Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 30

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 856.959 Cevap: 5.357
danger_18 - avatarı
danger_18
Ziyaretçi
26 Ağustos 2006       Mesaj #291
danger_18 - avatarı
Ziyaretçi
Selam bende bu siteyi tesadüf olarak bulanlardan biriyim ben bil. proğr. ile uğraşıyorum site gerçekten harika çok hoşuma gitti ve üye oldum umarım hep böyle iyi gider başarılarınızın devamını dilerim.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ufuktekir - avatarı
ufuktekir
Ziyaretçi
26 Ağustos 2006       Mesaj #292
ufuktekir - avatarı
Ziyaretçi
Ben hiç hatırlamıyorum oraya nası eklediğimi ama Firefox'un yerimlerine bir bakayım dediğim bir anda MsXLaBs diye bir ifade gördüm.Anında tıkladım ve beklemeye başladım.İlk başta geç yüklendiği için biraz şikayet ettim site hakkında ama...sonra siteyi gezdikçe "tamam" dedim.BUDUR ! Teşekkürler MsxLabs ... Msn WinkMsn Up

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kilit67 - avatarı
kilit67
Ziyaretçi
26 Ağustos 2006       Mesaj #293
kilit67 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba bende bu siteyi Tesadüf üzerine buldum...
Gerçekten güzel bir site...
Başarılarınızın devamını dilerim....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Weastny - avatarı
Weastny
Ziyaretçi
27 Ağustos 2006       Mesaj #294
Weastny - avatarı
Ziyaretçi
ben gifmax adlı programda yardım ararken buldum bu siteyi gerçekten güzel bi site boş zamanım olduğunca burda takılıcamMsn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
elektrobuzz - avatarı
elektrobuzz
Ziyaretçi
27 Ağustos 2006       Mesaj #295
elektrobuzz - avatarı
Ziyaretçi
benim amacım sadece re hot chili peppers in tell me baby şarkı sözleri bulmaktı onu araken buldum bu siteyi Wave ve siteniz harikaaa Smiley32
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
meliz - avatarı
meliz
Ziyaretçi
27 Ağustos 2006       Mesaj #296
meliz - avatarı
Ziyaretçi
merhaba melis ben, hotmail hesamımı iptal ettirmek için googledan
arama yağmıştım.. daha üye olalı 5 dk oluyor ama beğendim siten,z gerçekten güzel arnılan herşey var benim aradığım hesap kapatma da var ama bir işe yaramıyor maalesef çünkü dediklerinizi yapınca windows live messenger web sayfası açılıyorMsn Sad(
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
werewolf - avatarı
werewolf
Ziyaretçi
28 Ağustos 2006       Mesaj #297
werewolf - avatarı
Ziyaretçi
Benim msxlabs a başlayışım ve devam ettirişim baya bi oldu. ben hangi sene üye olduğumu hatırlamıyorum ama şunu iyi hatırlıyorumki ben sitenin ilk açıldığında, site üyesi 10.000 kişi filandı. arkasından ben üye oldum. Sonra başkaları geldi. Belki içinizde hatırlayan veya eskilerden olanlar vardır. msxlabs el değiştirdi diyebiliriz. eski site sahibi masrafları karşılıyamadığı için siteyi kapatmak zorunda kaldı. ama bizim şidi adminlerimiz yardımcı oldular ve hep beraber çözdüler bu işi. Çokda güzel yaptılar tebrik ediyorum herkezi. Çokda teşekkür ediyorum hizmetlerinden dolayı. Site yeniden açıldığı zaman bütün üyelerin üyelikleri silinmişdi. e-mail geldiğinde hemen üye oldum. yani ilk üyelerindenim Msn Happy)))) Pek fazla ziyaret edemiyorum bu yüzden dolayıda özür diliyorum ve teşekkür ediyorum. Hepinize iyi çalışmalar...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
28 Ağustos 2006       Mesaj #298
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
werewolf adlı kullanıcıdan alıntı

Benim msxlabs a başlayışım ve devam ettirişim baya bi oldu. ben hangi sene üye olduğumu hatırlamıyorum ama şunu iyi hatırlıyorumki ben sitenin ilk açıldığında, site üyesi 10.000 kişi filandı. arkasından ben üye oldum. Sonra başkaları geldi. Belki içinizde hatırlayan veya eskilerden olanlar vardır. msxlabs el değiştirdi diyebiliriz. eski site sahibi masrafları karşılıyamadığı için siteyi kapatmak zorunda kaldı. ama bizim şidi adminlerimiz yardımcı oldular ve hep beraber çözdüler bu işi. Çokda güzel yaptılar tebrik ediyorum herkezi. Çokda teşekkür ediyorum hizmetlerinden dolayı. Site yeniden açıldığı zaman bütün üyelerin üyelikleri silinmişdi. e-mail geldiğinde hemen üye oldum. yani ilk üyelerindenim Msn Happy)))) Pek fazla ziyaret edemiyorum bu yüzden dolayıda özür diliyorum ve teşekkür ediyorum. Hepinize iyi çalışmalar...

Merhaba Msn Happy

Anlattıklarınız büyük ölçüde doğru. Yalnız, el değiştirme olayı olmadı, sitenin sahibi ve kurucusu yine benim. Siteyi yalnızca hobi olarak gördüğüm ve başka meşguliyetlerimin de olduğu bir dönemde sunucu problemleri çok bunaltıcı ve bu problemlerin çözümü de oldukça masraflı olmaya başlamıştı. Site yetkilileri ve bazı üyeler olarak bir yönetim ekibi kurup sorunların üstesinden gelmiştik.

Şimdi durum biraz daha farklı elbette.

Yeni gelen tüm üyeler, aramıza hoş geldiniz...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
iNFiLaQ - avatarı
iNFiLaQ
Ziyaretçi
28 Ağustos 2006       Mesaj #299
iNFiLaQ - avatarı
Ziyaretçi
Süper bi site yapmışınız arkadaşlar özellikle grafikler çok etkileyici yapanların emeğine sağlık bana siteyi bi arkadaşım önerdi ve burdayım işte umarım kalıcı oluruz aslında kendi sitemde adminim ama bu siteyi çok beğendim herkese kolay gelsinMsn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
crazy leyla - avatarı
crazy leyla
Ziyaretçi
28 Ağustos 2006       Mesaj #300
crazy leyla - avatarı
Ziyaretçi
ben program indirmek için girdim okadar bence tutku yaratcak bir yanı yok ama korktum şimdi sizden siz satanistmisniz ne bu abi güzel site deyin tamam
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.