Arama

Okul için uygun saç modeli nedir? - Sayfa 13

En İyi Cevap Var Güncelleme: 31 Mayıs 2015 Gösterim: 173.609 Cevap: 267
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Mayıs 2011       Mesaj #121
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
acil lazımmm
Sponsorlu Bağlantılar
misya - avatarı
misya
Ziyaretçi
20 Mayıs 2011       Mesaj #122
misya - avatarı
Ziyaretçi
okula giderken basit saç yapmak nedemek yani herzaman bakımlı ve hoş olunmalıdır pratik yaparsanız anlamsız olurMsn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mayıs 2011       Mesaj #123
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1- bazen okula giderken saçınızı sağ veya sol farketmez aşağıdan kulağınızın arkasından ince lastik tokayla toplayın (toka büyük olmasın) ve yandan kakülleriniz varsa saçınızı topladığınız tarafa yarısından fazlasınız o tarafa ayırın diğer taraftada kalsın biraz .maşanız varsa orayı maşa.layın yoksa biraz elinizi ıslatın ve kakülünüzü biraz mıncıklayın aynı işlemi kulağınızın arkassından omzunuza dökülen saçlarınıza uygulayın.. veeee çok güzel kurdalele veya çicekli bir taç takarak son noktayı koyun Msn Happy

2- eğer kakülleriniz iki yana ayrılıp geliyosa bunu okuyun:kaküllerinizi sağa veya sola frktmez ayırın. daha sonra küçük kıstırgaçlı tokayla saçınızın iki yanından saç alın ve arkada birleitirin vee kaküllere aynı işlemi uyfulayın maşala veya mıncıkla!! Msn Happy

3-saçınızı ortadan ikiye ayırın ve iki güzel tokayla alttan toplayınkaküllere aynı işlem '' ''
4-balıksırtı örmeyi biliyosanız iki yana ayırın saçlarınızı daha sonra örin ve lastikle tolayın mükkemmel Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mayıs 2011       Mesaj #124
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
keşke resimleyip koysalardı çok güzel olurdu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mayıs 2011       Mesaj #125
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm ben 7. sınıf ögrencisiyim yaşım 12 ama yaşımdan büyük gösteriyorum bana uygun saç modelleri söylermisin ama kolay olsun şimdiden teşekürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Haziran 2011       Mesaj #126
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha arkadaşlar ben 13 yaşındayım ve şaçım omzuma geliyo ne yapmalıyım hep bağlıyorum ama bana pek yakışmıyo yardım edin lütfen bu arada saçım düz uçları hafif dalgalı ama çok hafif
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2011       Mesaj #127
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bence sabahın köründe oyle saçımı spreyleyememmm ve de sprey bit yapıyor
sakın denemeyin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Temmuz 2011       Mesaj #128
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben topuz yapıorum çok guzekl oluyo ama hep topuz yapınca ınsan sıkılıyor . yandan topuz yapın . yada yandan at kuyrugu yapın . örun . saclarını acık bırakın taç takın tabı okulda acık yasak dıyorlar ve yasak bnde bulamıyorum herhalde mısır orucem . Msn Happy resım yok kusura bkmayın
gs nesibe - avatarı
gs nesibe
Ziyaretçi
9 Temmuz 2011       Mesaj #129
gs nesibe - avatarı
Ziyaretçi
merhaba aradasla ben size gauzel ve basit bi sey soyliem ben bulgaristandan yaziyorum en isi saclarinizi kabarti onden saclarinizi tel tokayla geriye doru tuturun sadece 1 dakika ayirin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Temmuz 2011       Mesaj #130
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bn de topuz olucak ma kolay bıse ıstıorum ne onerırsınız??