Arama

Gülben Ergen - Sayfa 5

Anket Gülben Ergen'i Seviyor musunuz?

Evet
 
39 Oy
60.00%
Hayır
 
6 Oy
9.23%
Beni ilgilendirmiyor
 
20 Oy
30.77%
Güncelleme: 1 Şubat 2017 Gösterim: 999.804 Cevap: 272
hülya__ - avatarı
hülya__
Ziyaretçi
8 Ekim 2008       Mesaj #41
hülya__ - avatarı
Ziyaretçi
Cannes'da Bayram
Gülben Ergen, 9 günlük uzun bayram tatilini bu yıl Cote d’Azur’da geçirmeyi tercih etti.
Sponsorlu Bağlantılar
Adetlerimizi ve çocukluğumda yaşadığım coşku dolu bayramların heyecanını çocuklarıma öğretmek isterim” diyen Gülben Ergen, 9 günlük uzun bayram tatilini bu yıl Cote d’Azur’da geçirmeyi tercih etti.

21 aylık olan oğlu Atlas ile birlikte bayramın ilk günü Cannes şehrine gelen Ergen, güneşli havada sokaklarda özgürce dolaşmanın keyfini çıkardı. Hello! objektifini karşısında görünce ise önce çok şaşırdı, sonra gülümseyerek bayramlaştı. Ergen, eşi Mustafa Erdoğan’ın da birkaç gün içinde kendilerine katılacağını söyledi.

Gülben Ergen

Son düzenleyen _Yağmur_; 5 Ağustos 2013 08:13 Sebep: sayfa düzeni
hülya__ - avatarı
hülya__
Ziyaretçi
11 Ekim 2008       Mesaj #42
hülya__ - avatarı
Ziyaretçi
Mamma Mia hayranları
Mustafa Erdoğan-Gülben Ergen çifti, "Mamma Mia"yı izlemeye gitti.
Sponsorlu Bağlantılar
Mustafa Erdoğan-Gülben Ergen çifti, önceki gün dünyanın en eğlenceli şovlarından biri olan "Mamma Mia"yı izlemeye gitti.
İki hafta boyunca Yeşilköy'de Broadway rüzgarı estirecek olan "Mamma Mia" gösterinin üçüncü gecesi yine birçok ünlü ismin akınına uğradı. Bu isimler arasında Mustafa Erdoğan-Gülben Ergen çifti de vardı. Final bölümünde binlerce kişiyle birlikte ayağa kalkan ve şov grubuna alkışlarıyla, şarkılarıyla eşlik eden çift, geceden çok memnun ayrıldı.
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 01:08
hülya__ - avatarı
hülya__
Ziyaretçi
12 Ekim 2008       Mesaj #43
hülya__ - avatarı
Ziyaretçi
Anadolu Ateşi Dans Topluluğunun dansçıları dans eğitimlerine başladı.

Anadolu Ateşi Dans Topluluğunun eğitmen ve dansçıları İstanbul'un seçkin eğitim kurumlarında dans eğitimlerine başladı.
Önceki gün Anadolu Ateşi dans okulunda basın toplantısı düzenlendi. Mustafa Erdoğan oğlu Atlas ile geldi. Erdoğan," Atlas buaraya gelmek için evde sorun çıkartıyor. Dans etmeyi çok seviyor. Atlasın ilerde dans etmesini ve danscı

olmasını isterim" dedi. Mustafa Erdoğan, "Bizim bu birkaç yıldır sürdürdüğümüz bir çalışma. Bu çalışmanın boyutlarını genişletiyoruz. Geçen yıl 300 yakın çocuk vardı. Bu sene bu sayıyı 750'e çıkartıyoruz. Çocuklar temel dans eğitimi alıyorlar. Anadolu Ateşi repertuarını öğreniyorlar. Murat Kölük İlköğretim Okulu Bakırköy-Resneli Niyazi Bey İlköğretim Okulu Şişli ve 23 Nisan İlköğretim okulu öğrencilerinin de katıldığı etkinlikte İstanbul genelinde İlköğretim okullarında çalışılan ve Anadolu Ateşi hocalarından ders alan öğrenci sayısının 750 yi bulduğunu bu sayının artarak devam ettiğini söyledi. Bazı okullarda bizim adımızı kullanarak dans dersleri veriliyor biz onların önüne geçmek istiyoruz. Antalya'da okul açtık, İstanbul'da var ve şimdi İzmir de okul açıyoruz" diye konuştu.

2d1r7li

28k64wx
Son düzenleyen _Yağmur_; 5 Ağustos 2013 08:13 Sebep: Aktif linkler
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
13 Ekim 2008       Mesaj #44
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Yolculuk Hikayesi (13.10.2008 )

Birkaç haftadır yazımı yazmak üzere bilgisayar başına oturuyorum ama bir türlü konsantre olamadım. Atlas artık bebek durumundan çıkıp her şeyi bilen, anlayan, kolayca kavrayan, yürümek değil, koşmak değil, adeta uçan küçük bir adama dönüşünce benim yaşantım, önceliklerim, artık iyice ama iyice değişti.

Bu yazıyı aslında bayram tatilinde yazmaya karar verip, valizimin en yumuşak, en orta bölümüne zevkle yerleştirdim laptopumu. Valiz yapmayı zaten oldum olası çok severim. En altına tertemiz bir örtü, önce pijamalar, çoraplar. Üzerine atlet ve düz renk tişörtler. Tütsüm, minik çekmece kokularımdan bir iki tane aralara. Eşofman ağırlıklı rahat kıyafetlerim. Şampuan, nemlendirici, tarak.. vs. içerikli minik bakım çantam. Atlas'ın kendi valizine sığmayan uçak, araba, bezleri gibi ona ait şeyler. İki ayrı içerikte kitabım (hangisini okuyacağıma gittiğim mekanın bana verdiği hisse göre karar veriyorum). Vitaminler ve nezle, grip olmama engel bitkisel ilaçlarım. Mustafa da son anda rengi ille de siyah olan kapüşonlu, en kalın kazağını benim valizime tıkıştırır ve sonunda valizim hazırdır. Ben hep söylenir dururum niye benim valizim şişko diye, evdekiler güler. Hepimizin valizi tamam, son kontroller, arkamızdan su döken personelimiz ve uçağa gittiğini gayet iyi bilen eli gökyüzünde 'vuuuuu' diye bağıran bir afacan. Yolda sorular, telaşlar! Biberon tamam mı, yedeği var di mi, yün şapka aldık mı, alanda elma veririz, uçağa binince muhallebisini.. Yok yok alanda tost yedireyim, uçakta meyve yer. Bu gel-git'lerim bitmez : )). Arabadan alana, alandan uçağımıza ve bayramda hevesle yazacağımı sandığım yazıma kadar anlatacak çok şey var...

Şehitlerimizin acımasız yok oluş haberlerini izleyene kadar... Bu ne büyük acı.. Bu kaçıncı acı... Ülkemin 30 yıldır ilacı bulunamayan ağır hastalığı, kanayan yarası her ne ise işte!! Yürekler paramparça, bayram sevinci yerini tuhaf bir hüzne bırakıyor... Ertesi gün Edin ailesinin hazin ölümü... Bir anne gidiyor ki, o gidiş zaten ağır travma, çok geçmiyor üzerinden ve ardından üç dünya güzeli çocuk ve onları mutlu etmek için çırpınan bir baba. Bu hüzün burada bitmiyor; geride üç kardeşini, annesini, babasını kaybetmiş 14 yaşında çocukluğu terk edip, delikanlı yoluna girmek üzere yaşamın her anını kaydeden bir çocuk kalıyor... Benim içim yanıyor, şehitlerin geride kalan bebeciklerine... İzlediğim hiç bir program, okuduğum hiç bir gazete, hatta yanıma aldığım şifa niyetine kitaplarım bile yüzümü güldürmüyor.

Belki bu duyguların üzerimde bıraktığı toz bulutundandır, hakkımda usanmadan yazılan şu 'tek taş alma' haberlerine tepkisiz kalışım. Keşke dedim en az iki yıldır görmediğim Sevgili Nazan (Öncel) bir açıklama yapsaydı ne iyi olurdu.. Ben yapayım kısaca... Albüm repertuarımı oluştururken eser sahibi arkadaşlarım, dostlarımla yürek alışverişimin tüm detayları bana, kağıt üzeri ilişkileri de maili müşavirim ve avukatıma aittir. Hakkı ödenmemiş hiç bir şarkım yoktur. Hakkını maddi, manevi ödediğim şarkılarıma gözüm gibi bakar ayrıca benimle çalışan tüm besteci, söz yazarı dostlarımı da ayrıca gururlandırırım. Ama tek taş alamam, verdiğim haz ve gurur, onların şarkılarıyla aldığım alkış, milyonlarca insana onların şarkılarını ezberletebilmenin verdiği gurur daha kıymetlidir.

Bunları geride bırakıp beni en çok heyecanlandıran en yeni projeme geçiyorum,hepinizi seviyorum : )

İlk kez kendi oynadığım bir karaktere değil bir başkasına dublaj yaptım Msn Happy Hem de o başkası bir peri : ) Walt Disney markasına olan güvenim ve çocuklara bir şey daha yapmanın verdiği mutlulukla Tinker Bell Dvd'si.. Bir diğer peri de Ayşe (Arman)...
GÜlben Ergen
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 01:08 Sebep: sayfa düzeni
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
27 Ekim 2008       Mesaj #45
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Gülben Ergen, konserinde yeni saç modeliyle dikkat çekti.

Gülben Ergen ve Gökhan Özen, önceki gün Ataköy'de hizmete giren Airport Alışveriş Merkezi'nin açılışında binlerce hayranına konser verdi.
Yoğun yağmura rağmen alışveriş merkezinin otoparkını tıka basa dolduran hayranlarına seslenen ikili, gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını söyledi. Yeni saç modeliyle dikkat çeken Gülben Ergen, "Aşk Hiç Bitmez", "Arka Sokaklar" ve "Kandıramazsın Beni" şarkılarını seslendirdi.
Genç kızların sevgilisi yakışıklı şarkıcı Gökhan Özen ise trafik sebebiyle yarım saat geç kaldığı konserde, şarkılarıyla kalabalığı coşturmayı bildi. Yaklaşık bir saat sahnede kalan ve 20'ye yakın şarkı söyleyen Özen, şapkasıyla dikkat çekti.

Son düzenleyen _Yağmur_; 5 Ağustos 2013 08:16 Sebep: kırık link
hülya__ - avatarı
hülya__
Ziyaretçi
27 Ekim 2008       Mesaj #46
hülya__ - avatarı
Ziyaretçi
Yağmurlu konserleri daha çok seviyorum
Gülben Ergen, önceki gün Airport Alışveriş Merkezi'nin açılışında konser verdi. Kısa ve kıvırcık saçlarıyla dikkat çeken Ergen, yağmurlu havada sahnede olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Duyarlı olmalıyız
"Uzun zamandır sahneye çıkmadım ve havanın yağmurlu olması problem değil" diyen şarkıcı, "Ben yağmurlu ve soğuk konserleri daha çok severim" şeklinde konuştu. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gülben Ergen, sanatçıların terör gibi sorunlara karşı daha duyarlı olmaları gerektiğini vurguladı. Ergen, Nazan Öncel'den beste almak için kendisine tektaş yüzük hediye ettiği iddialarını da şöyle yalanladı: "Hakkı ödenmemiş hiçbir şarkım yoktur. Hakkını maddi, manevi ödediğim şarkılarıma gözüm gibi bakar, ayrıca benimle çalışan tüm besteci, söz yazarı dostlarımı da gururlandırırım. Ama tektaş alamam. Milyonlarca insana onların şarkılarını ezberletebilmenin verdiği gurur daha kıymetlidir."
469A0D321BE9AB4BB61854F7r368A0A568AE57F4F8025E53Dr

Halkın yağmur altında kendisine eşlik ettiği Gülben Ergen, halinden memnundu: "Soğuk ve yağmurlu konserleri daha çok severim."
hülya__ - avatarı
hülya__
Ziyaretçi
28 Ekim 2008       Mesaj #47
hülya__ - avatarı
Ziyaretçi
YONETMENLIGINI CAN DUNDAR'IN YAPTIGI VE ATATURK'UN ASKERI, SIYASI VE INSANI YONLERINI, RESMI DILIN DISINA CIKARAK ANLATAN ''MUSTAFA'' FILMININ GOSTERIMI DOLMABAHCE SARAYI BAHCESINDE KURULAN IKI CADIRDA YAPILDI. FILMIN GOSTERIMINE SANATCI GÜLBEN ERGEN DE KATILDI. (ANADOLU AJANSI - BERK OZKAN) (2008.10.27)
GİŞE REKORLARI KIRMALI

Gülben Ergen (Şarkıcı): Ben çok heyecanlı ve duyguluyum. Tüm çocuk ve gençlerin izlemesi gereken çok derin araştırmalar yapılmış, çok etkileyici bir belgesel. İsterim ki çok büyük gişe rekorları kırsın. Kırmazsa laik ve çağdaş bir insan olarak tedirgin olurum. İsterim ki uzun yıllar vizyonda kalsın.
Son düzenleyen _Yağmur_; 5 Ağustos 2013 08:17 Sebep: kırık link
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
30 Ekim 2008       Mesaj #48
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Tarsus'ta ''Cumhuriyet Bayramı'' nedeniyle konser veren ünlü sanatçı Gülben Ergen, izleyenleri coşturdu.

Elinde Türk Bayrağı ile sahneye çıkan ve cumhuriyetten asla ödün verilmemesini isteyen Gülben Ergen, Tarsus Spor salonunda yaklaşık 10 bin kişiye unutulmaz bir konser verdi.

Bir ara Gülsevin adlı genç bir hayranını yanına çağıran Gülben Ergen, kolundaki boncuklu bileziği hayranına armağan etti.

Ellerinde Türk Bayraklarıyla Gülben Ergen'e eşlik eden Tarsuslular, unutulmaz bir konser gecesi geçirdiler.

Tarsuslular'ın Cumhuriyet coşkusu karşısında ünlü sanatçı birbirinden güzel şarkılarını Cumhuriyet bayramının 85. yıldönümünde Tarsus'ta söylemenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Konseri MHP Mersin Milletvekili Akif Akkuş, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Yeşiltepe Belediye Başkanı Erden Zaman, Sebil belediye başkanı Mehmet Çelik, Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, İlçe Jandarma Komutanı Ali Ataş, Şoförler Odası Başkanı Duran Şen, Türk Eğitim Sen Başkanı Dünyamin Sönmez ve vatandaşlar izledi.
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 01:09 Sebep: sayfa düzeni
hülya__ - avatarı
hülya__
Ziyaretçi
2 Kasım 2008       Mesaj #49
hülya__ - avatarı
Ziyaretçi
Internet üzerinden yapılan anketlere bir yenisi daha eklendi. 'Ünlülerden hangisinin beraberliğini destekliyorsunuz?' sorusuna halk yüzde 36.29 oyla Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan yanıtını verdi...

Gülben & Mustafa Erdoğan
Güzel şarkıcı Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan çiftinin beraberlikleri halktan en çok oyu aldı. Oğulları Atlas'la mutluluk pozları veren çift yüzde 36.29 oyla birinci sırada yer alıyor.
Son düzenleyen _Yağmur_; 5 Ağustos 2013 08:18 Sebep: kırık link
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
6 Kasım 2008       Mesaj #50
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
En baba fan Gülben Ergen'de... Sanatçılar arasında en kalabalık ve en birbirine bağlı fan grubu GEFC!!!

Ülkemizde sanat camiası oldukça yalan sevgilerle dolu.Sanatçılar, kimlerin dost kimlerin arkadaş olduklarını bir türlü kestiremiyorlar.Ama onların öyle bir dostları öyle bir yoldaşları var ki,kimseye de ihtiyaç duymuyorlar doğrusu.
İşte müzik dünyasında deyim yerindeyse "en baba" fan Gülben Ergen'in fanı onu gittiği her yerde izliyorlar onu forumlarda takip edip destekliyorlar kendi sitelerinde düzeyli seviyeli bir ortam kurmuşlar... Valla bravo.
Ama bunun sebebi yine Gülben Ergen'de yıllardır kurulan bu fan sitesinin bizzat içinde onlarla dertleşiyor, konuşuyor, mailleşiyor,onlarla buluşup yemekler yiyor.Kısacası kendini bu noktaya getiren sevenlerine değer veriyor.
İşte gerçek sanatçılık bu.Gülben Ergen'in fanları ise ; "Gülben Hanım'dan öğrendik biz böyle olmasını.Biz Gülben Hanım ile büyüdük.Bize yeri geldi hem annelik, hem ablalık yaptı.Her zaman arkadaşımız, dostumuz oldu..Bize çok güvendi, inandı, sevdi.Bizden ilgisini, sevgisini asla ihmal etmedi..O her zaman bizimle gurur duydu...Onun yaptığı bütün sosyal projelere bizlerde GEFC ailesi olarak katıldık, destek olduk...Peki böyle bir sanatçının fanları nasıl olabilirdi ki???"
Nasıl mı olur? Bence MUHTEŞEM olur... Keşke herkesin sizin gibi yalansız, karşılıksız, kalben sevenleri olsa...
Başarılar GEFC !!!
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 01:09 Sebep: sayfa düzeni

Benzer Konular

13 Aralık 2008 / Ziyaretçi Soru-Cevap
10 Şubat 2010 / Misafir Edebiyat tr
17 Eylül 2013 / Jumong X-Sözlük
16 Şubat 2010 / Misafir Soru-Cevap