Arama

Forumda olmasını istediğiniz özellikler - Sayfa 31

Güncelleme: 24 Ekim 2018 Gösterim: 138.059 Cevap: 697
B.L.A.C.K - avatarı
B.L.A.C.K
Ziyaretçi
16 Kasım 2008       Mesaj #301
B.L.A.C.K - avatarı
Ziyaretçi
Yazı Tipleri Seçeneğine Birkaç Tane Daha Yazı Tipi Eklense Güzel Olur Bence...
Sponsorlu Bağlantılar
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
16 Kasım 2008       Mesaj #302
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
BLaCKBaT adlı kullanıcıdan alıntı

Yazı Tipleri Seçeneğine Birkaç Tane Daha Yazı Tipi Eklense Güzel Olur Bence...

Evet sisteme bir kaç yazı tipi daha eklense,hatta windows'un fontlarından farklı özel fontlar olsa.Yani Msx'in yazılım tabanında tanıtılsa,Her bilgisayardan açıldığında tüm Msx sınırları içinde geçerli olur diye düşünüyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
17 Kasım 2008       Mesaj #303
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Şahsen ben "birkaç yazı tipi daha eklense..." mantığını doğru bulmadım. Belirli bir yazı tipini isteseniz anlarım da... yani şimdi saydım, 21 tane birbirinden fapfarklı yazı tipi var. Bunların sayısı 25 olsa sizin açınızdan, bizim açımızdan değişen ne olacak? "Hehe, forumumuzda daha çok yazı tipi kullanılabiliyor" mu?
Lord.iz - avatarı
Lord.iz
Ziyaretçi
19 Kasım 2008       Mesaj #304
Lord.iz - avatarı
Ziyaretçi
daha önce yazıldımı bilmiyorum benim başka bir forumda kullandığım medeni hal profil alanının msxdede olması çok güzel olur diye düşünüyorum isteyenler medeni hallerini durumlarını profillerinde gösterebilirler...

örnek resim..
medenihal
Gabriella - avatarı
Gabriella
Ziyaretçi
19 Kasım 2008       Mesaj #305
Gabriella - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Lord.iz adlı kullanıcıdan alıntı

daha önce yazıldımı bilmiyorum benim başka bir forumda kullandığım medeni hal profil alanının msxdede olması çok güzel olur diye düşünüyorum isteyenler medeni hallerini durumlarını profillerinde gösterebilirler...

örnek resim..
medenihal

Bu ne konuda işe yarayabilir ki? Arkadaşlık için gelenler, kendini bekar gösteren üyeleri rahatsız edebilirler.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008       Mesaj #306
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Lord.iz adlı kullanıcıdan alıntı

örnek resim..
medenihal

Alıntı
Gabriella adlı kullanıcıdan alıntı

Bu ne konuda işe yarayabilir ki? Arkadaşlık için gelenler, kendini bekar gösteren üyeleri rahatsız edebilirler.

Zaten durumlarda Nişanlıdan sonrası normal değil... Msn Confused
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008       Mesaj #307
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Gabriella adlı kullanıcıdan alıntı

Çok haklısın Gabriella, gerçekten rahatsız edebilirler......

Ama onun yerine o andaki ruh durumumuzu belli eden ifadeler olabilir.
Lord.iz - avatarı
Lord.iz
Ziyaretçi
19 Kasım 2008       Mesaj #308
Lord.iz - avatarı
Ziyaretçi
siz o açıdan bakarsınız benim bakış açım insan olanlar için geçerli facebook tada bu sistem var bekar yazanların hepsi rahatsız ediliyormu ? veya msxlabs ta bekar yazmasada şuan rahatsız edilen bayan üyeler yokmu ? eğer sizin yaptığınız gibi düşünür "insan olmayanları katarsak" evet uygulama belki rahatsız edici olabilir ben sadece öneri olarak ekledim msxlabs kullansın demedim Msn Wink

Alıntı
RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı

Zaten durumlarda Nişanlıdan sonrası normal değil... Msn Confused

durumlar aynen alınsın diye bişey demedim oradaki durumlar o forum sitesinin biraz daha eğlence içerikli olması nedeniyle eklenmiş durumlar ayrıca anormal dediklerin şuan dünyada olan durumlar dediğim gibi ben sadece önerdim yapılmazsa üzülecek değilim Msn Happy
Lord.iz - avatarı
Lord.iz
Ziyaretçi
19 Kasım 2008       Mesaj #309
Lord.iz - avatarı
Ziyaretçi
flood olmasın istiyorum ama mesajımda düzenleme yapamıyorum...

resimde çok önemli bir nokta var bunu söylemediğim içinde yanlış anlaşılabiliyorum...
medenihal

Bekarın hemen üstü ilk satıra bakarsanız boş yani üyeler seçim yapmak zorunda değiller sadece isteyen bu uygulamayı kullanır aktif eder eğer uygulama kurulduğunda ayarlardan seçmezseniz asla profilinizde hiçbir gösterimi olmaz Msn Happy
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
19 Kasım 2008       Mesaj #310
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Medeni hal seçeneğinin olmasında hiçbir sakınca görmüyorum şahsen. Hatta "aa yok muymuş ki" diye afalladım Msn Tongue Kan grubu vs. miz bile varken bu daha bir şart bence. Zaten rahatsız edilmekten çekinen medeni halini belirtmez, sıfır risk Msn Wink Ama örnek forumda verilen bazı hal seçenekleri medeni halden çok cinsiyet seçeneklerine yazılmalıymış, duyurulur.