Arama

Okul için uygun saç modeli nedir? - Sayfa 15

En İyi Cevap Var Güncelleme: 31 Mayıs 2015 Gösterim: 173.609 Cevap: 267
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Eylül 2011       Mesaj #141
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim saçım kısa ve katlı nasıl saç modelleri verebilirim.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Eylül 2011       Mesaj #142
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim saçım kısa ve katlı nasıl saç modelleri verebilirim.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Eylül 2011       Mesaj #143
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben saçımı at kuyruğu yapıyorum ama basit at kuyruğu gibi bağlıyorsunuz,bağladıktan sonra biraz saç ayırıp ayırdığımız saçı toka gözükmeyecek şekilde üzerinden geçiriyoruz ve tel tokayı vuruyoruz.Çoooooooook kolay.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Eylül 2011       Mesaj #144
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Selam arkadaşlar ben dağınık topuz yapıyorum
DAGINIK TOPUZ
Parlak uzun saçin modasi hiç bir zaman geçmeyecek Özellikle de yilbasi gibi ihtisamli geceler için asagida adim adim anlatilan topuz bir klasiktir Gireceginiz ortamda bakislari üzerinize toplamanizi garanti edecek olan model, orta uzunluktan uzun saça kadar her boy saç için çok uygun Basit ve alimli model yapabilmek için asagidaki adimlari uygulayin

Saçiniz bir gün önce yikanmis veya temizse iyice köpüklenmis olmali Saçinizi kulaginizdan asagiya dogru iyice firçalayin

Saçinizin tümünü öne atarak iyice firçaladiktan sonra basinizin tepesine gelecek sekilde, hafifçe yana dogru bir at kuyrugu olarak toplayin Topuzun yanindan bir tutam saç ayirarak kenara dogru serbest birakin Saçi biraktiginiz taraf topuzun yatirilmis oldugu taraf olmali

Her zaman oldugu gibi, bu model için toplanan topuzunuzun saçinizla ayni renkte ve saçiniza zarar vermeyecek siki bir lastikle tutturulmasi lazim

Bu asamada saçinizin bir kismi omzunuzdan asagi, bir kismi da öne dogru sarkiyor olmali Son asamada sarkan saçlarinizi sekillendirmek için iyi bir sprey kullanin ve saçin parlakligiyla düzlügünün vurgulanmasini saglayin

Alternatif bir uygulama için daha katli kesimleri olan saçlarda saçin hafifçe her yöne dogru tirtiklanarak daginik ve uçar gibi bir etki almasi saglanabilir; veya saçin asagiya dogru sarkan kisimlarina sekillendirme spreyi yardimiyla hafif hareketler kazandirilabilir

Yaninizda mutlaka bir saç spreyi bulundurun Gecenin ilerleyen saatlerinde bir kaç yaramaz saç tutamini yerlestirme veya yatistirma ihtiyaci duyabilirsiniz Kullandiginiz spreyin mutlaka yumusak ama kuvvetli bir sprey olmasina özen gösterin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Eylül 2011       Mesaj #145
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bencede düz saçlar için daha değişik önerileriniz warmı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Eylül 2011       Mesaj #146
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
İpek adlı kullanıcıdan alıntı

1) Saçlarınızı gürlüğüne göre tutam tutam ayırın, bükün ve sırayla arkaya doğru tokayla toplayın. Çok güzel bi topuz görünümne sahip olursunuz çokta kısa sürer Msn Happy taşlı tokalarla daha şık yapabilirsiniz.

2) Sabah için vaktiniz yoksa saçlarınız ıslakken parmağınıza sarın ve tokalayın, sabah açtığınızda maşa gibi olur Msn Happy bandana vb. aksesuar kullanabilirsiniz.

3) Saçınızı hafif yana doğru sıkıca toplayın, dalgalı isterseniz hafif ıslatıp jöleyle sıktırabilirsiniz, vetaşlı ince bir taç takın Msn Happy

Bende 17 yaşında öğrenciyim. Hepsi çok kısa ve şık Msn Happy tercihinize göre sizde yapabilirsiniz Msn Happy

ya bunlar okul için biraz şık deilmi daha kullanışlı önerilerinizi bekliyorum bu arada bnm saçım düz ve bn evden 8 de çıkmak zorundayım o yuzden ona göre birşeyler önerirseniz sevinirim öneriler güzeldi onlarıda boş zamanımda denerim bye
bir dost - avatarı
bir dost
Ziyaretçi
14 Eylül 2011       Mesaj #147
bir dost - avatarı
Ziyaretçi
bu sorun bende de var arkadaşlar ama bn genelde saçımı topuz yapıyorum sizede tavsiye ederim.
isterseniz size bir tio veriyim saçınızı topuz yaparken çok yapıştırmadan alt kısmı bol kalacak şekilde (hafif sarkacak şekilde) yapıp, öndednde iki tarafa birer tutam perçem bırakıp düzleştirmenizi tavsiye ederim (düz değilse)
(perçeminizi kuaföre kestirin)
Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Eylül 2011       Mesaj #148
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaa arkadaşLr okuLLar açıLıyor ve bn qine stres aLtındaym hergün hangi saçı yapıcm konusnda... bana aciL qüzeL bi saç önerebiLirmisnz ? bnm saçLarm uzun ve düz Lütfn aceLe edn Msn Sad şimdidn teşekkürLer :=)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2011       Mesaj #149
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
topuz..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Eylül 2011       Mesaj #150
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben saçımı yukarıdan topluyorum saçımın önlerni kırpma yapıyorum saçımın önünü bırakıyorum Msn Grin çok güzel oluor Msn Happy