Arama

Okul için uygun saç modeli nedir? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 31 Mayıs 2015 Gösterim: 173.609 Cevap: 267
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2010       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Valla arkadaşlar bnim saçım orta boyda bide dalgalı eğer saçlarımı toplamassam çok kabarıo bende saçımı çok yukardan olmicak şekilde çengelli tokayla kıvırıp topuz yapıyorum. Kekillerimide yana tarayıp renkli tokalarla vuruyorum mesela kekilime vurduğum toka pembeyse topuzumada pembe toka takıyorum . böylece hem spor hem okul şartlarına uygun hemde hawalı oluo
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Eylül 2010       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bazı okullarda izin vermiyorlar ama bizim okulda izin veriyolar bnm saçlarım dalgalı bu saç modeli dalgalı ve kıvırcık saçlar için geçerli bn okula giderken saçlarımı en tepeden bağlıyorum saçlarım kat olduğu için üstte kalan kısa saçlarımın uçlarından üste doğru tel tokayla tutturuyorum alttanda bazılarını açık bırakıyorum ama bunu rastgele yapın çoqq qüzel oluyo sonra uzamış iki kahkülümü çıkarıyorum ve parmağıma doluyorum sonra onların uçlarını istediğim renk keçeli kalemlerle boyuyorum banyo yapınca çıkıyo tabi arkadaşlarınız yrıın okulda gözlerinizi sizden alamıyacaktır ve nasıl yaptığınızı sorucaktır bn bu sırrı kimseye vrmiorum öğretmenler bile nasıl yaptığımı soruyo mutlu oluyorum tabi Msn Happy çoqq ta şeker duruyo eteğime rozet takıyorum ve üstten kıvırıyorum gömleğimi dışa ççıkırıyorum converseleri unutmayın oldunuz fıstık gibi öğrenci Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2010       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
okul için şaç modeli gösterilmi,siniz?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Eylül 2010       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar bnm saçım düz okula giderken topuz yapıorum genellikle ama baska yaptığım modeller var:
* saçımızı sağa doğru tarakla ayırıoruz sonra ayırdığımız saçı alıyoruz çapraz bi şekilde balıksırtı örüyoruz sonra da o ördüğümüz saçı salık olan saçlarla beraber toplayıp bağlıoruz yada topuzda yapabilirsiniz. eğer saçınız katlıysa kat çıkmasın die örülen yeri spreyleyebilir ya da joleleyebilirsiniz. Msn Happy
*eğer perçeminiz varsa saçımızı arkadan topuz yapıorz düzenlice. perçemi kabartıyoruz aslında kabartmasakta olur ama kabartınca daha hoş duruyo. başımızada süslü bi tane toka takın çok şeker olur.
* bi de şu var kahkülünüz uzunsa ve toplamak istiyorsanız kahkülünüzden bir tutam alın arkaya doğru tel tokayla tutturun geri kalan kahküllerinizi fırçayla tarayın saçınızıda alttan toplayın çok havalı duruyo .)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Eylül 2010       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende orta sona gidiom ama saçımı hiç bir şekle sokamıyom topuz yapıyom ama hepde topuz olmuyo yani
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Eylül 2010       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kısa saçlara ne yapalımm bn bişey bulamıyorum...:/
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ekim 2010       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKİLER BEN GENELDE SAÇLARIMI YA YANDAN ÖRERİM YADA BAĞLAYIM UCUNU BUKLELEİTİRİRİM BAKIN SAÇINIZIN 2 YANINDAN BİRAZ AYIRIP GERİSİİ TOPLAYIN O 2 PARÇAYI ÇEVİREREK ARKAYA DOĞRU TAKIN VE ÖNCEDEN TOPLADIĞINIZ BÖLÜMÜN ORTASINA BİR LASTİK TOKA TAKIN
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ekim 2010       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben perçemimi bırakıyorum önden ikiye ayırıyorum perçemimi daha sonra saçımın üst yarınısı ikiye ayırıyorum,her ikisini döndüre döndüre arkaya tutruyorum tel tokayla ya da kıstırmalı tokayla alttan ister bağlarsın ister bağlamazsın herkez bilir bunu ama okulda güzel olmuş diyorlar bana.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ekim 2010       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben saçımın perçemini düzleştiriyorum. sonra saçımın arka kısmını hafif kabartıp topuz yapıyorum. çok güzel oluyo . tavsiye ederm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ekim 2010       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar benim saçım kıvırcık jöle sürüp saçlarımı tel tokayla kıvıvrıp kıvırıp vuruyorum süper oluyo