Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 24

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 855.588 Cevap: 5.357
ManantiaL - avatarı
ManantiaL
Ziyaretçi
13 Ağustos 2006       Mesaj #231
ManantiaL - avatarı
Ziyaretçi
selam .baya bi inceleme üzerine çok iyi buldum sitenizi.önceki msj da bunu araştırmadığım için yazmamıştım.içerik olarak çok güzel.tebrikler.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ordubozan - avatarı
ordubozan
Ziyaretçi
13 Ağustos 2006       Mesaj #232
ordubozan - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar ben ordubozan sitemizle google amca sayesinde taniştım iyikide tanışmışım
aradığım teknik konuların hemen hepsini burada buldum ,yapmış olduğunuz paylaşımlarınız için başta adminimiz olmak üzere bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Sponsorlu Bağlantılar
bu arada ben program paylaşımına katkıada bulunamasamda sizlerle çok güzel fotoğraflar paylaşabilirim kendi çapımda güzel çekimlerim var.teşekkür ederim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
AY IŞIĞI - avatarı
AY IŞIĞI
Ziyaretçi
13 Ağustos 2006       Mesaj #233
AY IŞIĞI - avatarı
Ziyaretçi
bn tamamen tesadüfen buldum ve çok beğendim.Şöle şimdi google girdim msn yazıp bu site dikkatimi çekti.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
#@$@N - avatarı
#@$@N
Ziyaretçi
14 Ağustos 2006       Mesaj #234
#@$@N - avatarı
Ziyaretçi
arama motorundan buldum.....msn yi aramıştım
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
M_K_ - avatarı
M_K_
Ziyaretçi
14 Ağustos 2006       Mesaj #235
M_K_ - avatarı
Ziyaretçi
sayfa yı yaparken güzelliğe önem verilmiş ama bu syfayı heryerde acarsam güzel olur bence ve beklememkmi hiç düşünenmeme beklemeyi sevmem ama bu sayfaları biraz cin işkencesi gibi yapmışsınız insanın eli bu sayfaya zor geliyor
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
14 Ağustos 2006       Mesaj #236
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
M_K_ adlı kullanıcıdan alıntı

sayfa yı yaparken güzelliğe önem verilmiş ama bu syfayı heryerde acarsam güzel olur bence ve beklememkmi hiç düşünenmeme beklemeyi sevmem ama bu sayfaları biraz cin işkencesi gibi yapmışsınız insanın eli bu sayfaya zor geliyor

-Sayfalar çok yavaş açılıyor, bir sayfadan diğerine geçerken çok bekliyorum. Neden?

Forum arayüzümüz çok fazla sayıda flash, grafik, animasyon vb. içermektedir. İlk kez gelen ziyaretçilerde bu içeriklerin önbelleğe alınması biraz zaman alır. Bir kez forum arayüzü tam olarak yüklendikten sonra sayfalar makul bir hızda görüntülenmeye başlayacaklardır. Sayfa geçişlerindeki beklemeden şikayetçiyseniz lütfen tarayıcı olarak Firefox'u deneyiniz. Yavaşlık problemi ortadan kalkmış olacaktır.

-Bütün bu grafikler, animasyonlar, sesler çok can sıkıcı... Ben sadece içerikle ilgileniyorum. Sadeleştirme olacak mı?

Alt + F4 ...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
aydemir17 - avatarı
aydemir17
Ziyaretçi
14 Ağustos 2006       Mesaj #237
aydemir17 - avatarı
Ziyaretçi
bana arkadaşımın amcası tavsiye etti ve çok gzl bi site
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
burkiy - avatarı
burkiy
Ziyaretçi
15 Ağustos 2006       Mesaj #238
burkiy - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar ben burak.Msn için yeni ifadeler ararken karşıma çıktı.biraz dolaştım siteyi hoşuma gitti.üye oldum.iyi vakit geçireceğimi düşünüyorum.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kibritcikiz - avatarı
kibritcikiz
Ziyaretçi
15 Ağustos 2006       Mesaj #239
kibritcikiz - avatarı
Ziyaretçi
MsXLabs 'ı keşfedeli 1 saat, üye olalı ise yalnızca 10 dakika geçti... Bir arkadaşımın tavsiyesi şu şekildeydi; ya ben anlamam biliyorsun bu sitelerden,forumlardan ama tam sana göreMsn Happy Ben de inceledim ve bana göre olabileceği izlenimine kapılarak üye oldum...Umarım bu birlikteliğimiz uzun sürer, aranızda olmak şimdilik güzel...Sevgiler...
berkbledabircan - avatarı
berkbledabircan
Ziyaretçi
15 Ağustos 2006       Mesaj #240
berkbledabircan - avatarı
Ziyaretçi
Wave Msn Happy Msn Grin arkadaşlar bu mesajlar çok güzel ama ben sık sık bilgisayara giremiyorum ben bir bilgisayar tamircisiyim o yüzde mesajlarınızı okuyamıyorum hepinizden çok çok çok
özür dilerim arkadaşlar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.