Arama

Gülben Ergen - Sayfa 9

Anket Gülben Ergen'i Seviyor musunuz?

Evet

39 Oy
60.00%
Hayır

6 Oy
9.23%
Beni ilgilendirmiyor

20 Oy
30.77%
Güncelleme: 1 Şubat 2017 Gösterim: 1.007.094 Cevap: 272
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
1 Mayıs 2009       Mesaj #81
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda bu hafta da yine dopdolu…

Sponsorlu Bağlantılar
Şarkılarıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran Gülben Ergen ve romanlarıyla okuyucularının ufkunda farklı bir pencere açan yazar Elif Şafak, bu hafta deneyimli gazeteci Güneri Cıvaoğlu’nun konuğu oluyor.

- İkiz annesi olmayı bekleyen Gülben Ergen’in yaşamındaki değişiklikler neler?
- “Kariyerimin dönüm noktası” dediği “Uzun Yol Şarkıları” albümüyle sevenleriyle buluşan Gülben Ergen, son albümünü nasıl anlatıyor ?
- “AŞK” kitabıyla okuyucusuyla buluşan Elif Şafak son kitabıyla ilgili neler söyledi? Bu kitabı diğerlerinden ayıran ne?
- İkinci bebeğiyle birlikte anne olmanın keyfini daha fazla çıkaran Elif Şafak, hayatındaki değişimleri nasıl anlatıyor?
- İlk çocuğu Atlas’ın ardından ikiz bebek bekleyen Gülben Ergen annelik duygusunu nasıl tanımlıyor? Gülban Ergen
- Mustafa Erdoğan çifti çocuklarına ne isim koymayı düşünüyorlar?
- Gülben Ergen ve Elif Şafak anne olduktan sonra dünyaya ve mesleklerine bakışı nasıl değişti, nasıl gelişti?
- Anne duyarlılığı Gülben Ergen’in şarkılarına, Elif Şafak’ın cümlelerine nasıl yansıdı?
- Elif Şafak’ın yaz projelerinde neler var? Yazacağı yeni kitabında neler anlatacak?
- Birbirinden güzel şarkılarıyla programı renklendirecek olan Gülben Ergen sevenleri için hangi şarkıları seslendirecek?

Bir Pazar klasiği olan Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda’yı sakın kaçırmayın!

Son düzenleyen _Yağmur_; 5 Ağustos 2013 08:37 Sebep: kırık link
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
6 Mayıs 2009       Mesaj #82
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Kral Müzik Ödülleri ve MÜYAP ödülleri bu yıl ortak törenle sahiplerini buldu.

Sponsorlu Bağlantılar
Büyük ödül olan "Diamond" (pırlanta)kategorisinde Tarkan, Ferhat Göçer ve Serdar Ortaç ödül almaya hak kazandı.
Diamond, 300 bin satana
MÜYAP Türkiye Müzik Endüstrisi Ödülleri'nde yasal satış rakamları 100 bini geçen albümler 'Altın', 200 bini geçenler 'Platin' ve 300 bini aşanlar da 'Diamond' kategoride ödüle hak kazanıyor. 'Diamond' ödülleri bu sene Tarkan, Ferhat Göçer ve Serdar Ortaç'a gitti. 'Platin' ödülleri İbrahim Tatlıses, İsmail YK ve Ebru Gündeş'e verildi. 'Altın' ödüllerini kazananlar ise şöyle: Sezen Aksu, Demet Akalın, Kazım Koyuncu, Rafet El Roman, Behzat Gerçeker, Gülben Ergen ve Alişan.

'Digital' ödüller ise yasal sitelerden satın alınarak en çok indirilen yapıtlara veriliyor. Bu yıl 'Digital' ödüller, Aslı Güngör, İsmail YK, Mustafa Ceceli, Serdar Ortaç, Ferhat Göçer, Rafet El Roman ve Gülben Ergen'e
verildi...

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 01:01 Sebep: sayfa düzeni
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
6 Mayıs 2009       Mesaj #83
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Gülben klibini evinde çekti

Müzikseverlerin arşivine koymak isteyeceği çok sağlam bir repertuarla 'Uzun Yol Şarkıları' adlı çalışmasını piyasaya çıkartan Ergen, klibin ruhuna uygun 'neşeli ve pozitif' görüntülerin yer aldığı klip çekimleri sırasında evinde olmanın rahatlığını da yaşadı.

Radyolarda hızlı bir yükselişe geçen 'Giden Günlerim Oldu' adlı parçaya gelen yoğun istek üzerine klip çeken sanatçıya, şarkıda kendisine düet yapan, şarkının söz ve müziğinde de imzası bulunan Oğuzhan Koç eşlik etti. Albümün en beğenilen parçaları arasında yer alan 'Giden Günlerim Oldu'nun yaratıcısı Oğuzhan Koç, sanatçının lansman konserlerinde de onunda düet yapma fırsatını yakalamıştı. Radyocular tarafından son dönemin en güzel parçaları arasında gösterilen şarkının klibi, görüntüleri ve konusu ile en az şarkı kadar kendisine kitle toplayacak.

Nihat Odabaşı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu klip bir günde çekildi ve şu anda montaj masasında. Şu sıralar albümünün promosyon dönemi için 'sınırlı' bir koşuşturmacada olan Ergen, bir taraftan da hamileliğinin keyfini çıkartıyor. Bu arada güzel sanatçı çeşitli kurumlardan aldığı ödüllerle de keyfine keyif katıyor. Ergen, Aslan Max'ın çocukların oylarıyla 'En Sevilen Kadın Sanatçısı' seçilmesinin ardından geçen hafta Kadir Has Üniversitesi tarafından verilen 'Yılın En Has Albümü' ödülünü sanatçı adına Mehmet Ali Birand'ın almasından sonra sadece doktorunun izin verdiği organizasyonlarda yer alıyor.

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
6 Mayıs 2009       Mesaj #84
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
İKİZLERİ ATLAS'A AYAK PARMAKLARIYLA ANLATTIK

Kanal D'de Güneri Civaoğlu'nun Şeffaf Oda programına konuk olan Gülben Ergen, "Annelik o kadar müthiş ve anlatılamayan bir duygu ki bir sürü kuralı yerle bir eden ama bu kadar yakın olabilme ihtimali olan tek şey bence evlat sevgisi. Ona yaklaştıkça çok çok başka şeyler hissediyorum" diye konuştu.

İkiz çocukları olacağını öğrendiklerinde eşi Mustafa Erdoğan ile bir süre bu durumu kabullenmeye çalıştıklarını anlatan Ergen, oğulları Atlas'a anlatmak için de bir pedagogtan yardım aldıklarını söyledi. Ergen, "İkiz olunca bizim onu özümsememiz 1-1,5 ay aldı zaten. Bunu Atlas'a nasıl söyleyeceğiz? Bir korku aldı, utangaçlık, çekingenlik falan. Ama o kadar açık ki yüreği almaya... Ayağının 5 parmağını gösterdik. Baba, yanında anne, yanında Atlas, burada da iki tane bebek geliyor ve bu bir aile. Ayaklarını gösteriyor, aile. Elleriyle de aynı şeyi yapıyoruz. Oradan buldu" diye konuştu. İkiz bebek bekleyen Gülben Ergen, ilk çocuğuna koyduğu Atlas isminden sonra ikizlerine isim bulmakta zorlandıklarını anlattı. Ergen, "Hala uğraşıyoruz. Biraz zor. Arıyoruz. Mitolojiden de bakarız" dedi.

Son düzenleyen _Yağmur_; 5 Ağustos 2013 08:38 Sebep: kırık link
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
10 Mayıs 2009       Mesaj #85
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Gülben Ergen Saba Tümer'e konuştu.

Yeni klibini ilk kez Saba Tümer'le Bu Gece'de izledi, eski kliplerini görünce de "Annelik çökmüş bana" dedi

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen HABERTÜRK'te Saba Tümer'le Bu Gece'nin konuğu oldu.

Yeni albümü "Uzun Yol Şarkıları" ile alışılmış tarzının dışına çıkan Gülben Ergen, "Giden Günlerim Oldu" klibini de ilk kez Saba Tümer'le izledi. Gülben Ergen kendi klibi için "Klibin montajına da gidemedim. Çok güzel olmuş." dedi.

Şarkıcının evinde çekilen klibin yönetmeni Nihat Odabaşı da programa telefonla bağlandı. Odabaşı, "Onun en rahat klibiydi. Onu rahat ettirmek için sette dokuz doğurduk" dedi.

UZUN YOL ŞARKILARI

Mazhar Alanson, Bülent Ortaçgil gibi usta sanatçıların eserlerini de seslendiriği albüm için Gülben Ergen şunları söyledi: "Daha sükunetli, daha yalnız, daha akustik bir albüm. Kendi dinleyicilerimden iyi tepkiler aldım. Farklı dinleyiciler de edindim.Bu şarkıların bana ihtiyacı yok. Bensiz de ayakta durabilecek."

ANNELİK ÇÖKMÜŞ BANA

Eşi Mustafa Erdoğan ile ikiz bebek bekleyen ünlü şarkıcı ilk çocukları Atlas'tan sonra şimdiki hamileliğin sürpriz olduğunu söyledi. Gülben Ergen, daha önce Atlas'ın 3 yaşına geldiğinde yeni bir çocuk planladıklarını söyledi.

Atlas'ın kardeşlerini kıskanacağından korktuğunu söyleyen Gülben Ergen, onu bu duruma alıştırdıklarını söyledi.

Bu arada programda Gülben Ergen'in eski klipleri gösterildikten sonra ünlü şarkıcı "Annelik çökmüş bana" sözleriyle yaşadığı değişimi anlattı.

Öte yandan programa telefonla bağlanan "Huysuz Virjin" Seyfi Dursunoğlu ikizlere isim önerisinde bulundu. Dursunoğlu Atlas'a atıfta bulunarak, ikizlerden birinin adının Okyanus, diğerinin de Atlantik olmasını önerdi.

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
4 Haziran 2009       Mesaj #86
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Gülben Ergen, son haliyle ekrandaydı

Hamileliği nedeniyle doktorunun yasak koyduğu Gülben Ergen, özel izinle Okan Bayülgen'in programına konuk oldu.

6,5 aylık hamile olan Ergen, Kanal D'deki Disco Kralı programının ilk konuğuydu. Stüdyoya Ergen için özel bir koltuk getirildi. Rahat etmesi için her türlü özenin gösterildiği programda, Bayülgen de konuğunu yormamak için son derece itinalı davrandı.
Bir ara son halini göstermek için ayağa kalkan Gülben Ergen, dans etmek istedi. Okan Bayülgen'in "Deli herhalde ya, çocuğu düşürmek istiyor" sözlerine "Saçmalama" diyerek karşılık veren Gülben Ergen, Salim'in 'Alo' şarkısını istedi.

Ergen, kısa bir süre şarkıyla dans etti. Ancak Okan Bayülgen, konuğunu yormamak için bu dansı kısa kesti. İkizlerinin doğmasına az bir süre kala son derece heyecanlı olduğu gözlenen Gülben Ergen, yeni albümünün hamileliğine denk gelmesinden çok da endişeli olmadığını ifade etti ve "Bensiz de yola devam edecek şarkılar" dedi
Bu arada eşi 6,5 aylık hamile olan Okan Bayülgen'e takılmayı da ihmal etmedi. "Üstüne babalık çökmüş" tabirini kullanan Gülben Ergen'in sözlerine Bayülgen, "Babalık şey oluyor galiba, babalık çökmüyor da patlıyor galiba" diye konuştu.

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
8 Haziran 2009       Mesaj #87
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Gülben Ergen'in Uzun Yolculuğu...
Düzenli ve disiplinli bir şekilde çok çalıştı. Hiç yılmadı. Denedi. Tekrar denedi. Yeniliklere hep açık oldu...

NEDEN VE NASIL BÖYLE BİR NOKTAYA GELDİ?

Düzenli ve disiplinli bir şekilde çok çalıştı. Hiç yılmadı. Denedi. Tekrar denedi. Yeniliklere hep açık oldu. Her albümünün çıkış konserlerinde; uçtu, zıpladı, atladı, dans etti, davul çaldı, her seferinde mutlaka ama mutlaka yeni bir şeylerle izleyici karşısına çıktı.

Hedeflerini iyi belirledi. Adımlarını doğru attı. Marka yönetimini en başından beri profesyonel kaynaklardan yardım alarak yürüttü. (Bugün bile böyle bir kavram bir çok ismin gündeminde yok) Kendisiyle ve nasıl algılandığıyla ilgili ciddi araştırmalar yaptırdı. Sonuçlarını ciddiye aldı. Hatalarını, yanlışlarını görmeye ve düzeltmeye çalıştı. Eleştirileri dikkate aldı.
En önemlisi kariyerine hep uzun soluklu olarak baktı. Kendine “uzun yol” takım arkadaşları seçti. Türkiye'nin kulvarında en yetenekli müzik adamlarından Taşkın Sabah'ı transfer etti. Onu; ekibinin ve hayatının bir parçası yaptı. Hep iyi şarkının peşinde koştu. Aradı, taradı, buldu, çıkardı. Ve değer verdi. Herkese, ekibine, birlikte çalıştığı müzisyenlere, şarkı aldığı sanatçılara.. Memnun etti, sonra da unutmadı. Hal ve hatır sordu. Zor gününde Deniz Seki'nin de yanındaydı, Nihat Odabaşı'nın da...

Ve inat etti, zoru denedi. Şehrazat ve Sezen Aksu'yu ikna etti. Yolculuğuna bu iki büyük ismin desteğiyle başladı, onlarla başarısını pekiştirdi. Bu da yetmedi, inat etmeye devam etti. İyi ya da kötü söylemiş önemli değil, gitti Bülent Ortaçgil ve Mazhar Alanson şarkılarını diskografisine ekledi.

Ve bitmedi. İşin yalnızca iyi şarkı ve albümle değil her şeyiyle bir bütün olduğunu erken fark edip uyguladı. Kliplerine de özen gösterdi; bir gazetenin magazin ekine verdiği "hobi olarak ata biniyorum" gibi günlük ve sıradan bir röportajının fotoğraflarına da... Mesela gitti o fotoğrafları bile Nihat Odabaşı'na çektirdi. "Bunda ne var, bastırır parayı çektirir" diyebilirsiniz. Hayır, efendim Nihat Odabaşı'nı tanırım. İsterseniz önüne dünyanın parasını dökün, Nihat'a istemediği tek kare bir şey çektiremezsiniz. Aynı şekilde Mazhar Alanson ve Bülent Ortaçgil'den de öyle kolay kolay şarkı alamazsınız. Yalnızca huylarına, sularına gitmekle de olmaz. Demek ki gerçekten onları önemsedi ve hayatında olmaları için mücadele etti.

En önemli şeylerden biri daha: Kariyerine, geçmişine ve şarkılarına sahip çıktı. Aslında daha "sabun köpüğü" bir kulvarda durmasına rağmen o hep şarkılarını çok önemsedi ve onlara gözü gibi baktı. Böylelikle neredeyse o kulvarda ilk defa bir ismin, geçmişi diğerlerine göre daha çok hatırlandı. Çünkü hatırladı ve hatırlattı.

Peki ya binlerce fan? Onlar nasıl ortaya çıktı? Nasıl bu kadar ateşli bir noktaya geldi? Yine cevabım aynı. Çünkü ilk günden itibaren onları da çok önemsedi. Ekibinde çalışanlara bizzat talimat verdi. Her gelen mail, raporlar halinde kendisine sunuldu. Hepsini okudu ve neredeyse her birine cevap verdi. Onları örgütledi. Toplantılarına katıldı, iftar yemekleri verdi, halı saha maçları yaptı. Onlarla sıcak ve yakın bir temas kurdu. Ve her seferinde, her konserinde, gittiği her yerde onlara bir selam göndermeyi unutmadı.

Peki bütün bunları yaparken ben de yanında mıydım? Tabi ki hayır. Dışarıdan gözlemlediklerim var. Kendi ağzından anlattıkları var. Birebir fanlarından, yakın çevresinden seneler içinde duyduklarım, şahit olduklarım var. Peki ya samimiyetsizlik payı? Evet, öyle bir olasılık var. Belki de hepsi en başından planlanmış, ruhsuz, duygusuz, yalnızca başarı için atılmış sentetik ve sahte adımlardır. Onu bilemeyiz. Ama ne olursa olsun, Gülben Ergen başarılı bir kariyer öyküsü olarak incelenmeyi ve takdir edilmeyi hak ediyor. Ben de o yüzden yazdım.

UZUN YOL ŞARKILARI’NA BAKIŞ...

Gülben Ergen'in müzikte son manevrası, akustik albümü "Uzun Yol Şarkıları"nın son dönemde yayınlanan en önemli iş olduğunu düşünüyorum. Bu albüm, Türkçe müzikteki havanın çok iyi koklandığını gösteriyor. Gülben Ergen, son dönemde arka arkaya parlayan Aslı Güngör, Enbe Orkestrası, Mustafa Ceceli, Yusuf Güney, Gökhan Türkmen gibi isimlerin alt yazısını doğru okumuşa benziyor. Hepsinin ortak özelliği sade, akustik ve duygulu aşk şarkıları söylüyor olmaları. Gülben Ergen, müzikseverlerin bol cıstaklı, sakızlı, gümbürtülü, aynı nakarat şarkılardan sıkıldığını belli ki erken fark etmiş. Havayı kuşatan akustik rüzgarı iyi hissetmiş. Aslı Güngör- Kalp Kalbe Karşı- Son Öpücük, Mustafa Ceceli- Unutamam, Gökhan Türkmen- Büyük Adam, Yusuf Güney- Rafet El Roman- Aşk-ı Virane ve Ferhat Göçer'in de erken fark edip neredeyse bütün albümünü kurguladığı bu tarz akustik şarkılar Gülben Ergen'in dikkatinden kaçmamış. O yüzden "Uzun Yol Şarkıları", albüm satış rakamları ve çıkar çıkmaz elde ettiği popülerliği de gösteriyor ki çok doğru zamanda yayınlanmış bir albüm. Gülben Ergen bu albümle hem popüler rüzgarı yakalamış oluyor, hem de uzun yıllara eşlik edecek bir albüm yapmış oluyor. Üstelik böyle bir albüm yayınlarken de marka algısını Bülent Ortaçgil ve Mazhar Alanson'la daha da yüksek bir noktaya çekiyor, değerli bir hale getiriyor. Peki bu ikilinin klasikleşmiş şarkıları "Bu Su Hiç Durmaz" ve "Tam Ortasındayım"ı çok mu başarılı yorumlamış? Bence hayır. Ama elinden geleni yapmış. Zaten önemli olan bu değil. Bu şarkılar bu albüm için az önce söylediğim görevini yerine getirmiştir. Hem de bu sayede bu şarkılar bir kez daha dolaşıma girmiş oluyor. En azından Bülent Ortaçgil’i “popüler arena”da da seyirci önüne çıkarıyor. Belki bu albüm sayesinde Ortaçgil’den haberi olmayanlar için (eminim hala vardır) yeni bir ufuk açılmış olacak.

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 01:01
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
13 Haziran 2009       Mesaj #88
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Kelebek 36'ncı kez uçtu

36. Altın Kelebek 2009 Ödülleri sahiplerini buldu. Sanat, sosyete ve iş dünyasından yaklaşık bin davetli Türker İnanoğlu Maslak Show Center'da biraraya geldi. Geceye katılan kadınların giydikleri kıyafetleri ile birbirleri ile şıklık yarışına girmiş gibiydi.

Geleneksel "Altın Kelebek 2009- TV Yıldızları Yarışması", bu yıl da sanat dünyasının zirvesindeki isimleri belirledi. Her yıl Hürriyet okuyucularının oylarıyla kendi alanlarında en başarılı olan isimlerin seçildiği yarışmanın final gecesi gerçekleştirildi. Sanat, sosyete ve iş dünyasından yaklaşık bin davetlinin katıldığı gecede, sanat dünyasının zirvesindeki isimleri, halkın oylarıyla kazandıkları bu ödüllerin haklı gururunu yaşadı. Ödül kazananlar kadar kazanamayanların da katılmayı bir ayrıcalık olarak gördüğü gecede, uzun zamandır görüşemeyen dostlar da bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldu.

Kokteylin ardından başlayan ödül törenine basın mensupları alınmadı. Ajda Pekkan, Funda Arar ve Yavuz Bingöl'ün konser verdiği gecede Hürriyet okurlarının oylarıyla belirlenen televizyon ve müzik dünyasının en iyileri ödüllerini aldı. Gece sonunda ödül alanların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

İşte gecede ödül kazanan birkaç isim..

En İyi Fantazi Müzik Kadın Solist: Gülben Ergen

En İyi Klip: Gülben Ergen/ Yalnızlık/ Yönetmen Nihat Odabaşı

En İyi Kadın Sunucu:
Saba Tümer
En İyi Erkek Sunucu: Acun Ilıcalı
En İyi Kadın Haber Sunucusu: Banu Güven
En İyi Erekek Haber Sunucusu: Uğur Dündar
En İyi Haber Progrumı: 32. Gün
En İyi Yerli Dizi: Aşk-ı Memnu
En İyi Kadın Oyuncu: Beren Saat
En İyi Erkek Oyuncu: Kıvanç Tatlıtuğ
En İyi Komedi Dizisi: Çok Güzel Hareketler Bunlar
En İyi Kadın Komedi Oyuncusu: Şebnem Bozoklu
En İyi Erkek Komedi Oyuncusu: Ata Demirer
En İyi Yarışma Programı: Var mısın Yok musun?
En İyi Talk Şov: Disko Kralı
Yılın Şarkısı: Düm Tek Tek
En İyi Türk Pop Müziği Erkek Solist: Serdar Ortaç

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 01:01
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
21 Haziran 2009       Mesaj #89
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Bebek geliyor

İkizler kız olsaydı belki zorlanırdım üç erkekle işim daha kolay olacak

Gülben Ergen ikizlerinin doğum tarihleri yaklaşırken ‘Baby Shower' yani ‘bebek geliyor’ partisiyle onlara ilk kez ‘merhaba’ dedi. Erken doğum olmazsa Ağustos ayında dünyaya gelecek olan bebekleri için oldukça heyecanlı olan Ergen, ikiz hamileliğini, Atlas’ı ve annelik duygusunu anlattı.

Gülben Ergen’i çok uzun zamandır tanıyorum, daha doğrusu arkadaşlık ediyorum. Gerçekten insanın keyif aldığı, dostu olmaktan gurur duyduğu insanlardan Gülben. Siz onu ekranda, sahnelerde nasıl görüyorsanız özel hayatında da aynen öyle, yani hep gülen dudaklar, gülmekten çıkan elmacık kemikler... Ben de onun hep en deli arkadaşı oldum, ona gidip gidip erkek arkadaşlarımı, giden, daha doğrusu gitmeyen ilişkilerimi anlatırım. O da dinler ve “Galiba sen hiç adam olmayacaksın” der durur. Gülben hep anaçtır. Utanmasa, daha doğrusu vakti olsa ver eline bezi, dolap silsin tipi. Gerçekten ben bu kadar titiz bir anne uzun zamandır görmedim.
Geçtiğimiz hafta ikizler için Baby Shower (Bebek geliyor partisi) yaptı. O telaşta ve kalabalıkta, Atlas’la Gülben ilgilendi. Zaten kendisi evdeyken Atlas’la dadısının ilgilenmesine asla izin vermiyor. Gülben mükemmel bir anne olduğu gibi mükemmel de bir ev sahibi. Baby Shower için şahane bir hazırlık yapılmıştı. Gülben’in komşuları ve konuklar, hepimiz çok eğlendik, çünkü her şey çok samimi, çok içtendi ve Gülben için hazırlanan testlere hepimiz verdiğimiz cevapları okuyup kahkahalarla güldük. Gelenler arasında Tuğba Erbil ve oğlu Ali Sadi, Demet Şener ve yeni bebek, bezelye ayaklı oğlu Ömer, Ebru Şallı, Ayşenur Aksoy ve oğlu Ömer, Aslı Şen, Türkan Sabancı ve Cemile Garan vardı. Her şey mükemmeldi... Bu kadar telaşının arasında Gülben’le konuştum.

Hamileliğin en çok yakıştığı insanlardan birisin bence. Hamileyken, nasıl giyinmeyi seviyorsun?
Neşeli giyime devam ediyorum. Yaz olması da ayrı bir avantaj. Pamuklu, penye kumaşlardan dümdüz elbiseler, renkli takılarla birleşince zevkli şeyler çıkıyor ortaya.

Hamileliğin süresince kaç kilo aldın?
Bir hayli aldım, ama televizyonda ya da ekranlarda göründüğü gibi değil... Görüyorsun işte, sence nasılım?

Evet gerçekten çok iyi görünüyorsun. Doğum ne zaman?
İkizlerin hep erken gelme ihtimali varmış, normal olarak Ağustos’ta bekliyoruz.

İkiz hamileliğinin farkları ve zorlukları neler?
Tabii ki çok daha zor. İki tane plasenta taşıyorsunuz, iki bebek var içinizde. Ben son üç aydır sokağa çıkamıyorum, bol bol dinlenmem gerekiyor.

Odaları hazır mı?
Daha bitmedi, sindire sindire, keyifli keyifli hazırlıyoruz.

Hiçbir duygu annelikten daha üstün olamaz

Atlas’tan sonra bu kadar çabuk nasıl bir daha çocuk sahibi olmaya karar verebildin?
İlk hamileliğimde biliyordum ikinciye hamile kalacağımı. Yaşama bakış açım o kadar değişti ki, hiçbir duygunun anne olmaktan üstün olabileceğine inanmıyorum.

Sence Atlas, bebekleri nasıl karşılayacak?
Şimdiden bir şey söylemek zor, ama ben Atlas’a fazlasıyla güveniyorum. Bana yardımcı olacağına ve çabuk atlatacağımıza eminim.

İkizlerimin erkek olduğunu duyunca havalara uçtum

Evdeki yardımcılarına rağmen Atlas’ın her şeyiyle sen ilgileniyorsun. Şimdi üç olduklarında bunu nasıl başarabileceksin?
Evdeki yardımcılarım oğlumun temel işlerini yapamaz, sadece bana yardım ederler. Olması gereken de budur. Yine aynısı olacak. Hayatta her şey gecikebilir, bekleyebilir, ertelenebilir ama evlatların hiçbir beklentisi ertelenemez.

Erkek olduklarını duyduğunda biraz bozuldun mu? Bir kızın olsun ister miydin?
Ne bozulması, havalara uçtum. Beni anne olarak seçtikleri için... Yeter ki sağlıkla gelsinler dünyaya, kız olsa belki arkadaşlıkları, uyumları açısından büyüme evrelerinde zorlanabilirdim bile... 3 erkekle işim daha kolay olacak.

Doğumu hangi hastanede yapacaksın?
Acıbadem Maslak Hastanesi’nde.

Atlas’ın üzerine isim bulmak çok zormuş

İkizlere nasıl isimler düşündünüz? İsim konusunda Mustafa’yla anlaşabiliyor musunuz?
Atlas’ın üzerine isim bulmak gerçekten çok zormuş. Birini buluyoruz, diğeri olmuyor. Çok komik durumdayız ama yakındır... Anlaşamadığımız bir isim olamaz, çünkü ikimizin de içine sinmesi lazım.

Peki tekrar ne zaman sahnelere dönüyorsun?
Hiç konsantre olamıyorum ve gerçekten bilmiyorum. Ne zaman kendimi iyi ve hazır hissedersem... Şu an ki ruh halim, gündemlerim ve en önemlisi hayallarim bambaşka. Zaten çok kaliteli, çok konuşulan ve dinlenen bir albüm çıkarttım. Bu yazın değil, bu yılın albümüdür Uzun Yol Şarkıları... Beni fazlasıyla besliyor.

Annelik yorgunluk uykusuzluk değil ayrıcalıklı olmaktır

Benim gözlemlediğim kadarıyla sen çok titiz bir annesin. Hem 3 bebek, iyi annelik ve sanatçılık nasıl bir arada gidecek?
Başarırım diye düşünüyorum, çünkü bakış açısı, neye nasıl baktığınız, o yaşadığınız her ne ise onu anlamlandırır. Ben anneliğe yorgunluk, uykusuzluk diye bakmıyorum ki... Daha da coşmak, üretmek, daha da ayrıcalıklı olmak diye bakıyorum. Ben zaten geleceğim en güzel yere gelmişim mesleğimde, kendimi ifade edebilmişim, bulunduğum yerden daha yukarısı değil artık hedefim, bulunduğum yeri itibarla koruyabilmek. Bu yüzdendir ki telaşım yok.

Herkesin merak ettiği bir şey sormak istiyorum. İkizlerden sonra bu işi kapatıyor musun, yoksa bir kız için çaban olacak mı?
Bilemiyorum ki bu son mu! Büyük konuşmayı bırakalı uzun zaman oldu. Teslim olup, plan yapmıyorum artık...

Yılın albümünü yaptım

Albüm satışları nasıl?
Gayet iyi gidiyor, özellikle Oğuzhan Koç ile düet yaptığım “Giden Günlerim Oldu”nun klibinden sonra satışlar daha da arttı.

Şarkılarında alıştığımızın dışında çok farklı bir tarzla karşımıza çıktın. İlgiden memnun musun?
Akustik bir albüm yapmak, bu repertuvarı oluşturmak ve seslendirmek cesaret işiydi... Elbette fark yaratmak, müzikte bir adım daha ileriye gitmek içindi, umduğumunun üstünde başarılı oldum. İlgiden çok memnunum. “Uzun Yol Şarkıları” dört mevsimin şarkılarıdır ve yılın albümüdür.

Bunlar çok iddialı sözler değil mi?
Evet, öyleler ama gerçekten yılın albümünü yaptık. Yani bir iddiadan değil bir gerçekten bahsediyoruz.

Röportaj:Ayşe Brav - PAZAR VATAN...

21.06.2009
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 01:02 Sebep: sayfa düzeni
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
22 Haziran 2009       Mesaj #90
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
İkizler geldi

2.5 yaşında Atlas adını verdiği bir oğlu olan Gülben Ergen, bir kez daha annelik heyecanını tattı.

Sanatçı, ikiz oğullarını önceki gün dünyaya getirdi. Doktorunun "İkiz beklediğin için doğum 15 gün erken olur. Sen buna 15 gün daha ekle... Yani doğum normaldan bir ay önce gerçekleşebilir" sözleri nedeniyle erken doğuma kendini hazırlayan Ergen, yine de bebeklerini tahminlerden önce kucağına aldı. Hamileliğinin son dönemlerinde epey ağırlaşan, bir süredir evinde istirahatte olan ve son olarak Altın Kelebek ödül töreninde kendini gösteren Ergen'in ve ikizlerinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 01:02 Sebep: Resim eklendi...