Arama

MsXLabs.org - Teknik Problemler - Sayfa 8

Güncelleme: 31 Temmuz 2009 Gösterim: 29.079 Cevap: 94
by_hope - avatarı
by_hope
Ziyaretçi
29 Ekim 2008       Mesaj #71
by_hope - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar ben forumdakı konuları takıp edıcegım zaman mesela son 1 gun ıcınde gonderılen konulara bakmak ıstedıgım zaman bakamıyorum.
adsz2473468ub7
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
29 Ekim 2008       Mesaj #72
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Hızlı Menü > Bugünün Mesajları seçeneğini denediniz mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
MesirKentli - avatarı
MesirKentli
Ziyaretçi
29 Ekim 2008       Mesaj #73
MesirKentli - avatarı
Ziyaretçi
Konusumu bilmiyorum fakat sayfa hızları çok yavaş belkide bu forum içeriğinin yoğun oluşundandır fikrimi sunmak istedim Saygılar...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
29 Ekim 2008       Mesaj #74
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
MesirKentli adlı kullanıcıdan alıntı

Konusumu bilmiyorum fakat sayfa hızları çok yavaş belkide bu forum içeriğinin yoğun oluşundandır fikrimi sunmak istedim Saygılar...

Başlat > Çalıştır > cmd > ping msxlabs.org yaptığınızda ortalama kaç ms gecikme alıyorsunuz? Sayfa hızı derken bir bağlantıya tıkladığınızda sayfanın açılması için mi yüklenmesi için mi fazla bekliyorsunuz? Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
29 Ekim 2008       Mesaj #75
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Bana da lütfen mesajlara resim ekleme yöntemi için yol gösterebilir misiniz ?
sadece image shack kullanabiliyorum ama altında bende imageshack yazısı ekleniyor, başka yöntem var mı ?
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008       Mesaj #76
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Daisy-BT adlı kullanıcıdan alıntı

Bana da lütfen mesajlara resim ekleme yöntemi için yol gösterebilir misiniz ?
sadece image shack kullanabiliyorum ama altında bende imageshack yazısı ekleniyor, başka yöntem var mı ?

İmageShack'den upload yaptıktan sonra en altta + Show Advenced Linking yazan yeri tıkla resmin direk linki çıkacaktır(Direct link to image) onu kopyala daha sonra insertimage butonunu kullanarak resmin linkini ekle ve Tamam'a bas...
MesirKentli - avatarı
MesirKentli
Ziyaretçi
29 Ekim 2008       Mesaj #77
MesirKentli - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Başlat > Çalıştır > cmd > ping msxlabs.org yaptığınızda ortalama kaç ms gecikme alıyorsunuz? Sayfa hızı derken bir bağlantıya tıkladığınızda sayfanın açılması için mi yüklenmesi için mi fazla bekliyorsunuz? Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

En Az 184ms, En Çok 186ms Ortalaması İse 185ms Sayfa açılımlarında çok fazla olmasada Sayfa yüklemeleri % 80 oranında bende çok gecikiyor kullandığım tarayıcı şu an için Firefox 3.0.3
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
29 Ekim 2008       Mesaj #78
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
MesirKentli adlı kullanıcıdan alıntı

En Az 184ms, En Çok 186ms Ortalaması İse 185ms Sayfa açılımlarında çok fazla olmasada Sayfa yüklemeleri % 80 oranında bende çok gecikiyor kullandığım tarayıcı şu an için Firefox 3.0.3

180ms civarı oldukça normal. Sunucu ya da site tabanlı herhangi bir problem bulunmamakta.
CelestialBody - avatarı
CelestialBody
Ziyaretçi
29 Ekim 2008       Mesaj #79
CelestialBody - avatarı
Ziyaretçi
Bence güzel ama çok yoğun bir forum,zamanla alışırım ama şu anda zorlanıyorum, başlangıçta mutlaka geniş açıklama vardır ama arkadaşlarım yol göstermei bana bir açıklama vs linki verirmisiniz konulara nasıl ulaşılıyor,yani konu arama gibi ?
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
30 Ekim 2008       Mesaj #80
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Soruma yanıt verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Önerilerinizi dikkate alıp bundan sonra daha başarılı resim ekleyebileceğim Msn Happy