Arama

Gülben Ergen - Sayfa 11

Anket Gülben Ergen'i Seviyor musunuz?

Evet
 
39 Oy
60.00%
Hayır
 
6 Oy
9.23%
Beni ilgilendirmiyor
 
20 Oy
30.77%
Güncelleme: 1 Şubat 2017 Gösterim: 999.652 Cevap: 272
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
8 Ağustos 2009       Mesaj #101
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Ünlüler eşleriyle nasıl tanıştı

Sponsorlu Bağlantılar
GÜLBEN ERGEN- MUSTAFA ERDOĞAN

Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan çiftinin beraberliği magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çiftin evlilik öyküsü de ilginç. Herşeyin başlangıcı ize Gülben Ergen'in Rumelihisarı konserindeki şovu için Mustafa Erdoğan'ı aramasıyla başladı. Ergen ve Taşkın Sabah randevu alıp Mustafa Erdoğan'ın ofisine gitmişler. Elbette bu o kadar kolay olmamış. Bu randevu için tam 1 ay beklemiş Ergen.Ama boşuna beklemiş. Çünkü Erdoğan ile Ergen arasında çalışma konusunda anlaşma sağlanamamış. Bir yıl sonra Ergen gelecekteki eşinin kapısını tekrar çalmış. Bu kez bir enstrüman çalmayı öğrenmek için... Bu kez kabul etmiş Erdoğan.Daha sonra aralarında başlayan yakınlaşma onları bugünkü üç çocuklu mutla aile konumuna getirdi.
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:49
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
10 Ağustos 2009       Mesaj #102
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Fazla kilolarım göremeyeceğiniz kadar derinde!

Sponsorlu Bağlantılar
İkizlerinin doğumundan sonra ilk kez sahne alan Gülben Ergen: İdeal kilomdan 4 kilo fazlam var. Fazlalıklarım da derinlerde...

Şarkıcı Gülben Ergen, doğumdan sonraki ilk konserini hafta sonu Kıbrıs Kaya Artemis Resort&Casino'da verdi. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ergen, çocukları ve sahne hayatıyla ilgili soruları yanıtladı ve ilginç açıklamalarda bulundu:

Genelde tüm sanatçılar, sahneye ellerine parfüm sıkıp çıkarlar ama ben elimde cep telefonu ile çıkıyorum. Atlas'tan değil de, yeni doğan bebeklerimden ilk defa bu kadar uzun süre ayrı kalıyorum. İnsan havalimanından dönmek istiyor. Ama bir günlük ayrılıklar çok normal, ertesi sabah evde olacağım.

Haftanın altı günü çocuklarımla beraberim, o yüzden dizi çekmek zor iş. Konser sadece iki saatlik zamanımı alıyor, televizyon programı da üç saatlik zamanımı alıyor. Bunlar beni hem çok besleyen hem de kendimi iyi hissetmemi sağlayan şeyler ama dizi zor!

BANA KİLO SORMAYIN!
Kilo ile ilgili soruları bana sormayın! Çünkü ben, doğumdan yeni çıkmış bir kadınım ve fazla kilolarımın olması çok doğal. Fazla kilolarım sizin göremeyeceğiniz kadar derinlerde... Beyazı giymek zordur ama ben kıyafetimi birazcık bol seçtim. Böylece fazla kilolarımı sizlerden gizlemiş oldum!

Beslenmeme çok dikkat ediyorum. Yürüyüş spor yapıyorum. Beş yıldır yogayla uğraşıyorum. Bunlar vücudu esneten şeyler...

Anne olma telaşından dolayı evin içinde müthiş bir koşuşturmaca var. İstediğim kiloya ulaşamadım. Şu an ideal kilomdan dört kilo fazlam var. Sonuçta sekiz ayda alınan bir kiloyu, 40 günde vermek biraz zor. Ne sevgi, ne ilgi, ne alaka, ne süt hiç eksik olmuyor. Bana evde kısaca Pınar süt diyorlar. Hiç sütüm eksik değil!
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
19 Ağustos 2009       Mesaj #103
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Gülben Ergen 18.08.2009 Yazı

Üzerime düşüyor yine sabah ezanı sesleri

Yine her yer maviye boyandı ve

Yine mucizeler..

Hayatın bana sunduğu tüm güzelliklerin zirvesindeyim artık

Allah'a o kadar yakın hissediyorum ki kendimi, bu tarifsiz gücüm, bitmeyen sabrım bundan olsa gerek...

Sıra sıra kelimeleri, pek şirin biraz da bilmiş ifademle, yanyana dizmesini iyi bilen ben, kalakaldım öyle bir şaşkın, bir gülen, bir ağlayan...

Aklımı sorguluyorum bazen, buradasın di mi? diye. Çıt yok..Yok yok buradadır diyorum..

İçeriden bir ses, “şşşt ben yüreğinim, bana bak sen artık boşver aklı maklı”..

E doğru, cevap bile vermiyor zaten...

Derin bir nefes alıp kokluyorum zorlu mücadelenin minik iki kahramanını..Evet onlar birer kahraman. Erken geldiler..

Biz baştan başarırız dediler, ben dayanamayıp ellerimi ısırırken onlar gülümsediler ve uyurken bile gülümsediler o günlerde içimden çıkıp kollarıma gelememişlerdi, kollarımdan yataklarına geçememişlerdi,hazırladığım tulumlarını bile giyememişlerdi..

Ben çok üzgündüm..

Parmağım minik ellerinden hiç ayrılmadı. Ben konuştum ve kahramanlar dinlediler.

Beni yine annelikle taçlandırdılar. Atlas'a ”Abi” madalyası taktılar. Bu iki kahraman bizi kocaman bir aile yaptılar...

Şimdi uyuyorlar odalarında, biz parmak uçlarımızda yürüyoruz..

Hep yavaş konuşuyoruz sanki..

Gülben smile

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:50
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
19 Ağustos 2009       Mesaj #104
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Bu Sezon FOX'da Eğlence Moda...
Popstar Alaturka Yeni Yıldızlarını Arıyor...!
Türkiyenin en büyük prodüksiyonu, bir ekran geleneği Popstar Alaturka değişen Jüri kadrosuyla yeni sezonda FOX'da...
Osmantan Erkır'ın sunacağı,Metin Akpınar,Armağan Çağlayan,Gülben Ergen ve Bülent Ersoy'un Jüri Üyeliği yapacağı Popstar Alaturka yeni yıldızını arıyor...!

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:50
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
23 Ağustos 2009       Mesaj #105
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Gülben Ergen aldatılmaktan korkmuyor

İlk röportajımı kiminle yapacağım diye kıvranırken her kafadan bir sürü isim çıktı. Evde volta atarken, aklıma Gülben Ergen geldi.

Neden mi? Birincisi, azmine ve başarılarına hayranım. İkincisi, hani aramızda güya husumet var ya, merak ettim beni kıracak mıydı? Ve benim için en önemlisi, ilk röportajımda uğurum olacaktı.

Ve buluşma vakti geldi. Perşembe günü, saat 17.30. Yer, Nişantaşı. Heyecanlı mıyım? Evet, hem de çok. Gülben Ergen, üç çocuk annesi, evini düzene koyup bir de telaşlarına bir yenisini eklemiş. Popstar Alaturka'da jüri üyesi olacak. Program için Canan Yaka da kostüm provasına gelmiş. O kadar karışık ki hali, o hengamede bir de benim sorularıma yanıt vermeye çalışıyor... Hiçbirini atlamıyor ya da "Bunu geçelim" demiyor... Gerçekten nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum, ilk röportajım için doğru ismi seçtiğim için de kendimi kutluyorum. Konuşmamızın sonlarına doğru, gazeteyi arayıp foto muhabiri arkadaşımı bulunduğumuz yere çağırmaya hazırlanırken. Gülben Hanım, "Hadi gel Nihat'ın ofisine uğrayıp şansımızı deneyelim belki fotoğraflarımızı o çeker" demez mi? Çok sevindim... îçimden "Yaşasın, sonunda benimde, Nihat Odabaşı'nm çektiği fotoğraflarım olacak. Keşke yanıma birkaç kostüm alsaydım" diye geçirdim, itiraf ediyorum. îşte, Nihat Odabaşı'nm fotoğrafları eşliğinde ilk röportajım: Teşekkürler Gülben Ergen Erdoğan ve Nihat Odabaşı...

■ Başbakan'ın sözüne uyduğunuz için mi üç çocuk yaptınız?
Kalbimizin sesine uyduk sanırım. Hiç plan yapmadık, kardeşi olacağını biliyorduk, o kadar. Allah, bir değil iki uygun gördü.
■ İkizleriniz kuvözde kaldı. Zor günleri nasıl aştınız?
Sabretmek, hayatın en büyük öğretisi... İnanmak ve Allah'a sığınmaktan başka çarem yoktu. Bir de sevgi... Ama sınırsız, çok güçlü, çok büyük bir sevgi... 45 gün geçirdik yoğun bakımda. Güçlü olmaktan başka çarem yoktu ki. O zor günleri ben değil, bu iki kahraman aştı.
■ Atlas kardeşlerini kıskandı mı?
Pek sağlam duruyor, ama aralarda olmadık şeyler de isteyebiliyor. Temelinde, sevgi bataryaları, fazlasıyla dolu bir çocuk. Ufak tefek kıskançlıklar olacaktır ama abartacağını hiç düşünmüyorum.
■ Neler yiyorsunuz, nasıl besleniyorsunuz? İkizleri de siz mi emzirdiniz?
Atlas'ı bir seneden fazla emzirdim, şükürler olsun... Ama ikizlere ancak yetebiliyorum. O kadar sarsıldım, o kadar şaşkın ve yorgundum ki, doğum sonrası doktorlarım da bana hak verdi. Rejim listelerini pek sevmem, ama sağlıklı dengeli beslenmeyi severim. Unlu gıdaları çoktan hayatımdan çıkardım. Sebze, meyve ise olmazsa olmazım. Zaten iştahlı tipim, ama dengelemeyi biliyorum o da yetiyor bana.
■ İşlerinizi çocuklarınıza göre mi ayarlıyorsunuz?
Her şey çocuklarımın günlük programlarına, sağlıklarına, neşelerine, isteklerine göre ayarlanıyor. Her şey ve herkes bekleyebilir, ama çocuklarım bekleyemez. Sadece işler değil, hayatın tümü bekleyebilir.
■ Bu devirde üç çocuğa bakmak zor mu? Sizce ekonomik durumu iyi olmayan bir aile üç çocuğa bakabilir mi?
Önce işin manevi kısmından bahsedelim; çok ama çok zor... Annenin ruhu,
ilişkisi, hayatla meseleleri gibi detaylar var... Hepsinin bir şekilde rafa kaldırılmış olması gerekir ki, bu sabır testinden başarıyla geçilsin. Uykusuzsan bile hayat dolu olmalısın. Hasta olma hakkın bile yok. Şimdi mesela ben, bütün ev halkını, önümüzdeki hafta, erkenden grip aşısı yaptıracağım. Ekonomik kısmına gelirsek elbette çok zor. Bir değil üç bebeğe birden bakmak, ama iyi bakmak. Doktor kontrolleri, aşıları, sağlıklı beslenmeleri, gelişim süreçlerinin takibi maddi güç gerektiriyor. O aşılardan biri aksayamaz, aksamamalı sonuç çok riskli olur. Yuva, okul, her şey para ve her anne evladına en güzelini vermek için çırpınır. Ama bebekler inan bereketiyle, uğurlarıyla geliyor.
■ Sanat hayatınıza başladığınızdan beri birçok sosyal sorumluluk projesinde yer aldınız. Atlas'tan doğduktan sonra bu projelerin sayısı arttı sanırım. Doğru mu?
Aslında daha önce de birçok sosyal sorumluluk projesinde yer aldım, ama Atlas'tan sonra belki daha fazla göze çarptı. Çünkü anne olmuştum. Bu sahip olduğum şöhretin çok daha ötesinde, kutsal bir taç. İnandığım sosyal sorumluluk projelerine hep destek verdim, ciddi çalışmalar yaptım. Para kazanmadan da olağanüstü neticeler görmek beni çok mutlu etti.
■ Eşiniz Mustafa Bey çocuklara vakit ayırabiliyor mu? O da çok yoğun mu çalışıyor değil mı?
Ohoo, Mustafa, sürekli çalışan, yerinde durmayan bir adam. Yazın sürekli turneleri oluyor. Ama bizim ailede, çocuklara vakit ayıramamak diye bir kavram yok. Çocuğuna vakit ayıramayan kişi eksiktir. Mustafa iyi bir baba. İlgili, duyarlı, yorulmayan bir baba. Aksini düşünmüyorum bile...
■ Eşinize hâlâ aşık mısınız, yoksa aşk yerini sevgi ve saygıya bıraktı mı?
Üç çocuktan sonra hepsi birbirine karıştı...
■ Peki ablamı seviyor musunuz?
Tabii ki, seviyorum. Seni de, rahmetli ve kıymetli anneni de seviyorum. Avşarlar sizi seviyorum.

HASTANE KORİDORUNDA DAHA DA KENETLENDİK
İkizlerden sonra loğusalığı yaşayamadım, alacağım var" demişsiniz bir röportajınızda. Başka çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?
Yok canım daha neler... Çocuklar bir büyüsün, takarım kurdelemi içeriz loğusa şerbetini, yaparız bir keyif günü. Demek istedim ki doğum ertesi, "Hiç naz yapmadım, ayaklarımı uzatıp bir an bile dinlenmedim." Atlas'ın en bilinçli, en akıllı zamanları geldi. Uzun uzun ilgi ve bilgi istiyor. Soruları hiç bitmiyor. Hem de ne sorular, bir sağdan bir soldan çapraz sorgu gibi. Üç evladımı da sevgiye, ilgiye, güvene tok, mutlu ve bilinçli yetiştirebilmek için artık "Tamam" diyorum.

Loğusalık döneminizde aldatılırım korkusu yaşadınız mı?

Yok canım daha neler? Biz daha da kenetlendik, el ele hastane koridorlarında yürürken, doktorlardan bebeklerimizle ilgili bilgi alırken, gece gündüz hastaneye anne sütü taşırken, içimde böyle bir şüpheyi barındırmam mümkün mü? Evliliğimizin enbüyük garantisi, aldatılma korkusu yaşamamak. Elbette anlaşmazlıklarımız oluyor, hallederiz ya da edemeyiz aldatılmak evliliğimizde barınamayacak bir virüs.
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
23 Ağustos 2009       Mesaj #106
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Gülben Ergen açılımı
Yeni "Popstar Alaturka"da Metin Akpınar ve birlikte jüri üyeliğine başlayan Gülben Ergen programın çekildiği stüdyoda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ebru Gündeş'ten boşalan jüri üyeliğini üstlenen Ergen "Ben kimsenin yerini doldurmaya gelmedim. Zaten ilk yarışmada da bana bu teklif yapılmıştı. O dönem işlerimin yoğunluğu nedeniyle kabul edememiştim" dedi. Ergen, gazetecilerin "Sezen Aksu, Başbakan'ı arayıp destek verdi. Kürt açılımı hakkında siz ne düşünüyorsunuz" sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Hepimiz savaşın olmadığı, annelerin ağlamadığı, kan akmadığı bir Türkiye istiyoruz. Biz sanatçılar ya da büyük kitlelere ulaşabilen her kim varsa bunu desteklemeliyiz. Hiçbir detaya bakmadan; savaş olmayacaksa, anneler ağlamayacaksa ve gençler ölmeyecekse destek veriyorum. Otuz yıldır hepimiz bu haberlerle kahrolmuyor muyuz? O yüzden çok doğru bir açılım. İnşallah bir an önce detaylandırılıp bir an önce gündeme gelsin."
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:50 Sebep: kırık link
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
1 Eylül 2009       Mesaj #107
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Dondurma keyfi
Gülben Ergen ile eşi Mustafa Erdoğan, geçtiğimiz akşam Bebek’te dondurma yerken görüntülendi.
Eşiyle birlikte bir yemek davetinden çıktıklarını söyleyen Ergen, “Yemek çıkışı eve gitmeden önce canım dondurma çekti. Mustafa sağolsun beni buraya getirdi” dedi. Çocukları ve eşiyle mutlu bir yuvası olduğunu söyleyen Ergen “İki çocuk daha geldikten sonra daha da evcimen oldum” diye konuştu.

Kaynak


-----------------------------------
Gülben Ergen evinin kapılarını açtı

Gülben Ergen 4 katlı orman evinin kapılarını Instyle"a açtı...

Gülben Ergen, Bahçeköy’deki 4 katlı orman evinin kapılarını Instyle Home’un Eylül ayı sayısı için açtı. Ergen, evinde kendisi için en değerli olan şeyin ise salonun girişindeki biblolar olduğunu söyledi. Ünlü şarkıcı, evli bir çifti, bir erkek çocuk kucaklayan kadını ve ikiz bebekleri simgeleyen biblolarla ilgili olarak “Burası tılsımlı köşe. Bu bibloların hikayesi benim hayatımda gerçek oldu” diyor.

Dergilerde gördüğü detayları eve uygulamayı sevdiğini anlatan Ergen bu merakının bazen başına iş açtığını anlatarak “Mustafa’yla Mudo Concept’ten eski görünümlü ahşap bir kapı almıştık, nereye monte edeceğimizi bulamadık. Tam umudu kesip salonun ortasına bırakmaya karar verdiğimiz anda üzerine uygun bir cam kestirip sehpa yaptık” diye komik bir anısını paylaşıyor.

Kaynak
-----------
Ergen hayranlarına iftar yemeği verdi
Vaktinin büyük bir bölümünü çocuklarına ayıran Gülben Ergen, hayranlarına iftar verdi. Ünlü şarkıcı önceki gün İstanbul Kanlıca'daki bir restoranda "Gülben Ergen Fan Club" üyeleriyle buluştu. Ergen "Ramazan çok güzel geçiyor. Ares ve Güney'i emzirdiğim için oruç tutamıyorum. Çocukluğuma dair çok şey buluyorum. Sahurda davulcunun sesi, sohbetler, iftar yemekleri her şey çok güzel" dedi. Yakın bir arkadaşının hediye ettiği ve üstünde kendisinin, çocuklarının ve eşi Mustafa Erdoğan'ın ismi yazan kolyeyle dikkat çeken sanatçı "Bir tane de kız çocuk gelir mi" sorusuna gülerek "Artık doğum yapmam herhalde" diye cevap verdi. "Sibel Can, Gülben'e kırgın" haberleriyle ilgili değerlendirme de yapan ünlü yıldız "Tatlı bir sitem olduğunu algılıyorum" dedi.
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:50 Sebep: sayfa düzeni
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
1 Eylül 2009       Mesaj #108
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
GÜLBEN ERGEN, AİLESİNİ BOYNUNDA TAŞIYOR
Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, eşinin ve çocuklarının isimlerinin yazılı olduğu kolyesini boynundan çıkarmıyor.

Geçtiğimiz günlerde hayranlarıyla bir iftar yemeğinde bir araya gelen Gülben Ergen, kendisi için özel olarak tasarlanan ve hediye edilen kolyeyi Mega Magazin'e gösterdi. Ayaklı Gazete'nin haberine göre, İnternette bir araya gelen hayranlarının oluşturduğu grupla iftar yemeğinde buluşan Gülben Ergen, keyifli geçen yemeğin ardından gazetecilerle sohbet etti. İkizleri Atlas ve Güney'i emzirdiği için oruç tutmadığını belirten Gülben Ergen, ailesiyle oldukça keyifli bir Ramazan geçirdiğini belirtti.

Boynundaki özel kolyesiyle dikkat çeken Gülben Ergen, bir arkadaşının doğum gününde hoş bir sürpriz yaptığını ve ailesinin isimlerinin yazdığı altın bir kolye hediye ettiğini belirtti. Gülben Ergen'in "İnanılmaz hoşuma gitti ve hep takacağım" dediği kolyede sırasıyla "Gülben, Mustafa, Atlas, Ares, Güney" isimleri yazıyor.


Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:50 Sebep: sayfa düzeni
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
2 Eylül 2009       Mesaj #109
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
GÜLBEN'LE HÜLYA ARTIK 'KANKA'!

Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Gülben Ergen'ı aradı. Telefonu sürpriz bir isim açtı. İşte Ali Eyüboğlu'nun yazısı...


Gülben’le Hülya artık ‘Kanka’!
Pazartesi 17.00 sularıydı... Gülben Ergen’e telefon açmam gerekiyordu. Cep telefonumun hafızasından “Gülben”i görünce çevir tuşuna bastım...
Telefon iki kez çaldıktan sonra açıldı.
Normalde Gülben Ergen telefonumu, “Buyur Laz Ali” diye açar. Ama bu kez telefon öyle açılmadı.
Karşı taraftan “Evet Ali, ben Hülya” diye tanıdık bir ses gelince şaşırdım.
Bu telefon da mı sapıtmaya başladı, yoksa ben mi Gülben yerine Hülya’yı aradım diye bir yandan kendi kendime söylenirken bir yandan da telefonu kontrol etmek için otomobili yolun sağına çekip park etmenin peşine düştüm.
Otomobili sağa çekince telefonumun ekranına baktım bir yanlışlık yok. Çünkü Gülben yazıyor ekranda. Dedim ki ben Gülben’i aradım, sen nasıl çıktın karşıma...
Kamera şakası mı bu yoksa? Baktım karşı tarafta müthiş bir kahkaha...
Yıllarca aralarındaki rekabetle magazin gündemine damgasını vuran Hülya Avşar’la Gülben Ergen’in kameralardan uzak sürdürdükleri dostluk beni şaşırtmadı desem yalan olur. Her şey aklıma gelirdi de, günün birinde Gülben Ergen’in cep telefonunu çevirdiğimde karşıma Hülya Avşar’ın çıkacağı, Gülben’in telefonunu Hülya’nın açacağı gelmezdi.
“Aklıma gelmeyenler, başıma geldi” derler ya, bana da öyle oldu.
Gerçi Hülya Avşar, gülerek, “Ben Gülben’e gelmedim ki, ikizlerine geldim” dedi, ama olsun. Ağustos sıcağında yaşadığım bu şok bana değil sonbahar, kışa kadar yeter!
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:50
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
8 Eylül 2009       Mesaj #110
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Üç Melekli Orman Evi...
Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan’ın Bahçeköy’deki dört katlı orman evinde şu sıralar tatlı ve farklı bir heyecan yaşanıyor. Bunun nedeni tabii ki, Ergen’in ‘meleklerim’ dediği 2,5 yaşındaki Atlas ile aileye yeni katılan ikizler Ares ve Güney... Çift, bu mutlu yuvanın kapılarını InStyle Home dergisinin eylül sayısı için açtı.
Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan, Bahçeköy’e 3,5 yıl önce taşınmış. “Mustafa da ben de doğa içinde yaşamayı seviyoruz” diyen Ergen, evi inşaat halindeyken aldıklarını anlatıyor. Daha önce Demirciköy ve Emirgan’da bahçeli evlerde oturmuşlar. “Ama benim için Bahçeköy şehre ideal uzaklıkta bir yer. Hem şehirden kopuksunuz hem de içindesiniz. Beş dakika sonra Maslak’tayız” diyor.

Çatıyla beraber dört katlı oldukça geniş bir bahçeye açılan bir villa onlarınki. Bu sitenin en büyük bahçeli evlerindenmiş. “Ama biz çok değişiklikler yaptık. Havuzu salonun önüne aldık örneğin. Metrekare büyük olunca burada yaşayan komşularımdan tavsiye aldım. Evin içine depo yaptırmamı şiddetle önerdiler” diyor.

Ana girişteki antreden salona geçiliyor. Mutfak ve misafir tuvaleti bu katta. Üç kanada ayrılan salon; yemek odası, oturma bölümü ve Mustafa Erdoğan’ın çalışma odasından oluşuyor.

AHŞAP KAPIYI SEHPA YAPTIK
Üst katta, ebeveyn yatak odası ile beraber ortak bir kullanım alanına açılan toplam dört oda var. Bunlardan biri misafir odası, diğer iki oda ise Atlas ve ikizlere ayrılmış. Üst katında da Erdoğan’ın ileride kendisi için yapmayı planladığı bir çatı odası yer alıyor. “Görünüşü ile Çin Seddi’ni andırıyor” diyor Ergen.
Evin en alt katında iki depo, yardımcı odaları ve Ergen’e ait bir makyaj odası bulunuyor. Evlerinin bir yıl süren dekorasyonunu eşiyle beraber yaptıklarını söylüyor. Eşi ile Mudo Concept’ten aldıkları eski görünümlü ahşap bir kapıyı nereye monte edeceklerini düşünüp durdukları günleri hatırlıyor gülerek. Cevap en olmadık şekilde umudu kesip, üç ay sonra ellerindeki kapıyı salonun ortasına bırakıvermeleriyle gelmiş. “Neden kapı yapmaya uğraşıyoruz ki? Burada sehpa olsun dedik. Üzerine uygun bir cam kestirdik” diye anlatıyor Ergen.

EVDE ANTİKA İSTEMİYORUM
Evde antika görmeyi sevmiyor Ergen. “Benden önce nasıl bir evden çıktığını bilmediğim bir eşyayı buraya koyamam” diyor. Salonun girişinde ince turkuvaz renkli bir niş dikkat çekiyor. “İçine annemin hediyesi bibloları yerleştirdim. İnanır mısınız, her biblonun hikâyesi hayatımın bir gerçeği oldu” derken, evli bir çifti, bir erkek çocuk kucaklayan kadını, ikiz bebekleri olan bir kadını işaret ediyor. “Burası tılsımlı köşe” diyor neşeyle.

Ama bir yer var ki, orası da en az bu köşe kadar güzel enerji yayıyor eve. Yemek masasının üzerindeki üç ışık saçan meleği gösteriyor: “Onlar Atlas, Ares ve Güney’i temsil ediyor. Tam 10 yıl önce aldığımda bilemezdim tabii bunu!” diyor. O sırada meleklerden biri salonun ortasına gözlerini ovuşturarak geliyor. “Yavaştan uyanmaya başladı ev ahalisi, benden bu kadar” diyerek müsaade istiyor Ergen.

SERAMIZDA HEYECAN BİTMEZ
“İşin sırrı ailece bu seraya sevgi ve özenle bakmamızda saklı. Burada yetiştirdiklerimizi toplayıp yemek çok keyifli. Hele ki tüketen Atlas olunca... ‘Anneee patlıcanlar büyümüş hadi toplayalım,’ deyince seramızın mahsulleri bize daha da lezzetli geliyor. Bizim seramızda heyecan hiç bitmez. Zamanlama profesörü Mustafa’dır. ‘Ne ne zaman dikilir, ne sıklıkta sulanmalıdır’ iyi bilir. Pespembe çileklerden tutun da, kabak, patlıcan, semizotu, nane, maydanoz ve her türlü acı-tatlı biber var burada.”




Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:51 Sebep: sayfa düzeni

Benzer Konular

13 Aralık 2008 / Ziyaretçi Soru-Cevap
10 Şubat 2010 / Misafir Edebiyat tr
17 Eylül 2013 / Jumong X-Sözlük
16 Şubat 2010 / Misafir Soru-Cevap