Arama

Kuş nasıl yakalanır? - Sayfa 12

En İyi Cevap Var Güncelleme: 9 Ocak 2017 Gösterim: 119.578 Cevap: 151
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Kasım 2012       Mesaj #111
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
en avantajlı yönü nedr acaba
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Aralık 2012       Mesaj #112
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bir kartona yapıştırıcı yapıştırdım üstüne ekmek attım ve kuşları bölece yakalıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Aralık 2012       Mesaj #113
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aslında ben daha basit yakalıyorum bi ipliğe susam dizin ama ipi yapışkanlayın kuş buğdayı uçarak almaya çalışçak çıkaramayınca ipin üstüne konucak yorgun olduğundan çırpınamıycak ve kuş ipinizde
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Aralık 2012       Mesaj #114
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kapan kurarak yakalaya bilirsiniz %100 kesin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Aralık 2012       Mesaj #115
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yabani güvercin evcilleştirilir mi?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Aralık 2012       Mesaj #116
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kuşu indermek istiyorsan ilk yapacağim iş fazla kuşun olman gerekir ve işte yapacağin yabanci bir kuş senin catından gecıyo ve senin yapacağin iş kendi kuşlarini korkutmak ve o yabanci kuş senin catina iner ve sen azcik yem sepmen gerek ve o kuş acsa zaten drek yere incek ve sen kuşu senin kuşlarla bareber yuvaya sokcaksin kuşu elıne aldiktan sonra kuşun ya 7 tane kanadini cekceksim yada kuşun kanadını pantlicaksin ve ozaman sana tebriler kuşu yakaladiği acin ve benim şu mesaşi herkes duysun ben bayram 13 yaşindayim butun kuşcular icin benin mesajim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Şubat 2013       Mesaj #117
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar kuş yakalam taktiğini vercem dikkatli okuyun öncelikle bir kaç tane fare fakı alıyoruz kuşun çok olduğu biyere koyup etraflarına yem serpiştiriniz garanti 1 saatte 5 tane yakalarsınız. bol şanslarMsn Happy
_GüzelikMeleği_ - avatarı
_GüzelikMeleği_
Ziyaretçi
4 Şubat 2013       Mesaj #118
_GüzelikMeleği_ - avatarı
Ziyaretçi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2013       Mesaj #119
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

arakadaşlar kuş nasıl yakalanır uzman biri söylesin ALLAH aşkına o neymiş kutu altına sopa satlerce denedim bir halt olmuyoMsn Sad

arkadaşım güvercin tutmak istiyorsan deneme ama serçe istiyorsan o kuşlar salakk 10 litrelik damanaca al bir bölümünü kes yukardan 1 karış kadar sonra içine 2 tane ekmek böl at biraz ıslat ilgisini çekiyor içine girince sağa sola vuruyo çıkamıo.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Mart 2013       Mesaj #120
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben bikez muhammet kuşu gördüm yakalamaya calıştım ama kactı ne yapabilirim sabah kalktığımda yoktu hiç gelmiyor ne yapabilirimMsn Confused

arkadaşım kuşu birkere yuvası olsun yada başka bir yer olsun orada korkarsa hiç gelmez bizim balkonda büyük halı vardı böyle kullanılmıyodu yani direk gibi kuş onun üzerine yuva yapmış bende bilmiyodum son ra balkona bi girdim cam kapalı değilde böyle kıyıktı kuş kendini cama vurmaya başladı kaçmaya çalıştı kaçtı ama yavrularını orada bıraktım ondan sonra balkona hiç girmedim ama yavrular hala ordaydı 2 günde bi yuvalarına (samandan yapılmışgüvercin kendisi yapmış) yem döküyordum sonra baktım gelmio ben aldım yavruları biri dişi biri erkekşimdi damız oldular çiftleşiyolar . yeni kafeste aldım süper oldu
Popüler Yakalama 50 ye yakın kuşum var dikkat
DİKKATLE OKU: Eminönü yada Eyüpte yakala çok kolay yakalanır.
KUŞ YAKALAMA:Kuş yakalamak için ;
1-Dişi kuşunuz varsa yabancı kuşların dikkatini çektirin.
2-Yapıştırıcı asla kullanmayın.Onlar yüzünden kuşların bacakları çıkıyor,kırılıyor
KUŞ YAKALAMA:Kuş yakalamak için 2 ;
1-Kutu olayı olabilir ama kuşlar karanlık yerlere girmezler yani kutu yerine kasa koyabilirsiniz örneğin meyve kasası ben kedileri böyle avlıyordumMsn Grin.
KUŞ YAKALAMA:Kuş yakalamak için 3 ;
1-İnternette satılan hassas tuzaklar 1 kere alın hep kullanın.
KUŞ YAKALAMA:Kuş yakalamak için 4 ;
1-Sabahları kuşlar öğlenki kadar korkulu değildir.Zaten okula yada işe gidenler bilir.Öğlen kuşun üstüne gidersen korkar ama sabah korkmaz o yüzden büyükağ yada balıkağıile en olmadı kutuyu üzerine atarsınız