Arama

Kulağa su kaçtığında ne yapmak gerekir? - Sayfa 8

En İyi Cevap Var Güncelleme: 24 Haziran 2016 Gösterim: 185.246 Cevap: 125
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Temmuz 2012       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başınızı su kaçan kulağınıza doğru yan yatırın, dizinizi kırmadan tek ayak üstünde zıplayın (hangi tarafa su kaçtıysa o ayakla zıplayın). Geçmiş olsun.

Sponsorlu Bağlantılar
Not: Zıplama işlemini ayakkabıyla gerçekleştirdim, diğer türlü olmadı. Bilgi için teşekkür ederim. Doktora gitmeyi düşünüyordum, denedim oldu Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2012       Mesaj #72
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar öncelikle ziplama hoplama isi ise yaradi cevabi veren arkadasa tesekür ederim oh beeee dünya varmis :-)))
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Temmuz 2012       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
[QUOTE=hllkntrc;1801213]sonunda kulağımda su çıktı, bu basınç yöntemi aklıma gelmemişti, helal sana

Bende denedim ama kulagim daha beter agrimaya basladi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Temmuz 2012       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benim bugün kulağıma su kaçtı bende pencereyi sararak ince haline getirdim ve kulağıma yavaşça doğrultum ve çıkardım ve baktımki kulagımdakivsu peçeneke geçmiş
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Temmuz 2012       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya sıkıca ne havası verin diosunuz :/ anlamadım lütfen yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Temmuz 2012       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
iboş allah senden razı olsun 7-8 gündür bu rahatsızlığı çekiyorum 2 ilaç damlası kullandım kulak için kısa süreli rahatlama oldu tekrar doldu tek ayak üstüne zıplamak gerçekten işe yaradı ama o da kısa sürdü ama iboş senin dediğini 2-3 kez yaptım ve şuanda çok rahatım siz bence tek ayak üstünde başınızı sağa yatırararak zıplamayı seçin iboş'un ki biraz riskli 18 yaş altı için çünkü biraz acıttı..
Misafir-onur - avatarı
Misafir-onur
Ziyaretçi
26 Temmuz 2012       Mesaj #77
Misafir-onur - avatarı
Ziyaretçi
YOK böyle bir şey benimde geçti 2dk kafanızı su kaçan tarfa tutup tek ayak zıplayın geçiyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Temmuz 2012       Mesaj #78
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
cnm bnmde kaçtı ağrı yok ama çok rahtsız ediyoru yürüdüğümde dınk dınk diye ses çıkıyor.şu yöntemi deneyebilirsin bir kağıdı külah yap ucuna yak kağıdın diğer ucunu kafana kulagına sok buharlaşarak su çıkabilri.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ağustos 2012       Mesaj #79
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba benim kulağıma havuza girdikten sonra ikisinede su kaçtı ne yapmalıyım? şimdiden tşkr ederim...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ağustos 2012       Mesaj #80
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
offf 2 haftadır kulağım ağrıyo kaşınıyo çok kötü havuzda su kaçtı galiba ne yapmam gerek peçeteyle çıkartmayı denedim garip bişi olduuu kulağım bi garip ne yapmalıyımm yardımmm çok acil