Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 40

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 856.821 Cevap: 5.357
chatlaq_ceza - avatarı
chatlaq_ceza
Ziyaretçi
11 Eylül 2006       Mesaj #391
chatlaq_ceza - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba ben kısaca Think,
MsX maceram uzun 1az ama kısa keseyim; MsX'i aslında ben bulmamıştım, o beni buluverdi işte; sıcak 1 temmuz gecesi, bundan yaklaşık 3 yıl önce..

Sponsorlu Bağlantılar
Ve buluştuğumuz o günden bu yana beraberiz..
Belki alışkanlık, belki tutku, belki de kimilerinin bana 1 kaç kere dediği gibi, MsX benim hayatımın vazgeçilmezi.. Hayatımda ve hep olması, arzularımdan 1'i..
Mükemmelliğin içinde mükemmelikle alay etmek gibi 1 duygu MsX'te olmak..
Neyse, zamanla anlarsınız demeye çalıştıklarımı..

Bu yazıyı Görünce gerçekten 3 sene öncesi aklıma geldi askerden yeni geldim bir ay oldu msxlabs.com << yaza yaza bir hal oldum en son org morg yazarken birden açılınca yüzümdeki sevinci görmenizi isterdim.ben thik kadar içine düşmemiş olsamda ta o zamandan beri siteye giriyorum askerlik dönemim hariç tabi...Velasıl burda olmak gerçekten güzel Saygılarımla...Chatlaq_CeZaMsn Yn
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
pazificozean - avatarı
pazificozean
Ziyaretçi
11 Eylül 2006       Mesaj #392
pazificozean - avatarı
Ziyaretçi
selamlar ben internett işletiyorum messenger sorunu çıktığı gün internett komşum beni çağırdı ve bana bu forumu gösterdi ona ve sizlere teşekkür ediyorum messengeri sizin sayenizde çözdüm
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
elmor - avatarı
elmor
Ziyaretçi
12 Eylül 2006       Mesaj #393
elmor - avatarı
Ziyaretçi
Selamlar...

Öncelikle hayatımda bu kadar iğrenç bir tasarım görmediğimi belirtmek isterim, google'den rastladığım ve girdiğim sitenize bir daha uğramayacağımdan emin olabilirsiniz. Nedeni ise 148 KB lik bir dosyayı bulasıya kadar yarım saat link aradım, oradan oraya koş, şuraya git, sayfanın açılmasını bekle, açılan sayfada bi dünya reklam linki arasından indirme linkini ara falan filan, birde ayrıca mailime bir daha mail atmazsanız sevinirim, gerçi ben spam olarak işaretledim ama nolur nolmaz, önerim ise cicili bicili çiçekli böcekli zor açılan, göz yoran, renkleri birbirine zıt, aradığımız şeyi kolayca bulabileceğimiz, kategorilere ayrılmış, kullanıcı dostu bir site olsa daha iyi olur, umarım eleştirilerim sizin açınızdan yararlı olur...

Sağlıcakla Msn Wink
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
12 Eylül 2006       Mesaj #394
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
elmor adlı kullanıcıdan alıntı

Selamlar...

Öncelikle hayatımda bu kadar iğrenç bir tasarım görmediğimi belirtmek isterim, google'den rastladığım ve girdiğim sitenize bir daha uğramayacağımdan emin olabilirsiniz. Nedeni ise 148 KB lik bir dosyayı bulasıya kadar yarım saat link aradım, oradan oraya koş, şuraya git, sayfanın açılmasını bekle, açılan sayfada bi dünya reklam linki arasından indirme linkini ara falan filan, birde ayrıca mailime bir daha mail atmazsanız sevinirim, gerçi ben spam olarak işaretledim ama nolur nolmaz, önerim ise cicili bicili çiçekli böcekli zor açılan, göz yoran, renkleri birbirine zıt, aradığımız şeyi kolayca bulabileceğimiz, kategorilere ayrılmış, kullanıcı dostu bir site olsa daha iyi olur, umarım eleştirilerim sizin açınızdan yararlı olur...

Sağlıcakla Msn Wink

Yapıcı eleştirileriniz için teşekkürler, 9 yaşındaki bir üyeden beklenmeyecek türde eleştiriler... Şansınıza en yoğun olduğumuz günde sitemizi ziyaret etmişsiniz ve bekleme sürelerinde daha önce yaşamadığınız kadar heyecanlı dakikalar yaşamışsınız. Bir daha email'inize rahatsız edici haber email'lerimizin gelmemesini sağlamak adına da hesabınızı siliyorum. Kullanıcı düşmanı sitemizde geçirdiğiniz harika zamanı unutmamanız dileğiyle.

İlginiz için teşekkürler.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
gfbmikail - avatarı
gfbmikail
Ziyaretçi
12 Eylül 2006       Mesaj #395
gfbmikail - avatarı
Ziyaretçi
slm bu kanal aleminin güzel insanları benim adım mikail aranıza katılmaktan dolayı çok memun oldum umarım burada sıkı bir dostluk kurarız sevgilerimle mikail
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
nusoretti - avatarı
nusoretti
Ziyaretçi
13 Eylül 2006       Mesaj #396
nusoretti - avatarı
Ziyaretçi
Tesadüf buldum henüz yeteri kadar incelemedim ancak etkileyici dizaynı ve kolay ipuçları nedeniyle benden tam not aldı
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
yagmur520 - avatarı
yagmur520
Ziyaretçi
13 Eylül 2006       Mesaj #397
yagmur520 - avatarı
Ziyaretçi
ya benmde çoğu üyennki gibi aslında google da msn ime özellik araken bu sitede buluverdm kendimiMsn Happyüye olmam gerekiomş oldum eeee sonrası koptu zaten.bilgisayrdaki çoğu vaktmde msxlabdaym teşekkrler msxlabs herşey içinSmiley32
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
g_o_z_d_e - avatarı
g_o_z_d_e
Ziyaretçi
13 Eylül 2006       Mesaj #398
g_o_z_d_e - avatarı
Ziyaretçi
ben de googleden korkunç resim ararken buldumMsn Grin çok beğendim we de üye oldum harika bi site
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
anadoluatesi - avatarı
anadoluatesi
Ziyaretçi
13 Eylül 2006       Mesaj #399
anadoluatesi - avatarı
Ziyaretçi
nette bos bos ne aradigini bilmeden dolasirken rastladim bu siteye, ilk gördügümde cekti ilgimi neden bilmiyorum ama daldim ve bir daha cikamadim umarim bogulmam(yüzmeyi pek becerememde) Msn Happy)))
ayrica sunuda belirteyimki farkedilen ve karizmatik bir seyler var burada
selamlar hoscakalin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kanka35 - avatarı
kanka35
Ziyaretçi
13 Eylül 2006       Mesaj #400
kanka35 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar forumunuz güzel bol paylaşımlar dilerim..saygılar..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.