınırım.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Aralık 2009       Mesaj #439
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
duakenyaxo7
Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: ALLAH (c.c.) birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: ALLAH (c.c.) bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, ALLAH (c.c.) birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.
AMİN
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Aralık 2009       Mesaj #440
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ey Rabbım !

Bize affı sevdir ! Bizi birbirimize karşı refîk kıl,

yumuşak huylu kıl, tatlı sözlü kıl, nezâket sahibi kıl !

Bizim iki günümüzü birbirine eşit kılma !

Her verdiğin yeni günü rızâna uygun değerlendirmemizi nasip kıl !

Boş vakitlerimizi âhiret hesabına hayırla doldurmamızı kolaylaştır !

Kusurlarımızı affet ! Günahlarımızı bağışla !

Bizi rahmetinden uzaklaştırma

Ey Rabbim!

Senin rızan için birleşen kalplerimizi sevginle doldur

Senin rızan için bir olan gönüllerimizi aşkın ile kuşat

Senin rızan için yaşayıp ,Senin rızan ile ölmeyi

bize nasip et...

Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin inşAllah..