Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 28

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 877.591 Cevap: 5.357
GozDemNur - avatarı
GozDemNur
Ziyaretçi
22 Ağustos 2006       Mesaj #271
GozDemNur - avatarı
Ziyaretçi
Staj dosyamı hazırlıyodum ve bilgisayardan bölümümle ilgili konuları araştırıyodum.Format atma konusunun anlatımını google ararken bu site çıktı karşıma.Üye oldum. Çok güzel bi site gerçekten hazırlayanların hem ellerine hemde emeklerine sağlık....
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
mauncan - avatarı
mauncan
Ziyaretçi
22 Ağustos 2006       Mesaj #272
mauncan - avatarı
Ziyaretçi
ben bu siteyi daha önce göemüştüm google den ama üyü olmadım nasip depilmiş neyse .ben siirt mehmey bilgisayar teknisyeniyim kendime ait iş yerim var sitenizi beyendim ama ok işaretleri yukardayken oh oh oh sesleri çıkarıyor ya şahsım adına siteye yakıştıramıyorum ve hiç bir sitede yok böyle bir şey siz sorudunuz bende yazıyorum ben açık ve net konuşmayı seviyorum ona göre genede siz bilirsiniz.tüm dileklerim le sizlere başarılar dilerim .allaha emanet olunnnn.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
manyaksmusty35 - avatarı
manyaksmusty35
Ziyaretçi
22 Ağustos 2006       Mesaj #273
manyaksmusty35 - avatarı
Ziyaretçi
mrhaba
bn şöle tanıstım:alternatifimcafeye üyeyim..orda ilginç linkler bölümüne etek sarı klibinin nicki wardı..ordan msX i cok begendimm..üye olmak istedm..Msn GrinMsn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
dogachan - avatarı
dogachan
Ziyaretçi
22 Ağustos 2006       Mesaj #274
dogachan - avatarı
Ziyaretçi
walla super bir site ilk once onu diim msn ile bişiler ararken google.com da aha bu site cıktı isim cok dei***** snra siteye girdim dizayn super walla bi anda siteye hayran olmsutum snra uy oldum o sıralar snra uyeliğimi unuttum simdi yeniden sizlerleyim ve cok mutluyummmMsn HappyMsn HappyMsn Happy:p:p
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
alii_01 - avatarı
alii_01
Ziyaretçi
22 Ağustos 2006       Mesaj #275
alii_01 - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle selamlar. ilk önce benim yama düşkünlüğümü söylemek istiyorum. çünkü bi programdan en iyi şekilde yararalanmak hakkım değil mi? işte birgün yama programları ararken burayı buldum. iyiliği hakkında bakıcaz artık çünkü daha yeniyim...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
team1 - avatarı
team1
Ziyaretçi
23 Ağustos 2006       Mesaj #276
team1 - avatarı
Ziyaretçi
KArdeş saol valla siteniz süper bende rescue hacker dan baktım ve bi hareketli resmi çıkarttım programla içindekileri çıkarttım ce .mct diye bişey göründü biliyorumki o dosya dedim arayım google da bi kaç site geldi ve sizin siteyi girmeye karar verdim neyse işte burdayım saolasın
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
jeweler1 - avatarı
jeweler1
Ziyaretçi
23 Ağustos 2006       Mesaj #277
jeweler1 - avatarı
Ziyaretçi
hisağolun tesekkurler aslın da internette gezerken tesaduf gibi oldu hersey gonlunuz ce olsun buba
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ßurcu - avatarı
ßurcu
Ziyaretçi
23 Ağustos 2006       Mesaj #278
ßurcu - avatarı
Ziyaretçi
Bende sitenizi kazayla buldum msn live messenger yaması ararken ama çok takılabileceğim bir site olduğunu gördüm inş. böle devam eder benim için ....
Ha bu arada adım burcu unutmayın Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
sesilya - avatarı
sesilya
Ziyaretçi
23 Ağustos 2006       Mesaj #279
sesilya - avatarı
Ziyaretçi
google da msn ile ilgili birseyler araştırıken üye oldum bu sıteye ama dizaynı süper tebrikler , bu arada aradıgım herseyin burda oldugunu farkettim herkese teşekkurler arkadaslar ..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Harabe-Gönlüm - avatarı
Harabe-Gönlüm
Ziyaretçi
23 Ağustos 2006       Mesaj #280
Harabe-Gönlüm - avatarı
Ziyaretçi
ben msx i korkunç resim ararken buldum ondan sonra uye oluverdeim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.