Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 84

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 879.158 Cevap: 5.357
drypkr - avatarı
drypkr
Ziyaretçi
23 Kasım 2006       Mesaj #831
drypkr - avatarı
Ziyaretçi
Msn Happy
Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,

Sponsorlu Bağlantılar
MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

Msn Happy HERKESE SELAMLAR;
Msn Happy EVET SİZİ NASIL KEŞFETTİĞİMİ VE NEDEN SİTENİZE ÜYE OLDUĞUMU BENDE ANLATMAK İSTERİM:
Msn Happy BİR GÜN MSN İLE MESAJLAŞIRKEN DAHA EYLENCELİ, -BÜTÜNGÜN MASABAŞINDA OTURDUĞUMUZDAN- MESAJLAŞMALARIM ANINDA GÜNÜN MONOTONLUĞUNU KENDİME VE ARKADAŞLARIMA UNUTTURACAK YENİLİKLER ARARKEN GOOGLE BENİ BU SİTEYE YÖNLENDİRDİ.
Msn Happy BİR KAÇ DENEMEDEN SONRA KULLANIM KOLAYLIĞI VE KEŞFETTİKÇE YENİLİKLERLE GÜNÜN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAYAMA KATKILARIYLA BU SİTEYE HAYRAN KALDIM. AYRICA VİRÜS VS. GİBİ SORUNLARLA DA KARŞILAŞMIYORUM.
SİTENİZİ ÇÖZERKEN ADIM ADIM LERLİYORUM. BU NEDENLE DAHA KEŞFEDEMEDİĞİM ÇOK ŞEY VAR. HATTA DAHA ANLAYAMADIĞIM KONULAR VE BÖLÜMLER HAKKINDA NERDEN YARDIM ALACAĞIMI DAHİ BİLEMYORUM.
Msn Happy SİTENİZİ BAŞTA ÇOCUKLARIMA VE ARKADAŞLARIMA ÖNERECEK KADAR GÜVENLİ BULUYORUM. EĞLENCEL YÖNÜNÜZÜ BİZİMLE PAYLAŞTIĞINIZ VE BİZE YANSITTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..... DERYA
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen drypkr; 23 Kasım 2006 12:52 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
hatip - avatarı
hatip
Ziyaretçi
23 Kasım 2006       Mesaj #832
hatip - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşım vasıtasıyla bu siteye üye oldum biraz karısık geldi ama yakında alışırım herhalde ama aradığım bir cok seyi bulabileceğime inanıyorum kimin emeği geçtiyse allah razı olsun

Sponsorlu Bağlantılar

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
dik35 - avatarı
dik35
Ziyaretçi
23 Kasım 2006       Mesaj #833
dik35 - avatarı
Ziyaretçi
BEN BI INTERNET KAFEDE LT DIYE BI GRUP ÇIKMIS YINEDE SON ALBUMU KAÇ MAÇ DIYE BI SARKISI WARDI HOJUMA KAÇTI DEDIM INDIREYIM BENDEKI PROGRAMLAR BULAMADFI SARKIYI PROGRAMLAR GÜZELYA ONDAN =) HERNEYSE GOOGLEYE YAZDIM BU SITEDEN BASKA YERDE YOK ALLAH RAZI OLSUN UYE ZOR OLDUM AMA USTESINDEN GELDIM BURDA ISTEMEDINIZ HERSEY WARYA SEWDIM BU SITEYI KIM KURDUYSA ELLERINE SALIK BEN BÖLE BULDUM RASTGELE OLDU AMA GÜZEL OLDU
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
incelik - avatarı
incelik
Ziyaretçi
23 Kasım 2006       Mesaj #834
incelik - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben incelik.ben korkuyu severim,dolaşırken karşılaştım ve ilgimi çekti.giriş yaptım.kısaca böyle buluştuk.ve çok mutluyum inşallah çok iyi vakit geçiririz.teşekkür ederimMsn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ozyy_033 - avatarı
ozyy_033
Ziyaretçi
23 Kasım 2006       Mesaj #835
ozyy_033 - avatarı
Ziyaretçi
walla google'den sizlere ulastım..site iimiş hosuma gttiMsn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
cancancancan85 - avatarı
cancancancan85
Ziyaretçi
23 Kasım 2006       Mesaj #836
cancancancan85 - avatarı
Ziyaretçi
slm ben can msxlabs ile tamindir.com sayesinde tansıtım daha cok yeniyim bilgisyar ve intyernet konusunda yardımlarınızı bekliyorum.Sİte mukemmel ne diyim devam lı olur inşallah
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
careless_WhispeR - avatarı
careless_WhispeR
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
23 Kasım 2006       Mesaj #837
careless_WhispeR - avatarı
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
''recruit87'' arkadasım sayesınde tanısıtım senı sevyom seRKan cıgımMsn WinkMsn Disappointed
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic184255_2.gif
pars_altes - avatarı
pars_altes
Ziyaretçi
23 Kasım 2006       Mesaj #838
pars_altes - avatarı
Ziyaretçi
slm ben BU SİTEYİ TESADÜFEN BULDUM ŞÖYLEBİ BAKIYM DEDİM VE HALA BURDAYIM HEP BURDA OLMAK DİLEĞİYLEMsn Happy Msn Happy Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Gökkubbe - avatarı
Gökkubbe
Ziyaretçi
23 Kasım 2006       Mesaj #839
Gökkubbe - avatarı
Ziyaretçi
Teşekkür ederim. Ben bu siteyi Linux hakkında bir şey ararken tesadüfen buldum.İnşallah yararlı bilgilere ulaşabilirim.Kendimi geliştirmemede yardımcı olur.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
bogeman - avatarı
bogeman
Ziyaretçi
23 Kasım 2006       Mesaj #840
bogeman - avatarı
Ziyaretçi
bende aranıza bugün katıldım googlede gezinirken rastladım bir avatrıra ihtiyacım vardı ve bu siteye srtladım bende üye oldum umarım güzel paylaşımlarımız olur hepinize saygılar sevgiler

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.