Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı ben bikez muhammet kuşu gördüm yakalamaya calıştım ama kactı ne yapabilirim sabah kalktığımda yoktu hiç gelmiyor ne yapabilirim
arkadaşım kuşu birkere yuvası olsun yada başka bir yer olsun orada korkarsa hiç gelmez bizim balkonda büyük halı vardı böyle kullanılmıyodu yani direk gibi kuş onun üzerine yuva yapmış bende bilmiyodum son ra balkona bi girdim cam kapalı değilde böyle kıyıktı kuş kendini cama vurmaya başladı kaçmaya çalıştı kaçtı ama yavrularını orada bıraktım ondan sonra balkona hiç girmedim ama yavrular hala ordaydı 2 günde bi yuvalarına (samandan yapılmışgüvercin kendisi yapmış) yem döküyordum sonra baktım gelmio ben aldım yavruları biri dişi biri erkekşimdi damız oldular çiftleşiyolar . yeni kafeste aldım süper oldu
Popüler Yakalama 50 ye yakın kuşum var dikkat
DİKKATLE OKU: Eminönü yada Eyüpte yakala çok kolay yakalanır.
KUŞ YAKALAMA:Kuş yakalamak için ;
1-Dişi kuşunuz varsa yabancı kuşların dikkatini çektirin.
2-Yapıştırıcı asla kullanmayın.Onlar yüzünden kuşların bacakları çıkıyor,kırılıyor
KUŞ YAKALAMA:Kuş yakalamak için 2 ;
1-Kutu olayı olabilir ama kuşlar karanlık yerlere girmezler yani kutu yerine kasa koyabilirsiniz örneğin meyve kasası ben kedileri böyle avlıyordum

.
KUŞ YAKALAMA:Kuş yakalamak için 3 ;
1-İnternette satılan hassas tuzaklar 1 kere alın hep kullanın.
KUŞ YAKALAMA:Kuş yakalamak için 4 ;
1-Sabahları kuşlar öğlenki kadar korkulu değildir.Zaten okula yada işe gidenler bilir.Öğlen kuşun üstüne gidersen korkar ama sabah korkmaz o yüzden büyükağ yada balıkağıile en olmadı kutuyu üzerine atarsınız