Arama

Gülben Ergen - Sayfa 6

Anket Gülben Ergen'i Seviyor musunuz?

Evet

39 Oy
60.00%
Hayır

6 Oy
9.23%
Beni ilgilendirmiyor

20 Oy
30.77%
Güncelleme: 1 Şubat 2017 Gösterim: 1.006.927 Cevap: 272
hülya__ - avatarı
hülya__
Ziyaretçi
14 Kasım 2008       Mesaj #51
hülya__ - avatarı
Ziyaretçi
Gülben Ergen Çocuklarla Göz Göze
Dünyagöz Hastaneler Grubu ve Gülben Ergen, çocuklar için projelendirilen ve Türkiye’de alanında tek örnek teşkil eden sosyal sorumluluk çalışması “Göz Bebeğim” projesi için bir araya geldi. Proje, çocukların göz sorunlarını tespit ederek erken yaşta kontrol altına almayı hedefliyor.
Sponsorlu Bağlantılar

Gülben Ergen “Çocuk sağlığı ve gelişimi için yapılan her aktivite benim için önemlidir... Hele konu göz olunca. Her zaman yardımseverlik ilkesini benimsemiş olan Dünyagöz Hastanesi benim için önceliklidir”.

Göz muayenesinden geçirilerek olası göz problemleri tespit edilen miniklerin muayenelerinde Gülben Ergen onlara eşlik etti. Çocuklar için hazırladığı Gülben’den Masallar kitabını muayene olan minik hayranlarına hediye eden Gülben Ergen özel olarak gerçekleşen palyaço gösterileri ve birbirinden eğlenceli aktiviteler ile çocuklarla unutulmaz bir gün yaşadı. Günün en tatlı sürprizleri ise pamuk helva ve içi çikolata dolu tavşandı. Çocuklar hem göz sağlıklarını kontrol ettirmiş hem de eğlenceli bir gün yaşamış oldular.

Ve haberin resimleriii
Atlas'a Kardeş Düşünüyoruz
Gülben'den Masallar" adlı kitabından miniklere pasajlar okuyan Ergen, Dünya Göz Hastanesi medikal direktörü Hayati Tolun tarafından muayene edilen 3,5 yaşındaki Cemre Yiğit'e de hemşirelik yaptı. Tek çocuk olmanın zorluklarından bahseden Ergen, Atlas'a kardeş düşündüklerini belirtti.
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:56 Sebep: kırık link
hülya__ - avatarı
hülya__
Ziyaretçi
18 Kasım 2008       Mesaj #52
hülya__ - avatarı
Ziyaretçi
Gülben davul çaldı
Tatlıses, programında Gülben Ergene takılmayı da ihmal etmedi: "Bir gün rahmetli Osman Yağmurdereli'yle oturuyoruz... O zamanlarda Gülben'in ilk albümü çıkacak herhalde. Osman bana 'Şu karıyı öldürüyon mu, gebertiyon mu ne yapıyorsan yap. Bu şarkıları sen oku' demişti. Biz de şarkı alıyoruz ama Gülben farklı şarkılar buluyorNereden buluyorsun bu ritmik şarkıları sen?" Bu konuşmanın ardından Gülben Ergen de davul şovu yaptı.
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:56 Sebep: Sayfa Düzeni
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
23 Kasım 2008       Mesaj #53
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Mustafa Erdoğan tarafından İstanbul Gösteri Merkezi'nde sahnelenmeye devam eden Troya, her yaştan insanların akınına uğrarken cuma geceki Troya gösterisini ünlü isimler birlikte izledi.

Oğlu Atlas Erdoğan ile eşi Mustafa Erdoğan'ı yalnız bırakmayan Gülben Ergen, yan yana izlediği gösteride Orhan Gencebay ile sohbet etme şansını yakaları. Sevim Emre ve oğlu Altan Gencebay'dan olan torunu Efe Gencebay ile gösteriyi izleyen Orhan Gencebay, annesi Gülben Ergen'in kucağından aldığı Atlas Erdoğan'ı severken ' Atlas da Benim torunum olur, onu çok seviyorum' dedi.

Sevim Emre ile gösteriyi ilgi ile izleyen Orhan Gencebay, 'Şimdi dinlenme zamanımız, çok yorulduk, ocak ayında yeni bir heyecanla yeniden programlara başlayacağız' dedi. Troya gösterisini izleyen isimler arasında Armağan Çağlayan, Hepsi Grubu ve Halil Ergün de vardı.
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:56 Sebep: sayfa düzeni
hülya__ - avatarı
hülya__
Ziyaretçi
23 Kasım 2008       Mesaj #54
hülya__ - avatarı
Ziyaretçi
GENCEBAY : Atlas Benimde Torunum
Troyayı izlemeye gelen Orhan Gencebay Atlası kucağına alarak uzun süre sevdi.

Mustafa Erdoğan tarafından sahneye konan "Troya" gösterisini ünlü isimler birlikte izledi. Oğlu Atlas Erdoğan ile eşi Mustafa Erdoğan'ı yalnız bırakmayan Gülben Ergen, yan yana izlediği gösteride Orhan Gencebay ile sohbet etme şansını yakaladı. Gencebay, annesi Gülben Ergen'in kucağından aldığı Atlas Erdoğan'ı severken, "Atlas benim de torunum olur, onu çok seviyorum" dedi. Troya gösterisini izleyen isimler arasında Armağan Çağlayan, Hepsi Grubu ve Halil Ergün de vardı.

Gencebay kucakladı Atlas bebek istemedi

Mustafa Erdoğan tarafından İstanbul Gösteri Merkezi'nde sahnelenmeye devam eden Troya, her yaştan insanın akınına uğrarken cuma günkü gösteriyi ünlü isimler birlikte izledi. Oğlu Atlas Erdoğan ile eşi Mustafa Erdoğan'ı yalnız bırakmayan Gülben Ergen, gös te ri de Or han Gen ce bay ile yan yana oturdu. Se vim Emre ve oğlu Altan Gencebay'dan olan torunu Efe Gencebay ile gösteriyi izleyen Orhan Gencebay, Ergen'in kucağından aldığı Atlas Erdoğan'ı severken "Atlas da be nim to ru num olur, onu çok se vi yo ru m" de di. Fakat Atlas, Orhan Baba'nın kucağında oturmak istemedi. Küçük çaplı krizden sonra minik Atlas yeniden annesi Gülben Ergen'in kucağına geçti
2A66BBB55096634690491F1Fr
5zqov7
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:57 Sebep: Sayfa Düzeni
hülya__ - avatarı
hülya__
Ziyaretçi
28 Kasım 2008       Mesaj #55
hülya__ - avatarı
Ziyaretçi
Gülben Ergen AK Parti'de
29e6bo
Gülben Ergen AK Parti'de
Ünlü sanatçı Gülben Ergen, AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen 'İşte Kadın Kongresi'ne katıldı.

AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen 'İşte Kadın Kongresi'ne katılan ünlü sanatçı Gülben Ergen, siyaseti düşünmediğini belirterek, "Sesim bulunduğum yerden daha yüksek çıkıyor" dedi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları tarafından Bilkent Otel'de gerçekleştirilen 'Uluslararası İşte Kadın Kongresi'nde 'Sanat Dünyasında Anne Olmak' başlıklı bir konuşma yapan sanatçı Gülben Ergen, kongrede gazetecilerin sorularını da cevapladı. Kongreye Atatürk rozeti takarak katılan Ergen, Hollywood yıldızı Angelina Jolie'nin ABD'deki bir yardım kuruluşuna bağışı şart koşması nedeniyle gelmediği kongreye katılmaması konusunda, "Kendisi sosyal sorumluluk projeleriyle, anneliğiyle başarılı bir isim. Mesela benim burada olmam sempatik oldu. Burada önemli konuşmalar dinledim, iyi ki gelmişim" dedi.

AK Parti'nin davetini kabul etmesinin özel bir nedeni olup olmadığının sorulması üzerine Gülben Ergen, "Katıldığım tüm sosyal sorumluluk projelerinde Türk kadınının hakları üzerine, ezilmişliklerini yok etmek üzere, üstünlüğü üzerine konuşmayı bir vazife biliyorum kendime. Bir sanatçı olarak kendime misyon edindim diyebilirim. Dolayısıyla burada bugün yapılacak tüm konuşmaları çok önemsiyorum. Kendi konuşma başlığım da 'Kariyer Gelişimi ve Anne Olma Faktörü'nü kendime çok uygun bulduğum için buradayım" diye konuştu.

Son günlerde CHP'nin çarşaflı kadınları parti üyesi yapması konusundaki görüşünün sorulması üzerine, "Duruşumla birçok şeyi ifade ettiğimi düşünüyorum" yorumunu yapan Ergen, gazetecilerin 'Siyaseti düşünüyor musunuz?' sorusuna karşılık da, "Siyaseti düşünmeyeceğim. Sanatçı olarak durduğum yerde sesim partilerden daha yüksek çıkar. Sesim bulunduğum yerden çok yüksek çıkıyor. Bugün buraya kadın hakları konuşulduğu için geldim" dedi. Ergen, AK Parti veya başka bir partiden adaylık düşünmediğini söyledi.

26061p2

'ZÜBEYDE HANIM'I ÖRNEK GÖSTERDİ'...

Kongrede 'Sanat Dünyasında Anne Olmak' başlığı altında bir konuşma yapan Ergen, doğru bir zamanda anne olduğunu ve tüm endişelerini geride bırakarak yere sağlam bastığını söyledi. Hamilelik sürecinin çok ulvi bir değişim dönüşüm süreci olduğunu anlatan Ergen, "Bir nefes alırken iki nefes almak Tanrısal bir kutsallık katar anneye" dedi.

Ergen, hamileliği döneminde toplumsal baskıyla karşılaştığını da belirterek, hamileyken Öğretmenler Günü'nde sahne aldığı için çok eleştirildiğini ve bir anlamda toplumsal baskıyla karşılaştığını söyledi. Ergen, örnek anne olarak Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı da göstererek, "Çalışmayan kadınlarımıza evhanımı diyoruz. Evhanımları bundan yüzyıllar önce bizden çok konforsuz, çok daha az imkanlı, çok daha zor koşullarda evlatlar yetiştirmişlerdir. Bizden çok daha güçlüydüler. Mevlana'lar, Fatih Sultan Mehmet'ler, Mustafa Kemal'ler yetiştirmişlerdir. O evhanımlarından bir tanesi de Zübeyde Hanım'dır" diye konuştu.

2lthv2x
Son düzenleyen KisukE UraharA; 29 Kasım 2008 17:08
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
16 Aralık 2008       Mesaj #56
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Popüler müziğin sevilen sanatçısı Gülben Ergen, ‘Aşk Hiç Bitmez’ adlı albümünün üçüncü klibini çekerek hayranlarına bayram sürprizi yaptı. Albümünün en sevilen şarkılarından ‘Ya Ölümsün Ya Düğün’ için kamera karşısına geçen Gülben Ergen, 24 saat aralıksız olarak yapılan çekimlerinde soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşadı.
İlk kez bir klibi için tamamen kendi dolabından giyinen sanatçı, beş ayrı kostüm kullandı.

Nihat Odabaşı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu çekimler, iç ve dış mekanlarda tamamlandı.
Çok disiplinli, bir o kadar de eğlenceli geçen çekimler sırasında set ekibinin en güzel anlarından biri ise, klibi çekilen şarkının söz ve müziğinde imzası bulunan Deniz Seki’nin çekim setini ziyaret etmesi ve sanatçı arkadaşına destek vermesiydi.
Gülben Ergen yakında televizyon kanallarında gösterime girecek olan yeni klibinin çekimlerinden hemen sonra soluğu, Avusturya’da turnede bulunan eşi Mustafa Erdoğan’ın yanında aldı.

Klipten Resimler...Msn Happy)

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:57 Sebep: sayfa düzeni
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
2 Ocak 2009       Mesaj #57
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Bursa Uludağ'da yeni yılı karşılayanlar, kriz dinlemeden 'Beyaz Cennet'i tıka basa doldurdu.
Yaşanan ekonomik kriz ve bir günlük tatile aldırmadan Uludağ'ı dolduran tatilciler, 2009'a eğlenerek girdi. Geçmiş yıllara yakın bir doluluk yaşanan Uludağ'da otelleri dolduran tatilcilerin yanı sıra Bursa'dan yılbaşı için araçlarıyla 'Beyaz Cennet'e gelen vatandaşlar yeni yıla terör ve krizin konuşulmadığı bir ülke dileğinde bulundular.

Uludağ'daki kutlamalara ünlü sanatçılar Gülben Ergen, Deniz Seki ve Işın Karaca'da katılarak vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Ayrıca eski futbolcu Ümit Davala da yeni yıla Uludağ'da girdi. Grand Yazıcı Otel'de yakınları ile yeni yılı karşılayan Davala, yeni yılın barış ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.

Gülben Ergen: "TERÖRSÜZ VE KRİZSİZ YENİ BİR YIL DİLİYORUM"

Sevilen sanatçı Gülben Ergen de, yeni yıla Uludağ'da girdi. Ergen, Ağaoğlu Otel'de 2009'u karşılamaya gelen sevenlerine de unutulmaz bir gece yaşattı. Uludağ'da eşi ve oğlu Atlas'la birlikte gelen Gülben Ergen, programına başlamadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yeni yılda terörsüz ve krizin konuşulmadığı bir yıl dileyinde bulunan Gülben Ergen, "Eşim ve oğlumla birlikte yeni yıla giriyoruz, benim için en büyük mutluluk önce ailem sonra mesleğim. Ülkemiz için öncelikle barış diliyorum. İnşallah terörün ve bu krizin konuşulmadığı bir yıl olsun. Ülkemiz her konuda başarılı olsun.

Beni sorarsanız ben 2008 yılında çok iyi bir albüm yaptım ve istediğim gibi geçirdim, maddi manevi benim için çok iyi bir yıldı 2008. Aynısını 2009'dan diliyorum. Çünkü benim mesleğimde durduğum yeri korumak gibi bir görevim var. Bunun içinde çaba sarfedeceğim." diye konuştu.

Eşinden hediyesini programdan sonra alacağını belirten Ergen, kendisinin ise eşine kitap hediye ettiğini söyledi. Gülben Ergen, oğlu Atlas'a da bayramlarda olduğu gibi yeni yılda da cici elbiseler aldığını aktardı.

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
17 Ocak 2009       Mesaj #58
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Atlas'la kayak keyfi
Gülben Ergen, geçtiğimiz hafta sonu oğlu Atlas ile dağdaydı. Anne-oğulun tatil fotoğraflarını Kelebek ele geçirdi.

"Oğlum keyiflendikçe, bir şeyler öğrendikçe mutluluğum artıyor" diyen sanatçı, bu pazar günü iki yaşını dolduracak olan Atlas için özel bir doğum günü partisi hazırladığını da sözlerine ekledi: "Atlas iki yaşını doldurdu, üçüne bastı. Onun tek çocuk olarak büyümesini istemiyorum. İkinci çocuğu düşünüyorum, hem de en kısa zamanda!"
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
1 Mart 2009       Mesaj #59
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Bu albüm kariyerimin dönüm noktası
Uzun süredir sessizliğini koruyan Gülben Ergen, nisan ayında yepyeni bir albümle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Albümünü müzikseverlerin arşivine koymak isteyeceği çok sağlam bir repertuvarla hazırladığını belirten şarkıcı, "Bu albüm müzikal kariyerimin dönüm noktası olacak" diye konuştu.

Çok farklıyım
Nisan ayının ilk haftası BKM'de yeni şarkılarını tanıtacak olan Ergen şöyle konuştu: "Bu albüm benim müziğe olan saygımı ve sevgimi ortaya koydu, yorumculuğum adına da kendimi çok farklı hissediyorum. Sıfır şarkıların yanı sıra öyle iki şarkı var ki, okurken ben bile inanamadım kendime..."
Albüm fotoğrafları için Nihat Odabaşı'nın objektifinin karşısına geçen Gülben Ergen'in hayranları için sürprizleri de olacak.

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
3 Mart 2009       Mesaj #60
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Gülben Ergen Yazısı...Msn Happy

Aklı, mantığı biraz dinlenmeye alıp, içten gelen yürek sesine kulak vereli, o ne derse onu yapmayı seçeli uzun zaman oldu.. Daha az yorulup, neredeyse hiç yıpranmayıp, özelime dair her türlü hasretlerimi yaşıyorum, kararlarımı böyle verince.. Yani iç sesimi dinleyince. Yaptığım ve karar verdiğim her ne ise de ışıklı ve tertemiz oluyor tam istediğim gibi. Müzikte bir yola çıktım. Önce düşüncelerimde ve saatler genellikle geceyi gösterirken ... Sesimi daha yakından duymak istedim, oğlumun kulağına söylediğim şarkılar kadar yakın ve sıcak... Bir o kadar da sessiz ortam. Dinleyen, söyleyen ve ufak ufak sadece eşlik eden bir tını.. Bilgisayar istemedim uzak ve soğuk geldi... Alt yapı istemedim fazla geldi... Sesler makineden olsun istemedim yapay geldi.. Taşkın dedi ki "O zaman herşey canlı çalacak yani akustik olacak".. Dedim ki "oluur, hadi deneyelim" . Single olur belki.. Çıktık yola. İş ne kadar asil, biz o kadar asil... Deniyoruz kibar kibar, şok şok şok, niye bu kadar güzeeeel? Niye daha evvel akıl etmedik? Hayır hayır, iyi etttik. Canımız şarkılarımız ardımızda kalan 7 albüm, 70 şarkım, baş tacım, onlar hissettirdi bunları.. Peki, devam.. 3 şarkı oldu tadından geçilmiyor.. Sinsi sessizlerde habire şarkı arıyoruz, şarkı dinliyoruz.. Şarkıları seçerken gözler hep kapalı, kafada bin bir tilki gezmiyor.. İbadet gibi, yap iyilik at bi kenarda dursun mantığı.. Karşılık beklemeden, tirajı hesap etmeden, elleri ovuşturmadan seçilen şarkılar oluyor 6... E albüm olsun yüzdük yüzdük okyanusa vardık . 2 Mart Pazartesi, bugün 8 şarkının okumaları bitti, ben de anlamadım bu nasıl oldu.. Bugün stüdyoda birbirimize bakakaldık.. "Resim ve klip mi... Yani bu mudur durumumuz? Eee ben konser falan hiç bir konsept düşünmedim, nereden uçarım? Kaç bin watt led ekrandan sahne yaptıracağız? Dansçılar, kostümler, sahne çizimleri, ışıklar, alevler, sahnede yürüyen yollar, günlerce haftalarca süren provalar.." Hiç biri yok mu? E yok, eee napacağız?.. Şarkı söyleyeceğiz.. Nisan’da bir tiyatro sahnesinde, BKM’de.. Dertleşiriz de şarkı aralarında, sanırım anlatacak çooooook şeyim var.. Gülben