Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 82

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 858.369 Cevap: 5.357
ESAD - avatarı
ESAD
Ziyaretçi
20 Kasım 2006       Mesaj #811
ESAD - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben esad sitenizi burda olan bir üyeniz tarafından öğrendim...çok güzel bir site tavsiye ederim dedi ....kullanıcı adını bilmiyorum bilseydim yazardım...burdayım artık kaçış yok Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
mens_12 - avatarı
mens_12
Ziyaretçi
20 Kasım 2006       Mesaj #812
mens_12 - avatarı
Ziyaretçi
ben sızın bu gozkırpmaları programımı arkadsım dan aldım unları yuklemeye calısırken yardım almak ıcın sızın sıtenıze baglandım ve gereklı bılgılerı aldım sıze bu ımknı sagladıgınıuz ıcın tskr edrım sıtenız gercekten cok faydalı ve kalıtelı ınsanların bulundugu yer bırcok sıteden daha ıyı ve daha cok bılgı saglıyor tskr ben emınım aradıgım herseyı burda bulacagım umarım sızde benım uyelıgım den mennun kalırsınız sıze ve sıtedekı herkese tkr edrım bu ımkanlkarı sagladıgınız ıcın tskr

Sponsorlu Bağlantılar
ben sızın bu gozkırpmaları programımı arkadsım dan aldım unları yuklemeye calısırken yardım almak ıcın sızın sıtenıze baglandım ve gereklı bılgılerı aldım sıze bu ımknı sagladıgınıuz ıcın tskr edrım sıtenız gercekten cok faydalı ve kalıtelı ınsanların bulundugu yer bırcok sıteden daha ıyı ve daha cok bılgı saglıyor tskr ben emınım aradıgım herseyı burda bulacagım umarım sızde benım uyelıgım den mennun kalırsınız sıze ve sıtedekı herkese tkr edrım bu ımkanlkarı sagladıgınız ıcın tskr
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen mens_12; 20 Kasım 2006 23:46 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
serkan66 - avatarı
serkan66
Ziyaretçi
21 Kasım 2006       Mesaj #813
serkan66 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben kısaca serkan66 bu siteye hep giriyordum çok beyeniyordum o yüzden üye oldum iyi ki olmuşuşm çok mutluyum teşekkür ederim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
BlueEngel - avatarı
BlueEngel
Ziyaretçi
21 Kasım 2006       Mesaj #814
BlueEngel - avatarı
Ziyaretçi
slm ben esmerkiz ben bu siteden önce bizimalemde kayitliydim orda canimbabami tanidim bizim alem bozmustu deyismisti canimbabam da yani babam deyil nick yazdigim canimbabam Msn Wink oda su an burda kayitli herneyse o site aramaya cikmisti Msn Grin internete ve internete msx labs buldu ve banada verdi kayit ol güzel yer dedi bende kayit oldum ya 2 sene oldu yada iki bucuk sene burdayim hepsi canimbabam sayesinde bana bu güzel bu muhtesem siteyi bulduguicin ona tsk ediyorum burda canimdan cok sevdiyim abim kafkaskartali var onuda sizleride iyiki tanimisim msx aylesini cok seviyorum sizlerle her sorunumu her eylenceli günümü paylastim paylasiyorum 17 yasindayim burda sizlerden cok sey ögrendim saygi sevdi ablalik abilik kardeslik bu sitede abilerim ablalarim kardeslerim var hepsinden memnunum bana yanis yapmayana bende yapmam neyse herkeze msx de mutluluklar dilerim allah yolunuzu acik etsin mutluluklar esmerkiz
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
TReaL - avatarı
TReaL
Ziyaretçi
21 Kasım 2006       Mesaj #815
TReaL - avatarı
Ziyaretçi
ben bu siteyi google dan TÜRKÇE RAP yazdığım için buldum.Çok güzel bir site.İnşallah güzel günlerimde girerim Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ozgurcocuk - avatarı
ozgurcocuk
Ziyaretçi
21 Kasım 2006       Mesaj #816
ozgurcocuk - avatarı
Ziyaretçi
arkadaş tavsiyesiyle üye oldum
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Netflex - avatarı
Netflex
Ziyaretçi
22 Kasım 2006       Mesaj #817
Netflex - avatarı
Ziyaretçi
Google Yoluyla Çoklu Oturum Yaması Ararken Msn Happy Kolay Gelsin Paylaşımlar için Teşşekürler Selametle.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
brt55 - avatarı
brt55
Ziyaretçi
22 Kasım 2006       Mesaj #818
brt55 - avatarı
Ziyaretçi
bu sitenizi bi dostumun tavsiyesi üzerine buldum.daha yeni olmama ve sitenizi tam incelememiş olmama rağrem süper bi site olduğunu görüyorum.Başarılarınızın devamını diliyorum.
.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
beldem - avatarı
beldem
Ziyaretçi
22 Kasım 2006       Mesaj #819
beldem - avatarı
Ziyaretçi
tesadüfen oldu o gün şanslı günümdeymişim ki bu foruma rastlamışım.
sizlerden çok memnunum.
emeği geçen herkese teşekkürler,selamlar,saygılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ferit81 - avatarı
ferit81
Ziyaretçi
22 Kasım 2006       Mesaj #820
ferit81 - avatarı
Ziyaretçi
Slm Her zaman Kısa ve öz konuşmayı severim ama bir türlü kısa konuşamamMsn Happy

Öncelikle siteyle ilgili şu an herhangi bir şey söylememin doğru olmıyacağını düşünüyorum. Çünkü daha yeni üye olduğum için net olarak bir bilgim yok.
Fakat msn herkesin başına gelebilecek en güzel şeylerden bir tanesi ve geldiğinden bu yana çok fazla ilgi gördü ve görmesi de çok doğal istediğiniz kişiyle görüşebiliyor ve istediğiniz anda konuşabiliyorsunuz. Buda bize teknolojinin tüm yeniliklerinden faydalanabilmemizi sağlıyor, tabiki teknolojiyi yakalamak mümkün deyil fakat msn le en aza indirmek mümkün. İyiki varsın Mesn.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.