Alıntı
werewolf adlı kullanıcıdan alıntı Benim msxlabs a başlayışım ve devam ettirişim baya bi oldu. ben hangi sene üye olduğumu hatırlamıyorum ama şunu iyi hatırlıyorumki ben sitenin ilk açıldığında, site üyesi 10.000 kişi filandı. arkasından ben üye oldum. Sonra başkaları geldi. Belki içinizde hatırlayan veya eskilerden olanlar vardır. msxlabs el değiştirdi diyebiliriz. eski site sahibi masrafları karşılıyamadığı için siteyi kapatmak zorunda kaldı. ama bizim şidi adminlerimiz yardımcı oldular ve hep beraber çözdüler bu işi. Çokda güzel yaptılar tebrik ediyorum herkezi. Çokda teşekkür ediyorum hizmetlerinden dolayı. Site yeniden açıldığı zaman bütün üyelerin üyelikleri silinmişdi. e-mail geldiğinde hemen üye oldum. yani ilk üyelerindenim
)))) Pek fazla ziyaret edemiyorum bu yüzden dolayıda özür diliyorum ve teşekkür ediyorum. Hepinize iyi çalışmalar...
Merhaba
Anlattıklarınız büyük ölçüde doğru. Yalnız, el değiştirme olayı olmadı, sitenin sahibi ve kurucusu yine benim. Siteyi yalnızca hobi olarak gördüğüm ve başka meşguliyetlerimin de olduğu bir dönemde sunucu problemleri çok bunaltıcı ve bu problemlerin çözümü de oldukça masraflı olmaya başlamıştı. Site yetkilileri ve bazı üyeler olarak bir yönetim ekibi kurup sorunların üstesinden gelmiştik.
Şimdi durum biraz daha farklı elbette.
Yeni gelen tüm üyeler, aramıza hoş geldiniz...