Ziyaretçi
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 9

eşim oturduğu yerden sıçradı ve 3 yaşındaki kızım ağlamaya başladı o an yapabildiğim tek şey sayfayı tamamen kapatmak oldu
inanılmaz korkmuştuk
)o akşam bir daha girmedim. ertesi gün öncelikle sesi kıstım ve siteye girdim üye oldum falan vs... ve geriside malum hala burdayım ve burda olmayada devam edicem
msxlabsı çooookkkk seviyoruummmm
))
msxlabs.org olarak değişmiş, bilmiyordum. Bana bir heyecan bastı giremiyorum diye. Çok uğraştım ama olmadı.
seslerinden mahrum kaldım dedim. Acaba benim pcden mi girmiyor diye arkadaşlarımın pclerinden girmelerini söyledim. Maalesef yine girmedi8o| Sonunda baya bir süre sonra (ben ümidi kesmiştim ama...) google dan siteyi arattım. Şok oldum siteye girdi
İlk göze çarpan "Yasal uyarılardan dolayı .org olarak değişmiştir" yazısını gördüm.
Sevinsem mi üzülsem mi?(çok uğraştım yaaa)

elındekı kıtapları dustu tam toparlama k ıcın yere egılırken oda eyıldı we kafalarımız bırbırıne carptı ondan sonrasını hatırlamıyorum hafıza kaybı olmus bende
daha sonra yıne lazım oldu ama ılk uyelıgı kafadan attım dıye yenıden uye oldum
buseferde dedımkı bukadar somurmek yeter bırazda bız paylasalım dedım we saplanıp kaldım burada
daha sonra flash a gırdım ıyı ınsanlarla tanıstım hepsı ıyı cocuklar sızlerde tanışın
| 22 Mart 2015 / halbencik Soru-Cevap |
| 22 Mart 2015 / CEmus Soru-Cevap |
| 21 Mart 2015 / Misafir Soru-Cevap |
| Kapat Saat: 16:46 Hoş Geldiniz Ziyaretçi