Arama

Gülben Ergen - Sayfa 16

Anket Gülben Ergen'i Seviyor musunuz?

Evet
 
39 Oy
60.00%
Hayır
 
6 Oy
9.23%
Beni ilgilendirmiyor
 
20 Oy
30.77%
Güncelleme: 1 Şubat 2017 Gösterim: 999.787 Cevap: 272
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
14 Mart 2010       Mesaj #151
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Deliler asla korkmaz

Sponsorlu Bağlantılar
Gülben Ergen bu sıralar tüm enerjisini Türkiye'nin 5 ilinde anaokulu yaptırmak için başlattığı 'Çocuklar Gülsün Diye' projesine harcıyor.

Çocuklar Gülsün Diye, Gülben Ergen’in tek başına çocuklar için çıktığı uzun ve meşakkatli yol. Proje ilk duyulduğunda haberleştiğimizde, “Dur” demişti, “biraz daha yol alalım, o zaman anlatacağım”. Yolunu aldı, 4 günde 10 milyara yakın para topladı. Gülben Ergen’le Çocuklar Gülsün Diye kampanyasının yolculuğunu konuşmak üzere buluştuk. Karşımda samimi, enerji dolu, yaptığı işi azimle yapan bir kadın vardı. Kampanyayı, çocukları anlatırken gözleri dolu dolu oluyor, kızıyor, toplanan bağışları düşündükçe yüzü gülüyor. O kadar heyecanlı anlatıyor ki yaptıklarını, sizi de içine alıyor.

- Her şeyin en başına dönersek nasıl başladı tüm bunlar?

- Ben hiç köy görmemiştim. Haberlerde, gazetelerde gördüğümüz kadarını görmüştüm. Ben de görünce etkileniyordum ama hayatım devam ediyordu bir şekilde. Mardin’in Bilge köyü ve etrafındaki altı köyü gezdim. Çok etkilendim. Görüp de etkilenmeyenin insanlığını sorgularım. Çok şehirde konserler verdim. Ama ben en iyi şartlarda karşılanıp en iyi otelinde kaldım tabii ki.

- Gerçeğini göremediniz yani.

- Nasıl İstanbul Etiler demek değilse, Türkiye de İstanbul demek değil. Mardin’e gittiğimde tabii ki çok etkilendim ama en çok çocuklardan. O kadar sıcak, alçakgönüllü ve toklar ki. Hani özlemezsiniz ya bilmediğiniz şeyi. Ve o çocuklar bilmedikleri şeyi özlemiyorlar. Onların dünyaları o kadar farklı ki keşke televizyon olmasa burda diye geçirdim içimden.

- Reklamlar, dizilerdeki lüks...

- Aynen. O reklamlar, dizilerdeki muhteşem evler, lüks hayatlar... Oradaki yaşamda televizyon izlemek bizim uzayı seyretmemiz gibi bir şey. Ama yaşıyorlar ve gerçekten mutlular. Tabii çocuklar için konuşuyorum. İlkokullarda öyle manzaralar var ki. 1’den 5. sınıfa kadar aynı yerdeler. Tek öğretmen var. Müthiş bir ahenk. Anaokullarını gördüm orada.

- Anaokulu var yani?

- Bir oda vardı desem daha doğru. Anasınıfları ilkokulların yanına yapılmış. İlkokula gelen çocuk, bir kardeşi kucağında, sırtında çantası, 3 yaşındaki kardeşinin elinden tutuyor. Ve yürüdükleri yollar çok uzun. Biz kampanyamızla para toplayıp onlara servis alacağız, evlerinden köylerinden toplayıp okula götürecek.

- Servisleri de siz alacaksınız yani?

- Evet. Bir şeyi yaptık tam yapalım diye. Anaokulları da ilkokulların yanında. Servis de işe yarayacak bu anlamda. Yürüdükleri yol çok engebeli, belki sonra yollarını da yaptırırız... Servisler için fiyat aldık. 17 kişilik servis 58 bin lira. 150 bin lira da bir anaokulu.

- Çok pahalıymış

- Bilinirliğimiz de arttıkça indirim alırız belki. Biz bu görüşmeleri yaparken söylemedik kim olduğumuzu. Sadece yardım olduğunu söyledik. Bilinirliğimiz sağlandığında, doğru bir şey yaptığımızı gösterdiğimiz zaman, hatırı sayılır bir indirim bekliyoruz. Firmalar da kendilerine bunu bir prestij sayarlarsa.

- Hangi iller seçildi? Neye göre seçildi?


- Trabzon, Mardin, Erzurum, Hatay, Tokat seçildi. Milli Eğitim Bakanlığı seçti. İhtiyaca göre.

- Acilliğe göre mi? Çok yer var böyle.

Ben genel bir dağılım olmasını istedim. O dağılıma göre seçtiler. Ama Ağrı sırada. Sinop’la haberleştik. Köylerin resimleri geldi araştırmalar yapıldı. Belki de 7 okul yaparız...

- Sizi izinler de çok zorladı sanırım...

- Çok hem de. İlle de resmi yazılar, izinler, onaylar gerekiyor. Para toplamak makbuzla. Bir arkadaşım 10 koli giysi, bilgisayar, oyuncak veriyor ama onu yollayamazsın. Makbuzla yazmalı, teslim almalıyız. Belki aceleciliğimin bir terbiyesi hayat beni bu konuda çok terbiye etti devam da ediyor. İyi hissediyorum kendimi.

- Vicdanınız daha mı rahat?

- Vicdan... Mardin’den dönerken kendimi iyi hissedeceğimi sanıyordum. Bir kamyon dolusu kalemtıraş, silgi, gofret, çizme, monte, boyalar, laptoplar. Oradan ayaklarım havada döneceğimi sanarken boğazımda bir tokmakla geri döndüm. Çünkü ben oraya kalıcı bir sevinç bırakmadım. O gün sevindiler. Ama oradaki ışık, hava, sessizlik, hüzün aynı. Kendimi iyi hissedeceğime kötü hissettim. Daha da sorumluluk almış gibi hissettim. Eve geldiğimde Atlas’ın oyuncaklarına yan yan bakıyordum ne yapabilirim diye. Ben o toprağa bir şey dikince ancak tatmin olabileceğim. İnşallah bu yaptıklarımdan da tatmin olmam, daha çok şey isterim.

- Peki neden sesli yapılıyor bu iş eleştirisi almıyor musunuz?

- Katılım çok olsun diye sesli yapıyorum. Yapılan araştırmalarda gençlerin sosyal sorumluluk projelerine çok inançsız olduklarını görüyoruz. Ben 3 tane hali vakti yerinde arkadaşımdan bu parayı toplayabilirdim, hâlâ da yapabilirim. Bu projeyi kendimiz de bitiririz ama bu katılımı sağlamak çok önemli. Ben size dekontları göstersem çok duygulanırsınız. 5 lira, 7 lira. Bu ufak, helal helal öğrencilerin elinden çıkma paralar daha kıymetli. Bir televizyon programı yapar toplarız. Ama ben boyumun ölçüsünü görmek istiyorum. Sesimizi böyle duyurarak, böyle küçük ve alçakgönüllü giderek ne yapabiliriz onu görmek istiyoruz.

- Korkmadınız mı tek başınıza buna girişmekten?

- Annem “deliler hiçbir şeyden korkmaz” der, ben de evlatlarımın sağlığı haricinde hiçbir şeyden korkmam. İnsan istedikten sonra her şeyi yapabilir diye düşünüyorum.

- Ya tek başıma yapamazsam demediniz mi?


- Ben asla tek başıma değilim. Çok kalabalık bir kadınım ben. Yani bu ülke benim için çok önemli şeyler yaptı. Ben bu ülkenin kadınlarını ve annelerini çok önemsiyorum. 20 yıllık meslek hayatımda çok önemli zamanlarda arkamda durdular. Benim sesimi çok duyarlar biliyorum. Asla yalnız değilim. Bu projeye gerekli para miktarını toparlayamayabilirim. Ama asla yalnız hissetmiyorum. İyi bir şey yapıyorum ben. Her türlü eleştiriye de kulağım kapalı. “Bunu yapmış, ay oraya gitmiş şov yapmış, reklammış” gibi söylentilere tamamen kulağımı kapamış durumdayım. Mesleğimizde bir ego vardır ama burada ağır işçiyim ben.

- Müziğe ara mı verdiniz?


- Albüm de olur, konserlerim var. 10 Nisan’da. Doğumdan sonra normal bir süreç. İkizler doğalı 8 buçuk ay oldu. Yazın çıkarım ben. 3-4 aydır size bu anlatacaklarımı anlatabilmek için uğraşıyorum biliyorsunuz siz de.

- Twitter bu arada çok işe yaradı galiba?


- Yani twitter çok işe yarıyor. Çok önemsiyorum. Başka bir gazete, müthiş bir sosyal güç. Bazen çok eğleniyorum, bazen minicik araştırmalar yapıyorum. İnsanların fikrini, sansürsüz alıyorum.

- Anne olmak insanı daha da hassaslaştırıyor mu?

- Daha duyarlı yaptığı kesin ama ben anne olmadan önce duyarsızdım diyemem. Biri düştüğünde yoluma devam edemem. Ama 3 çocuk sahibi olduktan sonra daha da tırmalayan bir duygu. Hatta suçluluğa gidiyor. Yapmazsanız suçlu hissediyorsunuz. Ben onları görüp hayatıma devam edemem. Paylaşmalıyım, birleştirici olmalıyım. Ben bir firmayla anlaşma yapınca, bu marka kullanılıyor. Ben diyorum ki şimdi de Çocuklar Gülsün Diye bir proje yapıyoruz. Ben gücümle buraya dikkat çekmek istiyorum.

- 10 Nisan’da konser var dediniz. Konserden gelen parayı oraya aktarmayı düşünüyor musunuz?


- Düşünmüyorum. Herkes soruyor ama bunun çok klasik bir bağış toplama yöntemi olduğunu düşünüyorum. Sahnede biz eğlenirken onun duygusunu hissetmiyorum, duygusu bana geçmiyor. Sizi teşvik etmek bana daha yakın geliyor. Tıkanırsak yapabiliriz ama inşallah gerek kalmaz. Konseri bununla bağdaştırmak istemiyorum. Magazinde durduğum yerle bu yaptığım işin yerini de ayırmak istiyorum birbirinden. Eğleneceğiz biz o konserde. Şarkılarımızı söyleyeceğiz, oranın biletiyle bu ayrı. Hissetmiyorum bunu. Yardım konserleriyle ilgili yanlış bir şey söylemiyorum umarım. Ama kendi yürüttüğüm kampanya için bunu son çarelerden biri olarak düşünüyorum. Bir konseri Çocuklar Gülsün Diye yararına yapmak değil istediğim. Taksim’e çıkalım pankart açalım. Daha hareketli başka şeyler yapalım.

(Bağış yapmak isteyenler Çocuklar Gülsün Diye Msn Happy sitesinden hesap numaralarını öğrenebilirler.)

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
26 Mart 2010       Mesaj #152
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
'Çocuklar Gülsün Diye'

Sponsorlu Bağlantılar
Eğitimde durumumuzun parlak olmadığı çok açık... Bırakın herkese kendi ana dilinde özgür bir eğitim vermeyi, mevcut hedefleneni bile başaramamışız. Bu nedenle, ne zaman sivil toplumun eğitime ilişkin bir çabası olsa hepimizi sevindiriyor.

"Kardelen" projesi, "Haydi Kızlar Okula" kampanyası bu anlamda içimizi ısıtan girişimlerdi. Şimdi bunlara bir yenisi ekleniyor: "Çocuklar Gülsün Diye"...

Bu kez hedef ilköğretim öncesi çocuklar... Yani 0-6 yaş aralığındaki çocuklara gündüz bakım ve okul öncesi eğitim verilecek.

Kampanyanın önderliğini ünlü sanatçı Gülben Ergen yapıyor... Güleryüzlü sanatçı ilk aşamada Türkiye'nin beş ilinin, (Trabzon, Mardin, Hatay, Erzurum ve Tokat) ulaşılması güç köylerine anaokulu yapmak için yola çıkıyor.

Kampanyaya destek olmak için Turkcell'liler 1234'e, Vodafone'lular ise 2345'e "Msn Happy" yazarak gönderdikleri mesajlarla kampanyaya 5 TL'lik bağış yapabilir.
Türkiye'nin gerilen siyasetinin eğitime çözüm üretmesini beklersek daha çok bekleriz.
Haydi, çocukların gülmesi için bir kez bile olsa SMS gönderelim.

Son düzenleyen _Yağmur_; 5 Ağustos 2013 09:08 Sebep: kırık linkler
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
30 Mart 2010       Mesaj #153
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
"Çocuklar Gülsün Diye"


Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile sanatçı Gülben Ergen'in işbirliğinde başlatılan “Çocuklar Gülsün Diye” kampanyasıyla Türkiye'nin altı ilinde anaokulu yapılacak.

Bakan Çubukçu, MEB Başöğretmen Salonun'daki işbirliği protokolü imza töreninde yaptığı konuşmada, “Topluma örnek, rol model olarak gördüğüm Gülben Ergen'e okul öncesi eğitime vermiş olduğu destek ve duyarlılık için teşekkür ederim” dedi.

Sanatçıların toplumsal sorunların çözümünde çok önemli işlevi olduğunu ifade eden Çubukçu, “Tecrübelerimle de biliyorum ki bizim bazen bin gidip bir vardığımız yol, değerli sanatçılarımızın katkılarıyla bir gidip bin varılan aydınlık bir yola dönüşmektedir” dedi.

Her çocuğun okul öncesi eğitimden yararlanmasını hedeflediklerini belirten Çubukçu, çocukların sağlam kişilikli ve nitelikli bireyler olarak yetişmelerinde kaliteli bir erken çocukluk eğitimine ihtiyaç olduğunun bilimsel olarak da kanıtlandığını söyledi. Çocukların en yüksek öğrenme potansiyeline sahip olduğu dönemin okul öncesi dönem olduğunu ifade eden Çubukçu, bu çağda uygun fiziki koşullar ve sosyal çevrede yetişen çocukların ileriki yıllarda daha başarılı bir öğrenme seyri izlediğini anlattı.

2002 yılına kadar okul öncesi eğitimin Türk eğitim sistemi içinde olmasına rağmen bu kurumların genellikle çalışan annelerin çocuklarının bakım yeri olarak algılandığını ifade eden Çubukçu, hükümet olarak ihmal edilen bir alana eğildiklerini vurguladı.

Göreve geldiği günden bugüne kadar okul öncesi eğitim, kız çocukların ve engelli çocukların eğitimi konusu üzerinde durduğunu anımsatan Çubukçu, son yedi yılda ana okullarının sayısının 417'den bin 248'e yükseldiğini söyledi.

Bakan Çubukçu, 2009 yılı Eylül ayında okul öncesi eğitim için 15 bin 356 öğretmen alımı yaptıklarını anımsatarak, “Cumhuriyet tarihinde, okul öncesi eğitimde bir defada bu kadar büyük çapta bir atamanın ilk kez yapıldığını söylemek isterim” dedi.

Bu kampanyanın Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğü ile sanatçı Gülben Ergen'in işbirliğinde başlayacağını belirten Çubukçu, şunları kaydetti:
“(Çocuklar Gülsün Diye) başlatılan yardım kampanyası, öncelikle altı ilde Trabzon, Mardin, Hatay, Erzurum, Tokat ve Sinop illerimizin ulaşması güç yörelerinde anaokulu yapmak hedefiyle yola çıkıyor. Bir diğer ifadeyle (çocuklar mutlu olsun) diye. Okullarına rahat servislerle ve güven içinde ulaşsınlar diye. Bu amaçla yardım kampanyası ekseninde çocuklarımızın zekalarını geliştirecek, eğlendirecek, düşündürecek eğitim materyalleri de hazırlanacaktır.

Kampanyanın bir diğer önemli yönü de gönüllülük esasına dayanmasıdır. Şeffaf, denetlenebilir ve sürdürülebilir nitelikler taşıması benim açımdan çok önemli. Kampanya, her türlü gelişmenin ve bağışın takip edilebileceği bir web adresinde hizmet verecek. Aynı zamanda toplumda okul öncesi eğitime ilişkin farkındalığın artırılmasına da katkı sağlayacak.”

“Çocuklarımızın gülümsemesi bizlere bağlı” diyen Çubukçu, “Tabii biz yetişkinlerin de daha az surat asmaya ama daha çok gülümsemeye ihtiyacımız var. Sevgili Gülben Ergen'in bu konuda da bir rol model olduğunu ve başarısında güler yüzlü olmasının önemli bir rolü olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

“TAMAMEN KALBİMLE BAKIYORUM”


Sanatçı Gülben Ergen de bu projede Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürü Remzi İnanlı'nın kendilerine çok yardımcı olduğunu belirterek, “İlk zamanlarda detaylardan çok korktuk ve ürktük. Çünkü o kadar çok yasa, o kadar çok kısıtlayıcı, o kadar önemli şeyler vardı ki yapmamız, incelenmesi gereken. Bu devrede dostum Egemen Bağış bana 'Bir tek yol vardır, o da Milli Eğitim Bakanlığıdır. Oraya danışacaksın' dedi. Ben de televizyon programında sesimi duyurduğumda Remzi Bey'in beni aramasıyla beraber, Sayın Bakanımıza projeyi mümkün olduğu kadar hazır etmeye çalıştık” dedi.

Mardin'deki Bilge Köyü'ne yaptığı ziyareti anımsatan Ergen, orada yaşananlara kayıtsız kalamadığını, oralara kırtasiye malzemeleri, oyuncak gibi “geçici sevinçler” götürdüğünü söyledi. Ergen, şöyle konuştu:

“Geri döndüğümde kendimi mutlu değil, çok eksik hissettim. Çünkü oraya kalıcı bir şeyler bırakamamıştım. O toprağa bir şey yapmam gerektiğini hissettim. Önümüzde 23 Nisan var, inşallah o zamana kadar ilk ana sınıfımızın inşaatı da başlamış olur. Bu proje, benimle bir ömür boyu yürümesini istediğim bir kampanya. Tamamen kalbimle bakıyorum. Kalbimle çalışıyorum, bir işçi gibi çalışıyorum ve bu işten müthiş zevk alıyorum.”

MEB Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürü İnanlı da okul öncesi eğitimin hızlı bir şekilde ilerlediğinin altını çizerek, sivil toplum örgütlerinin, hayırsever vatandaşların okul öncesi eğitime büyük destek verdiklerini belirtti.

Okul öncesi eğitimin Türkiye'de yaygınlaştırılmasıyla geleceğin çok iyi olacağını ifade eden İnanlı, bu tür kampanyaların devam edeceğini söyledi.

Konuşmaların ardından Bakan Çubukçu, Gülben Ergen ve Remzi İnanlı protokolü imzaladı.


Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:40
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
2 Nisan 2010       Mesaj #154
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Gülben konuşacak çocuklar gülecek

Gülben Ergen, “Çocuklar Gülsün Diye” projesi için çalışmalara üniversitelerden başladı. Ünlü şarkıcı, üniversiteleri dolaşıp öğrencilere projenin detaylarını anlatacak, desteklerini isteyecek.

TRABZON, Mardin, Hatay, Erzurum, Tokat ve Sinop’un ulaşılması zor yerlerine anaokulu yaptırmayı hedefleyen “Çocuklar Gülsün Diye” adlı sosyal sorumluluk projesi, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ve ünlü şarkıcı Gülben Ergen’in geçtiğimiz gün Ankara’daki MEB Başöğretmen Salonu’nda imzaladıkları protokolle hayata geçirildi. İmzalanan protokolün ardından kolları sıvayan Ergen, ilk olarak beş üniversiteyi ziyaret edip öğrencilerle bir araya geleceğini açıkladı.

5 üniversiteyi ziyaret edecek

İlk ziyaretini 5 Nisan’da Beşiktaş’taki Yıldız Teknik Üniversitesi’ne yapacak olan şarkıcı, 13 Nisan’da Tuzla Sabancı Üniversitesi, 15 Nisan’da Maslak İstanbul Teknik Üniversitesi, 19 Nisan’da Beykent Üniversitesi Şişli Kampüsü ve 30 Nisan’da Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul’da öğrencilerle buluşacak. Gençler arasında farkındalık yaratmak ve onları “Çocuklar Gülsün Diye” projesine dahil etmek isteyen Ergen, öğrencilere projenin detaylarını anlatacak.
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
13 Nisan 2010       Mesaj #155
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Bak oğlum ben senin annenim

"Çocuklar Gülsün Diye" isimli eğitim kampanyasını hayata geçiren Gülben Ergen, projeye destek amacıyla Bostancı Gösteri Merkezi'nde bir konser verdi.

Konseri Ergen'i oğlu Atlas, babaannesi Süheyla Erdoğan'ın kucağında izledi. Ergen, bir ara oğluna dönerek, "Bak oğlum ben senin annenim. Çocuk hala sahnede şarkı söyleyenin annesi olduğu farkına varamadı" diyerek hayranlarını güldürdü.
Kaynak

---------------------------------------------

GÜLBEN ERGEN BOSTANCI KONSERİNE DAMGA VURDU

Gülben Ergen Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne aldı.

Yaz konserlerinin açılışını Bostancı Gösteri Merkezi'nde yaptı. Gülben Ergen'i izlemeye gelenler arasında Deniz Seki'nin yanı sıra, Gülben Ergen'in oğlu Atlas, annesi ve eşi Mustafa Erdoğan'ın anne ve babası da yer aldı.

Oğlu Atlas'ın kendisini ilk kez sahnede izleyeceğini söyleyen Gülben Ergen, sahne öncesi son provaları yaparken Atlas'la sahneyi gezdi. Babası Mustafa Erdoğan'ın Troya için yaptığı provalarda sık sık yer aldığını söyleyen ünlü şarkıcı, "Atlas devamlı babasının gösterilerine gidiyor, bugün de benim konserimi izlemek için geldi" diye konuştu.

Gülben Ergen'i izlemeye gelen kayınvalidesi Süheyla Erdoğan ve kayınbabası Nazım Erdoğan da gelinlerini sahnede izlemenin mutluluğunu yaşadı. Atlas'la yakından ilgilenen Nazım Erdoğan da torunuyla birlikte olmanın mutluluğunu kameralarla, "Çok ayrı bir tat onlarla beraber olmak" sözleriyle paylaştı. Gülben Ergen ise bir ara sahneden oğluna bakarak, "Atlas annesini tanımadı. Sahnede bir şarkıcı izlediğini sanıyor hala. Beni en son puding yerken bırakmıştı çocuk" deyince salonu kahkahalara boğdu. Sevilen şarkılarını seslendiren Ergen, Deniz Seki'yle sahnede "Ya Ölümsün Ya Düğün" şarkısını söyledi.
Kaynak...

Gülben Ergen Bostancı Konseri (10.04.10)



Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:40
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
20 Nisan 2010       Mesaj #156
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Ergen'in 23 Nisan hediyesi anaokulu

Son yıllarda kendisini sosyal sorumluluk projelerine adayan şarkıcı Gülben Ergen, "Çocuklar Gülsün Diye" projesi kapsamında iki anaokulu yaptırıyor. Ergen, proje kapsamında yaptırılan ilk anaokulunun açılışını 23 Nisan'da gerçekleştirecek.

Şarkıcı Gülben Ergen'in iletişimci Feride Edige ve Elvan Oktar ile başlattığı "Çocuklar Gülsün Diye" projesi ilk meyvelerini verdi. Kendisini sosyal sorumluluk projeleri ve özellikle çocuklara adayan Ergen'in öncülük ettiği "5 köyde 5 anaokulu" hedefi kapsamında ilk etapta Mardin ve Tokat'ta iki anaokulu yaptırılıyor. Tokat'a bağlı Bozcaali Köyü'nde yaptırılan anaokulunun açılışı 23 Nisan'da gerçekleşecek. Ünlü şarkıcı, daha sonra Mardin'e bağlı Duruca Beldesi'ne giderek, okul inşaatının temelini atacak.

'BU BENİM İÇİN EN GÜZEL VAZİFE'

Söz konusu okullar için üniversite öğrencileri ile ortak çalışma yürüttüklerini belirten Gülben Ergen, "Hayatın belki de en güzel vazifesini yerine getirmenin haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Çıktığımız bu yolda kampanyamızı destekleyen ve bağışlarını esirgemeyen herkese minnet borçluyum" dedi. Ergen, "Bu çocuklar yarın belki öğretmen, doktor, avukat olacaklar ama bir daha hiç çocuk olamayacaklar. Biz kiralık değil, sürdürülebilir sevinçler için çıktık yola. Önce yürekleri eğitmek için" diyerek bu yolda ısrarla yürüyeceğini vurguluyor.

Bilge Köyü'ndeki çocukları sevindirdi

Ergen, 44 kişinin katledildiği Bilge Köyü'ne de giderek, çocuklarla yakından ilgilenmişti. Şarkıcı, montlar, tişörtler, mısır gevrekleri, kırtasiye malzemeleri hediye ederek, derinden yaralanan yüreklerin yeniden hayata tutunmasını sağlamaya çalışmıştı.

Kaynak

-------------------------------------------------------
İlk okul Tokat'ta

Gülben Ergen’in hayata geçirdiği “Çocuklar Gülsün Diye” kampanyasının ilk anaokulunun inşaatı Tokat’ın Bozçalı Köyü’nde başladı.

Gülben Ergen ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçen “Çocuklar Gülsün Diye” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılacak anaokullarının ilkinin temeli, Tokat’ta atıldı. Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile imzaladığı protokolün ardından çalışmalara başlayan ve üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek destek toplayan Ergen, yapılan bağışlar ve SMS gelirleriyle Tokat’ın Bozçalı Köyü’ne yapılacak anaokulunun temelini attıklarını söyledi. Ergen, “Bu okulu bitirdikten sonra, Mardin’in Duruca Beldesi’nde ikinci okulun inşaatına başlayacağız. Umarım herkes bu kampanyaya duyarlılık göstermeye ve destek vermeye devam eder” diye konuştu.
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:40
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
22 Nisan 2010       Mesaj #157
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Dev kabare kadrosu

Gülben Ergen ve Müjde Ar, Gani Müjde’nin imzasını taşıyacak bir kabareyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Müjde Ar, önceki gün NTV’de yayınlanan “Güzel Haberler” programında Gülben Ergen’i ağırladı. Ar, Ergen ile aynı sahneyi paylaşacağı kabare projesini de ilk kez bu yayında açıkladı. Prodüksiyonunu ve organizasyonunu On Yapım’ın üstlendiği, tekstlerini ise Gani Müjde’nin yazdığı bir kabarede oynayacaklarını belirten sanatçı, uzun süredir hayalini kurduğu bu projeyi Gülben Ergen ile gerçekleştireceği için çok mutlu olduğunu söyledi. Aylardır süren hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu belirten Ar, “Gösterimizi izleyenler müzik ve kahkahaya doyacak” dedi.


Güzel Haberler NTV (17.04.10)


Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:40 Sebep: kırık linkler
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
24 Nisan 2010       Mesaj #158
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Gülben Ergen, Tokatlı çocukları güldürdü

Milli Eğitim Bakanlığı ile sanatçı Gülben Ergen'in işbirliğinde başlatılan "Çocuklar Gülsün Diye" kampanyası kapsamında, Tokat'ın Reşadiye ilçesine bağlı Bozcalı beldesinde yaptırılan anaokulu törenle açıldı. 2 derslikli, tek katlı anaokulunun açılışı için Tokat'a gelen Gülben Ergen, Bozcalı'da vatandaşlarca karşılandı. Sanatçı Ergen, "Amacımız anaokulu yapmak, bu anaokullarına servis araçları sağlamak. Uzak köylere hizmet götürmek çok önemli. Çocuklar dünyanın neresinde yaşarsa yaşasınlar bunu hak ederler. Sevgi çok önemli, kendisini güvende hissetmesi çok önemli" dedi. Bu arada sanatçıyı görmek isteyen bazı vatandaşların, evlerin çatılarına ve ağaçlara çıktığı görüldü.
Kaynak

------------------------------------------------------------

Gülben Ergen yaptırdığı anaokulunu açtı

TOKAT- Sanatçı Gülben Ergen, Bozcalı'ya yaptırdığı anaokulun açılışını gerçekleştirdi.

Sanatçı Gülben Ergen, Tokat'ın Reşadiye ilçesine Bozcalı kasabasında yaptırdığı anaokulunun açılışını yaptı. Ergen'in başlattığı 'Çocuklar Gülsün Projesi' kapsamında yaptırdığı okulun açılışına Tokat Valisi Şerif Yılmaz, sanatçı Gülben Ergen, AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, çevre ilçe mülki amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bozcalı Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, "Hayırseverliğiyle, çocuklara olan sevgisiyle bilinen sanatçı Gülben Ergen'e minnettarız, kasabamız onun sayesinde anaokuluna kavuştu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan izin alır almaz proje başlatıldı, yağmur çamur demeden 2 hafta gibi kısa bir süre içinde okulun yapımı tamamlandı." dedi.

Vali Şerif Yılmaz ise şunları söyledi: "Bu gün Tokat olarak üç bayramı bir arada yaşıyoruz. Mustafa Kemal'in çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı'nı hep beraber kutladık. Tokat merkezde engelli vatandaşlarımızın rahatça kulalanabileceği Engelsiz Yaşam Parkı'nı açtık. Son olarak çocuklar gülsün diye yaptırılan ve birincisi olan anaokulunun açılışını yapmaktayız. Hayırsever sanatçımız Gülben Ergen'e çok teşekkür ediyorum."

Sanatçı Gülben Ergen ise şunları söyledi: "Belki de hayatımın en güzel ve anlamlı günlerinden birisini yaşıyorum. Çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmak hepimizin vazifesi, diğer sanatçı arkadaşlarımızın da böylesi güzel ve anlamlı projelere katılmalarını, yavrularımızın geleceği için taşın altına el koymalarını tavsiye ederim."

Okula zaman zaman geleceğini de belirten sanatçı, kasaba halkının okula sahip çıkmasını istedi.

Açılış konuşmalarının ardından Vali Yılmaz ve Başkan Yılmaz sanatçıya plaket verdi. Sevgi gösterisinde bulunan öğrenciler de sanatçıya çeyiz hediye etti. Kendisinin de bir anne olduğunu belirten ünlü sanatçı bazı anaokulu öğrencilerine lavaboda el yıkamasını öğretti.
Kaynak

--------------------------------------------------------------


Ergen'den eğitime katkı

'Çocuklar Gülsün Diye Kampanyası' kapsamında yaptırılan anaokulu, törenle açıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile sanatçı Gülben Ergen'in iş birliğinde başlatılan ''Çocuklar Gülsün Diye Kampanyası'' kapsamında, Tokat'ın Reşadiye ilçesine bağlı Bozcalı beldesinde yaptırılan anaokulu düzenlenen törenle açıldı.

Bozacalı beldesinde yaptırdığı 2 derslikli, tek katlı anaokulunun açılışı için Tokat'a gelen sanatçı Gülben Ergen, Bozcalı beldesinde vatandaşlarca karşılandı.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği sanatçı Ergen, anaokulunun açılış töreninde yaptığı konuşmada, okul yaptırdığı için mutlu olduğunu söyledi.

Okul öncesi eğitime dikkati çeken Ergen, ''Okul öncesi çocuklarımızın eğitimine önem vermeliyiz. Bu kampanyanın devamı gelecek, diğer illerde de okul yaptıracağız'' dedi.

Törene katılan Tokat Valisi Şerif Yılmaz ise, ''Gülben hanımın yaptığı bu davranış diğer sanatçılarımıza örnek olur'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından anaokulunun açılışı gerçekleştirildi.

Okulun açılışını yapan Vali Yılmaz ve Gülben Ergen ile beraberindekiler, binayı gezdi.

Vali Yılmaz, sanatçı Ergen'e eğitime katkılarından dolayı plaket verdi.

Bu arada sanatçı Gülben Ergen'i görmek isteyen vatandaşların, evlerin çatılarına ve ağaçlara çıktığı görüldü. Vatandaşlar sanatçı ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Sanatçı Ergen, anaokulu öğrencileri ile de tek tek ilgilendi.

Açılışa, AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva ve Tokat Milletvekili Dilek Yüksel ile ilçe kaymakamları ve vatandaşlar katıldı.
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:41 Sebep: kırık link
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
29 Nisan 2010       Mesaj #159
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Gündüz Atlas akşam sahne

Gülben Ergen, hafta sonunu yoğun geçirdi.

‘Çocuklar Gülsün Diye’ kampanyası çerçevesinde Tokat’ın Bozçalı Beldesi’nde yapılan anaokulunun açılışına katılan Ergen, cumartesi günü oğlu Atlas’la TİM’Deki Doğuş Senfoni Orkestrası’nın konserine gitti. Ünlü sanatçı aynı akşam, Ergo Sigorta’nın gecesinde sahneye çıktı.
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:41
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
6 Mayıs 2010       Mesaj #160
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Bir şarkı daha

Gülben Ergen’e verdiği “Giden Günlerim Oldu” şarkısıyla müzisyen kimliğini gözler önüne seren BKM Mutfak oyuncusu Oğuzhan Koç, sanatçı için yeni bir şarkı daha yaptığını söyledi.

Ergen’in bir single çalışması olacağını ve onun için slow bir şarkı yazdığını söyleyen Koç “inşallah o da ilki kadar beğenilir” dedi...
Kaynak

----------------------------------------------------
Gülben'in yüzü güldü


Gülben Ergen önceki gece Kanal D'deki Beyaz Show'un konuğuydu. 'Çocuklar Gülsün Diye' kampanyası için çalışan Gülben Ergen'e programda destek yağdı.

Kampanyaya 30 bin SMS geldi. Eyüp Sabri Tuncer Kolonyaları’nın sahibi Engin Tuncer de, Gülben Ergen’e Trabzon’da okul yapma sözü verdi.

Bu sırada stüdyoda bulunan öğretmen Şafak Bay, Mersin’de tayinini beklerken kanser hastası olduğunu, tayininin bu yüzden geciktiğini açıkladı.

Gülben Ergen yapılacak 2 okula Şafak Bay’ın adını vereceğini açıkladı.
----------------------------------------------------

BÜROKRASi ÇILDIRTTI!

Gülben Ergen’e bayılanlar da var, onu sahte bulanlar da. Hangi gruptan olursanız olun kabul etmelisiniz ki, çok yol kat etti. Onaylanmak, sevilmek, alkışlanmak bir elbise ona göre. Ama bu elbiseyle yatıp kalkmak ayarları bozuyor diyor




Assolistlikten sıyrılıp bulunduğunuz noktaya gelmeniz nasıl oldu?
Hiç assolist olmadım, olmak için de çabalamadım. Adımın neonların en tepesinde yazması hayallerini kurmadığım için büyük fayda gördüm.

‘Çocuklar Gülsün Diye’ projesi nasıl başladı?
Bilge Köyü’nde yaşananlardan çok etkilendiğim için Hürriyet’ten beni 50 bin liralık alışveriş yapıp oraya götürmelerini istedim. Yaptığımız yardımın çok geçici olduğunu fark ettim ve oraya bir şey dikme ihtiyacı hissettim. Feride Edige ve Elvan Oktar’la çalışmaya başladık. 20 yılda sahip olduğum bir ismim var, özelikle son beş yıldır koruma altına aldığım. Yanlış bir iş yapma şansım artık yok.

Bu tarz projeleri destekleyen de oluyor, şov yapıyorlar diyen de.
Yolumda yürümem için bunların hiçbirini dinlememem gerekiyor. Ne inancımı, ne hevesimi kırarım. Ben bir çatı oluşturdum ve bir gönüllüler ekibi oluşturdum. Bu kadar gönüllünün bir araya geldiği bir kampanyayı kimse yıkamaz ve bozamaz.

Bürokratik engellere takıldınız mı?
Yolları kapattılar, her şeye olmaz dediler, hiçbir şeye izin vermediler, üç günlük şeyi 15 günde yaptılar. Kağıtları havaya fırlatıp bu ülkede yardım etmemeliyim dedim. İsyan ettim. Sonra Nimet Çubukçu bizi cesaretlendiren bir törenle projemizi onayladı.

Para toplamak zor oluyor mu?
Annem deliler hiçbir şeyden korkmaz der. Ben böyle bir kampanya için para istemekten gurur duyarım. Korkmam, çekinmem. Zaten görmeden duyarsız kalana bir şey demiyorum. Suçlamam ama şaşırırım.

Siirt’teki çocuk olaylarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Kahroluyorum, üzülüyorum, felaket diyorum ve okul öncesi eğitim diyorum bastıra bastıra. Ne ekersen onu biçersin işte.

Mazhar Alanson’un Twitter’de Siirt ile ilgili yazdıklarını nasıl karşıladınız?
Mizahın her rengi tüm hoşgörümle kabulüm ama içinde çocuk, bebek, tecavüz kelimeleri geçen hiçbir konuda mizahı ben de kaldıramam.

Gelen bütün e-postaları cevaplıyor musunuz?
Twitter ve Facebook’ta gelen mesajların yüzde 70’ini cevaplıyorum. Yüzünüzü görmedikleri için çok gerçek oluyor. Heyecan ya da iltifat zorunluluğu olmuyor, doğru eleştiriler yapıyorlar. İnsanların her şeyi çatır çatır söylemelerini seviyorum.

Ünlülerde sevilmek ve onaylanmak isteği hep var mıdır?

Bütün çaba daha çok sevilmek için. Onaylanmak, daha çok sevilmek, alkışlanmak bir elbise. Gece bununla yatılmıyor. Bununla yatarsam, bununla kalkarsam ayarlar bozuluyor. Bunu giydiğin zaman var, giymediğin zaman var. Çocuklarımla oynarken eşek oluyorum, tepeme çıkıyorlar, yuvarlanıyoruz. Şöhret, onaylanma isteği şıkır şıkır bir elbise. Bunu gerektiği yerlerde giyiyorum. Ama o elbisesiz de yaşadığım anlar çok fazla.

Son beş yılda ne değişti?

Daha bilinçli, daha dikkatli, daha seçici oldum. Artık kendimi daha iyi ifade edebiliyorum. Magazinin beni konumlandırdığı yerden sıyrılmak ama kaybetmemek ve üzerinde barındırmak kolay değil.

Enerji fazlanızdan etrafınızdakiler yorulmuyor mu?
Etrafımdakiler benim bu deli enerjimden, çalışkanlığımdan, üretkenliğimden iyi enerji almayı yeğlerlerse kucaklarım onları ama bu enerji fazla geliyorsa, yapılacak bir şey yok, ben böyleyim. Mesela Mustafa çok rahattır. Akşam eve geldiğinde karı koca sohbeti vardır ya, bizde çok komiktir. Ben hiç susmam, durmadan anlatırım. O iki cümleyle sakin sakin kendini özetler.
Tam bu sırada Gülben Ergen’in telefonu çalıyor. Arayan Mustafa Erdoğan. ‘Atlas’ın nesi bana benziyor?’ diye soruyor Gülben Ergen. Mustafa Erdoğan’ın cevabı: “Güleryüzü.” “Benim enerjim seni yoruyor mu?” diye devam ediyor Gülben Ergen. Mustafa Erdoğan’dan cevap: “Senin coşkun ve enerjin bana da geçiyor.” Ne kadar güzel, kocanızın hala böyle şeyler söylemesi diyorum. Gülben Ergen gülerek cevap veriyor: “Söylesin tabii canım.”

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:41 Sebep: kırık link

Benzer Konular

13 Aralık 2008 / Ziyaretçi Soru-Cevap
10 Şubat 2010 / Misafir Edebiyat tr
17 Eylül 2013 / Jumong X-Sözlük
16 Şubat 2010 / Misafir Soru-Cevap