Ziyaretçi
çok sevdiğim bi arkadaşım tavsiye etti,msn ve pc adına ne arasan var dedi,üstelik güvenilir bir site dedi!bende üye oldum ve iyikide olmuşum
şimdi msxlabs sız yapamıyorum,aradığım herşeyi burada buluyorum ve gönül rahatlığıyla bilgisayarıma indiriyorum
iyiki böyle bir sitenin üyesiyim ve siz arkadaşlar iyiki varsınız!yüreğinize, ellerinize sağlık...paylaşım,dostluk,sevgi adına...sitenin yapımcılarına binlerce teşekkür...
şimdi msxlabs sız yapamıyorum,aradığım herşeyi burada buluyorum ve gönül rahatlığıyla bilgisayarıma indiriyorum
iyiki böyle bir sitenin üyesiyim ve siz arkadaşlar iyiki varsınız!yüreğinize, ellerinize sağlık...paylaşım,dostluk,sevgi adına...sitenin yapımcılarına binlerce teşekkür...
Sponsorlu Bağlantılar

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?
benim tanışmam biraz olaylı oldu.. işyerin de işleri aksatan bi elaman vardı ... her geldiğimde onu işi gücü bırakmış pc başında yakalıyordum.. "
napıyosun evladım işler duruyor kim yapcak bu işleri" diordum...
abi msn me bi baktım hemen çıkıyorum diordu... gel zaman git zaman bu olay böle devam ede dursun .. 8o| bende bunu bigün kıskıvrak yakalıdım.."nevar kardeşim burda bukadar işi gücü bıraktıracak dedim" ... demez olaydım
MsxLabs
selamunaleyküm gardaşlar siteye bu yazıyı yazdığım an üye oldum daha hiç bir gezinme yapmadım ne portala ne forumlara hele az müsade biraz gezeyim ki sizlere iyi bir yorum yaparım ilerki zamanlarda sık boğaz etmeyin da bu kadar