Arama

Okul için uygun saç modeli nedir? - Sayfa 14

En İyi Cevap Var Güncelleme: 31 Mayıs 2015 Gösterim: 173.588 Cevap: 267
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Temmuz 2011       Mesaj #131
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YHA LÜTFN RESİMLE GOSTERİN GENELİKLE SAÇLARIM KIVIRCIK IOLDUĞU İÇİN TOPUZ YAPIYORUM AMA DAHA ŞİRİN SEYLER İSTİYORUM LÜTFEN RESİMLİ OLSUNMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
İpek - avatarı
İpek
Ziyaretçi
31 Temmuz 2011       Mesaj #132
İpek - avatarı
Ziyaretçi
1) Saçlarınızı gürlüğüne göre tutam tutam ayırın, bükün ve sırayla arkaya doğru tokayla toplayın. Çok güzel bi topuz görünümne sahip olursunuz çokta kısa sürer Msn Happy taşlı tokalarla daha şık yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
2) Sabah için vaktiniz yoksa saçlarınız ıslakken parmağınıza sarın ve tokalayın, sabah açtığınızda maşa gibi olur Msn Happy bandana vb. aksesuar kullanabilirsiniz.

3) Saçınızı hafif yana doğru sıkıca toplayın, dalgalı isterseniz hafif ıslatıp jöleyle sıktırabilirsiniz, vetaşlı ince bir taç takın Msn Happy

Bende 17 yaşında öğrenciyim. Hepsi çok kısa ve şık Msn Happy tercihinize göre sizde yapabilirsiniz Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ağustos 2011       Mesaj #133
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bencede çok basit daha güzel duran ve kolay anlatımlı saç modelleri istiyoruzzzzzzzzzzzzzzz.karpuzuyla meşhur şehirden? yolluyorum bu mesajı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2011       Mesaj #134
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben okulda havalı ve popüler olmak istiyorum 5.sınıfta kızlara hava atmak için güzelce at kuyruğunu veya herhangi bir saç modelini güzelce anlatın tamammı keten prenses?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2011       Mesaj #135
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar ben liseye gectim ama gideceğim lise açık saça ve topuza izin vermiyo bunun için kolay ve hoş örgü modelleri var mı sadece örgü modeliin ismini söyleseniz yeterli olur internetten araştırabilirim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ağustos 2011       Mesaj #136
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
umarım cevabınız beni mutlu eder
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2011       Mesaj #137
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
eed ya çokça deişik bi saç modeli onerin lutfen okulumu deiştiricem çok acil saç moderli lazım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Eylül 2011       Mesaj #138
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben 5ci sinifda okuyom sacim cox kalin yha sacimi duzlestiriyom ama okula gidiyom buruluyo nolur bana bi sac modeli onerin biktim at kuyruu yapmaktan pratik ve cabuk yapilan sac modeli
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Eylül 2011       Mesaj #139
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bence arkadaşlar saçınıza bir yandan topuz yapın bir taç olabilir ya da saçlarınızı sanki özensiz yapmış gibi bir topuz çok güzel olacaktır....
misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
5 Eylül 2011       Mesaj #140
misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim saclarım cok kıvırcık değil ama iyi şekiller veremiyoru lütfen bana yardım edin bu saç yapımlarını görmesem yapamam